Nataša Rostova
Buduća legenda
- Poruka
- 44.083
Ključne reči: tolika količina bezzakonja.
Nije valjda da se ovako "edukuješ"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ključne reči: tolika količina bezzakonja.
Ne radi se tu o edukaciji već o ukazivanju na ljude čiji se javno izneti stavovi poklapaju sa mojim iskustvom.Nije valjda da se ovako "edukuješ"
Navedi jedan pa da te odrazočaram.Kada sam cuo kako govori i pojedine njegove stavove koji su tako neozbiljni da su u rangu ucenika osnovne skole,
Navedi jedan pa da te odrazočaram.
Zašto je baka Coka morala da strada?
Nisam ni znao da je bilo sta komentarisao baka Coku.
Ali znam da je najavio milione migranata koji ce se naseliti u srpska sela, da je maltene video papire koji su potpisani. Naravno, glupost ortodoksna i to ne zato sto ova vlast ne zeli da ih primi, vec iz razloga sto migranti ne zele da dodju u Srbiju. Mi smo im samo usputna stanica ka EU, teritorija koju moraju da predju.
Da ne govorim o antivakserstvu, da za decu ne bude obavezna vakcinacija. I to on kao generacija koju su roditelji bez pogovora vakcinisali sto se tada nije dovodilo u pitanje. I evo svi zivi i normalni. Ali on je deo tog antivakserskog kulta, jos jedna u nizu retardiranih stvari za koje se zalaze.
Da ne govorim o borbi protiv 5G mreze kao osnove nekog zla. Ono sto postavljam pitanje svima, kako je moguce da nikome nije smetala 1G, 2G, 3G i 4G mreza, ali dzihad protiv 5G mreze. A onda kada nas dragi predsednik u SAD potpise nesto sto dovodi u pitanju postavljanje 5G mreze, onda se to karakterisa kao izdaja, kapitulacija Srbije.
Možda bi ih i bilo da nije došlo do zatvaranja cele Evrope.
El Presidente ih je najavljivao kao spas za Srbiju.
Ali eto mi smo ksenofobi a njegovi partijski drugari iz SRS koji su se protivili ulasku Roma na bazene naročito 90-ih nisu.
Oni su sada evrofanatici.
Olako mešate antivakserstvo i bojazan od brzinski budženih vakcina.
To je deo politike tehnološkog-obaveštajnog potiskivanja Kine sa Zapada samo ti ne razumeš metodologiju kojom se određene političke sfere tome suprotsavljaju. Ali dobro je da misliš da se radi o nekakvoj zaostalosti. Nije svima suđeno da znaju.
Ukratko, ako je za razvoj vakcine do juče bilo potrebno MINIMUM dve godine a od danas pola ne možeš da spočitavaš bilo kome što ima sumnju u njen kvalitet.Ajde da pocnem od poslednjeg, molim te objasni mi njegove stavove koji su pre onog Vasingtonskog sporazuma bili "5G jednako satanizam", a posle Vasingtonskog sporazuma da je odustajanje izdaja. Ili mi makar objasni u cemu je bio uopste protest protiv 5G mreze koji su to dokazani razlozi da se tako ekstremno suprotstavlja.
Inace hvala dragoj Evropi sto nas je spasila od migranata kada su dve zemlje (Madjarska i Poljska) koje takodje nisu konacna destinacija migranata, zatvorile svoje granice. Dobro je sto je kroz Srbiju proslo samo nesto vise od milion migranata, nego kako se nisu zadrzali u nasim vuko.jebinama da zive kada smo im, odnosno kada im je nas el Presidente, kako kazes, tako velikodusno ponudio. Cak i ovi danas sto su tu najradije bi sutra otisao dalje i najcesce i ode samo da nadje dobru kombinaciju da predje na teritoriju EU.
A u sklopu antivakserstva kakve sam stavove sve cuo, to treba poseban mozak da imas da sve to obradis. Nije problem sto neko nece da se vakcinise, odnosno da vakcinise svoju decu. Ali problem je kada nevakcinisanjem svoje dece ili sebe, ti dovedes u opasnost zdravlje i zivot druge dece odnosno osoba. Jer i Nogu i svim Srbima koji misle da znaju uvek kada su im ljudska prava ugrozena, treba da znaju da ljudska prava jesu univerzalna, ali da je jedino njihovo ogranicenje ljudsko pravo druge osobe. Dakle ne mora neko dete da vakcinise MMR vakcinom, ali nemoj onda to dete da ide u vrtic gde postoji opasnost da zarazi drugu decu koja nisu jos dovoljno velika da prime vakcinu ili imaju neki drugi medicinski razlog zasto ne smeju da je prime.
Ukratko, ako je za razvoj vakcine do juče bilo potrebno MINIMUM dve godine a od danas pola ne možeš da spočitavaš bilo kome što ima sumnju u njen kvalitet.
Što se G5 tiče, ne biraju se sredstva da se prodor kineske tehnologije na Zapad zaustavi. Pa makar to podrazumevalo i pominjanje sotonizma.
