- Poruka
- 15.885
Znam da menja, dosta se ofirala. A i kakve veze koliko ima, ne menja cinjenicu da nije bas najbistrija.Rođena 2003će, a na izborila 2004te glasala (jesam ti rekao @daco9633 da menja godine čim zaboravi šta je slagala prethodni put)
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Znam da menja, dosta se ofirala. A i kakve veze koliko ima, ne menja cinjenicu da nije bas najbistrija.Rođena 2003će, a na izborila 2004te glasala (jesam ti rekao @daco9633 da menja godine čim zaboravi šta je slagala prethodni put)
Pa moj IQ je 57 ili već sam zaboravila koliko je bio rezultatZnam da menja, dosta se ofirala. A i kakve veze koliko ima, ne menja cinjenicu da nije bas najbistrija.
Konačno momenat iskrenosti.Pa moj IQ je 57 ili već sam zaboravila koliko je bio rezultat
54 ipak sad vidimKonačno momenat iskrenosti.
Samo onu vaginaletu za polne bolesti, imam još 4 pa kontrolaPopila si lekove jutros? Nekako, za nijansu, normalnije pišeš kad ih popiješ...
Samo dođi.Jel isto kao i za Seksi Gospodina hahaha kada si se ukakio?
Dobro ajde sada realno nisi ti glupa, informisana si. Ali te informacije zloupotrebljavas i na pogresnoj si strani. Ti si na strani Djavola trenutno.Pa moj IQ je 57 ili već sam zaboravila koliko je bio rezultat
Lepo je to... I maloj deci kažu da, kad treba da popiju gorak sirup, zatvore oči i zamisle da je nešto drugo. Tako i ti, od tableta za smirenje, da bih lakše prihvatila, zamislila si da su nešto drugo.Samo onu vaginaletu za polne bolesti, imam još 4 pa kontrola
Evo kako ja to vidim. Vučić je izazvao 4 rata i 1 superinflaciju.Dobro ajde sada realno nisi ti glupa, informisana si. Ali te informacije zloupotrebljavas i na pogresnoj si strani. Ti si na strani Djavola trenutno.
Ne verujem u tablete za smirenje, one spaljuju takozvane Gaba receptoreLepo je to... I maloj deci kažu da, kad treba da popiju gorak sirup, zatvore oči i zamisle da je nešto drugo. Tako i ti, od tableta za smirenje, da bih lakše prihvatila, zamislila si da su nešto drugo.
Podržavam.
Ne vredi izgleda, ti ces da vrtis imaginarne price koje se nikada nisu desile u krug.Evo kako ja to vidim. Vučić je izazvao 4 rata i 1 superinflaciju.
Onda je svanulo kad je DS podigao plate sa 1 na 900 evra.
Zato smatram da je narod lud što je ponovo glasao za Šešelja 2012.
Sad imamo Sajam, što dokazuje da su moja upozorenja bila validna
Samo ti nastavi da ih piješ zamišljajući da su nešto drugo i biće sve u redu.Ne verujem u tablete za smirenje, one spaljuju takozvane Gaba receptore
Vaginelete su stetne po zdravlje. Bolje stavi beli luk dole, ali ne zezam se.Ne verujem u tablete za smirenje, one spaljuju takozvane Gaba receptore
Ja mislim da je ona musko, i da se zove Pera. Bivsi Djilasov telohranitelj, ili tako nestoSamo ti nastavi da ih piješ zamišljajući da su nešto drugo i biće sve u redu.
tutin im sjajne kafice, lep trg. lepe devojkeNestasica lekova u Tutinu, pa nije popila
Vi u 6. deceniji ste najveći plejbojitutin im sjajne kafice, lep trg. lepe devojke
Odluci se za jednu od ove dve recenice- u suprotnosti su.Ne delim misljenje da je izgled vezan sa karakterom. Najveci prevaranti izgledaju cool.
Nogo je coolOdluci se za jednu od ove dve recenice- u suprotnosti su.

Mirijevac ti i nisi za bolje nego za Tutin.Deluješ kao da si došao iz Tutina.tutin im sjajne kafice, lep trg. lepe devojke
Ku ku. Droid, pred smrt siPosle 25. godine ljudi više ne mirišu isto.
Brutalni podsetnik za vas čiče od 24
Dodj'de mala kod cice, nece cica da prlja samo ce da drljaKu ku. Droid, pred smrt si![]()