Срећан рођендан Генерале!

Да ли овим путем желите Генералу да честитате рођендан

• да

• не

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Smej se zlotvore, smej... Od tebe drugo i neočekujem.

pa to samo pokazuje kako nemate ni mrve pijeteta prema tim žrtvama kad kačite slike svugde bez reda i time sami umanjujete težinu zločina jer "osvetoljubivosti" i nekim "svojim zločinom" opravdavate ovaj istorijski zločin nad Srbima...

dokle više ta mržnja i vaša zluradost....a nedaj Zeuse da neko vama istom gestom vrati odma kuknjate :roll: jesi li ti uopšte muško il neka baba, devojčica, gejan....šta si bre...!? :eek:

Jak si sas argumenti .... što jes ... jes .... Ne reče mi jesam slagao nešto .... Mladić treba da odgovara za ono što je uradio, ako je uradio ...... ali Vi nekome da držite pridike ..... pa bog te mazo u Zadru u zgradi opštine bila je Gotovinina slika (verovatno još stoji) .... diglo se pola Hrvatske na noge zbog toga da ne sme da se dira ... toliko oVašim "Mladićima" ....al u pravu si smešan sam pa da ne širimo ...

Hrvatska nije samo Zadar...a Zadar nije samo Hrvatska ....

kao drugo mi ne skrivamo niti jednog ratnog zločinca a vi čak 2 :rtfm:

svaki daljnji komentar je suvišan :bye:

Највећи број муслиманских војника је страдао управо у пробоју кроз српску територију.

А ево ти и одговора на твоја питања која си цитирао:

-ВРС није била убједљиво јача, већ бројчано слабија, један народ против војске друга два. Једина равнотежа је успостављена оружјем које је остало на простору бих од ЈНА. Не лупај глупости када појма немаш.

-Генерал Младић Ратко је учествовао на првој линији фронта иако то као генерал није морао. Наредио је да се његов транспортер погоди директно у случају заробљавања.

То кукавице не раде, зато пази шта пишеш.

И да....ЂЕНЕРАЛЕ СРЕЋАН РОЂЕНДАН са малим закашњењем.
Evo ga jos jedan ... dakle sudski je dokazano da su pobijeni nakon zarobljavanja, zbog toga je taj slucaj i proglasen genocidom, takodje sudski, a ako ti po onoj Titovoj priznajes samo sud tvoje partije to je tvoj problem.
Sto se snage vojske tice, brojcana prednost pri ogromnom manjku oruzja ne vredi nista. Pitaj Iracane ako meni ne verujes, a to se uostalom uci i u vojnim skolama. Dakle Mladic je vojno svuda bio u prednosti sem pri kraju rata kad su Muslimani ojacali zahvaljujuci brojnim isporukama i pomoci Hrvatske, ali i to se osecalo pre svega na zapadu Bosne.
Nisam nigde napisao da je bio kukavica, nego da su njegove vajne pobede uglavnom posledica ogromne prednosti. To da s takvom prednoscu osvoji poziciju izolovanog i iznurenog protivnika ili gadja s brda Sarajlije kao glinene golubove mogla je i moja baba.

Evo ga jos jedan ... dakle sudski je dokazano da su pobijeni nakon zarobljavanja, zbog toga je taj slucaj i proglasen genocidom, takodje sudski, a ako ti po onoj Titovoj priznajes samo sud tvoje partije to je tvoj problem.
Sto se snage vojske tice, brojcana prednost pri ogromnom manjku oruzja ne vredi nista. Pitaj Iracane ako meni ne verujes, a to se uostalom uci i u vojnim skolama. Dakle Mladic je vojno svuda bio u prednosti sem pri kraju rata kad su Muslimani ojacali zahvaljujuci brojnim isporukama i pomoci Hrvatske, ali i to se osecalo pre svega na zapadu Bosne.
Nisam nigde napisao da je bio kukavica, nego da su njegove vajne pobede uglavnom posledica ogromne prednosti. To da s takvom prednoscu osvoji poziciju izolovanog i iznurenog protivnika ili gadja s brda Sarajlije kao glinene golubove mogla je i moja baba.

ma vazi... sta je sa mudzahedinima? sta je sa svim onim oruzjem koje je alija podelio, a koje je donirano od strane islamskih zemalja? sta je sa natom i nato bombardovanjem srpskih polozaja?

ma vazi... sta je sa mudzahedinima? sta je sa svim onim oruzjem koje je alija podelio, a koje je donirano od strane islamskih zemalja? sta je sa natom i nato bombardovanjem srpskih polozaja?

..radi se o dugim cijevima,a ne o puskama ljubicu...haubice,tenkovi,raketni bacaci,rakete..toga nije bilo...i koliko je puta taj NATO bombardirao srpske polozaje???

Back