Narodu kome je 75 godina ispiran mozak neopevanim glupostima teško da možeš konvencionalnim metodima da objasniš bilo šta.Za vakcine, da u pravu si, ali antivakserski aktivizam Noga i ekipe traje mnogo duze od pandemije korone i obuhvatilo je zalaganje za zabranu vakcinacije dece i ovim vakcinama sto ih inace primaju. A sa druge strane imajuci u vidu kakvu stetu korona virus cini svim svetskim ekonomijama nije ni cudo sto se forsiralo da se ona sto pre napravi i sto su ulozena rekordna sredstva u njen razvoj pa je tako skraceno i vreme njene izrade. Dakle Nogovo antivakserstvo je duze, traje nekoliko godina jos od vremena kada niko od nas nije znao sta je korona virus, ali kada smo itekako znali da su sve generacije pre nas, bukvalno od nasih roditelja do danas, uspesno vakcinisane.
Kada je u pitanju 5G mreza daj pojasni mi taj stav, bilo da je tvoj ili Nogov, jer oko iste stvari on istovremeno zauzima suprotne stavove. Nogo (i njemu slicni) se zalagao i palio mase da je 5G tehnologija stetna cak i kada su nasi poceli da pricaju sa Kinezima o njenoj instalaciji. Da ne pominjem spisak bolesti i drugih opasnosti koje navodno 5G siri. Zasto je Nogo isao protiv brace Kineza koji su jedini imali kapacitet da postave novu tehnologiju.
A kada je potpisan Vasingtonski sporazum gde je indirektno receno da se ne ide na 5G tehnologiju, ispade velika izdaja i kapitulacija Srbije. Zar ne bi trebalo da slavi Trampa sto je zabludelog Vucica zaustavio da postavljanjem 5G mreze otruje sopstveni narod.
Objasni mi molim te tu sizofreniju u mozgu tog politicara za koga tvrdis da nije rekao ili zastupao nista nenormalno.
Narodu kome je 75 godina ispiran mozak neopevanim glupostima teško da možeš konvencionalnim metodima da objasniš bilo šta.
I sam sam se pitao mnogo puta, zašto ovi ljudi pružaju otpor svakom boljitku?
I onda sam ukapirao da je problem u tome što oni koji pokušavaju da ih ujedine oko pitanja progresa ne govore njihovim jezikom i ne razumeju njihove rezone.
Primer. Kaži čoveku, ako pustimo kineske tehnologije na svoje tržište neće proći dugo a oni će saznati sve o nama, čak i ono što ne želimo da saznaju. Čovek će klimnuti glavom, otići do poslovnice nekog mobilnog operatera i kupiti jeftiniji kineski telefon. Ali kad mu govoriš da 5G izaziva ludilo i podstiče koronu imaćeš drugačiju reakciju.
Mi smo u globalnom eksperimentu nad živim ljudima samo mnogi odbijaju da u to poveruju.
Kontradikcija je postala regularan način propagandne borbe naročito od kada su ukapirali da prosečni birač ne može da se seti ni šta je pre pet minuta čuo a o nečemu složenijem i da ne govorimo.Pokusavam da shvatim sta si zapravo zeleo da kazes i ne ide mi od ruke. Ja cu onda pojednostaviti svoje pitanje. Dakle zasto je Nogo bio protiv 5G mreze koja je inace pocela ovde eksperimentalno da se ugradjuje od strane BRACE KINEZA. A onda je smatrao kao akt izdaje kada je indirektno obustavljena dalja instalacija 5G mreze u onom Vasingtonskom sporazumu. Zasto Nogo ne slavi Trampa kao spasitelja Srbije jer je zahvaljujuci njemu sprecena dalja ugradnja 5G mreze u Srbiji. Ovde te cak ni ne pitam ono ocigledno, sta je problem sa 5G mrezom.
Ima ona anegdota, odnosno vic, koji cak i nije tako daleko od realnosti kada pitaju teoreticara zavere sta misli o korona virusu, ovaj kaze da je on izmisljen i da ne postoji. A posle kada ga pitaju o 5G mrezi kaze da izaziva koronu.
Ili onu tuznu istinu gde dobar broj ljudi smatra da korona ne postoji ali da nase vlasti lazu i kriju prave brojke obolelih i umrlih koje su desetostruko vece od zvanicnih.
Kontradikcija je postala regularan način propagandne borbe naročito od kada su ukapirali da prosečni birač ne može da se seti ni šta je pre pet minuta čuo a o nečemu složenijem i da ne govorimo.
Inače:
Др Несторовић: Дајеш људима, а ниси мишевима. То ми изазива нелагоду
Pa i ja vidim da se povlačiš suočen a kontraargumentima.Ok, vidim da ti je mozak odavno skrenuo sa kursa na ovoj temi i da je neka nasa dalja debata o Nogu kao razumnom politicaru osudjena na propast. Nastavi da sipas teorije zavere da te dalje ne remetim.
Pa i ja vidim da se povlačiš suočen a kontraargumentima.
Razmisli malo. Nije sve onako kako na prvu izgleda.
Ного је много побољшао свој стил, сада када је старији, него када је био млад.
Да ли је Бака Цока са 73 године могла да изврши самоубиство ножем у срце?
Стојанка Стојановић (72), у јавности позната као бака Цока убила се вечерас у свом дому на Звездари. Тело је пронађено са ножем забоденим у груди. Ово је други пут у последњих шест месеци да се особа одлучи да себи одузме живот пробадајући ножем срце.
Šta se ovo dešava!?