"Srbomrzac" snimio pjesmu o Aliji i na albumu napisao "zabranjeno za Srbe i pse"

• Začetnik teme Začetnik teme Uysal
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Olinjalog lojavca i treba bojkotovati....Ponositi bosnjanin zaboravi taj poturicki "ponos" kad su u pitanju evrici....ali i treba da ocerupa ove budale,siguran sam da ce biti puno

naravno da ce ih biti puno...ovde je narod standardno bez ukusa i vise nego ista voli patetiku i kic...sto se moze videti po celoj etradi u koju se doticni Dino uklapa savrseno.

Što lažeš. napiso je za izetbegovića.

Treba da klekne kao kad čita dnevni avaz pa da se izvini o moli za oproštaj sve Srbe
@diki iz plava,
Napisao je pjesmu ''Da te nije Alija'' u spomen na prijatelja iz djetinjstva i komšiju koji se zvao Alija Miladin.
Taj Miladin je znao sve o oružju, pa je raju iz ulice obučavao kako se rukuje automatskom puškom, kako se puca sa tromblonom, zatim, kako se koriste protivoklopna oružja....etc.
Krenuli u rat da se odbrane, a ne znaju ni rastaviti pušku.
Ta, odlučnost u odbrani Grada, Države, naroda, sebe i svoje porodice ''otvorila je oči'' Edinu Dervišhalidoviću,...inspirisalo ga da pjesmu uglazbi. I baš je to dobro uradio. Zapravo, genijalno!
Evo tog Miladina, rahmetlije i gazije na YT videu:
01:43:30

Original postavio NIBELUNG
Olinjalog lojavca i treba bojkotovati....Ponositi bosnjanin zaboravi taj poturicki "ponos" kad su u pitanju evrici....ali i treba da ocerupa ove budale,siguran sam da ce biti puno

naravno da ce ih biti puno...ovde je narod standardno bez ukusa i vise nego ista voli patetiku i kic...sto se moze videti po celoj etradi u koju se doticni Dino uklapa savrseno.

Šta ste zapjenili uvredama na nac. osnovi!? Šta ako je Dino estrada, a nije Maksim Mrvica? Od tog posla on i još desetine njegovih saradnika sa porodicama žive. Sve regularno, prema srbijanskim zakonima, radna dozvola, porezi, takse,....Čovjek hoće da se zahvali publici za 12 poena na Eurosongu 2011.
Uostalom, evo neko od prethodnih diskutanata dojavi da Dino NEĆE GOSTOVATI U Bgd-u.

Poslednja izmena:
@8 sekretara Skoj-a
Teško ću ja sam protiv vas;)

A taj dokumentarni pokazuje da je postojao Alija Miladin? (pokoj mu duši)
i šta s tim?
I ti ostaješ i dalje kod tog da su oni bili prijatelji?;)

Najbolja je naknadna pamet.:cool:
vidi sta Dino kaže o tome kome je posvetio pesmu. (iz 2004.g)

Postoje dvije greške u priči o toj pjesmi. Jedna je kriva interpretacija moje izjave objavljene u novinama, a druga je moja šutnja u povodu te izjave. Istina je da sam tu pjesmu posvetio Aliji Izetbegoviću, ali i Aliji Miladinu i svima onima koji su bili ujedinjeni u borbi protiv zla i nepravde koji su nam činjeni.
vidis da nezna ni on kome je sve posvetio pesmu. :whistling:
:rotf:
ali ako ti bolje znaš.;)

Šta ste zapjenili uvredama na nac. osnovi!? Šta ako je Dino estrada, a nije Maksim Mrvica? Od tog posla on i još desetine njegovih saradnika sa porodicama žive. Sve regularno, prema srbijanskim zakonima, radna dozvola, porezi, takse,....Čovjek hoće da se zahvali publici za 12 poena na Eurosongu 2011.
Uostalom, evo neko od prethodnih diskutanata dojavi da Dino NEĆE GOSTOVATI U Bgd-u.

ne znam sta te je pogodilo toliko...ovde naraod jeste bez ukusa i ta muzika je pateticna i kic je...dakle sve se savrseno uklapa u sliku...
ako bi neko trebalo da protestuje to su moji sunarodnici, a jos bolje bi im bilo da predju na neku kvalitetniju muziku..

Još je poznatije ko zagađuje Balkan turbofolkom!

Turska, Bugarska, BIH, Srbija, Grcka...sta nije jasno?? To sto je je nase trziste vece...nije nikakvo opravdanje za vas...niti ce vam poboljsati kvalitet...
uostalom ja sam i rekla da se savrseno uklapa u ovdasnje estradne tokove...

sa druge strane moram da podsetim da neko ko stavi sidu i tumore u pesmu, pa jos na taj nacin... ne moze da se smatra ozbiljnim umetnikom...toliko.

Zasto mislis da je Balasevic neiskren?

Balaševiću kao umjetniku svaka čast ali kao čovjeku... Taj isti Balašević je bio ostrašćeni komunista. Sjetimo se samo filmova koje je snimao i onog "Računajte na nas". Pa je se onda odjednom okrenuo protiv istih. A o izjavama tipa da on pjeva na hrvatskom,izvinjenima i slično da ne pričamo.

Poslednja izmena:
Ma bre za tog edina je samo usrana motka i nista wise, mi nikoga ne mrzimo bez razloga, uwek oni nas prwi prowociraju pa kad im jebemo mate onda srbi kriwi, pa bicemo mi kriwi, kada odemo u Albaniju, pa tamo opet izwrsimo genocid siptari jedni kako ih nije sramota... c c c strasno.. :evil:

Vi mrzite sve koji nijesu Srbi ili slični vama :roll:

Balaševiću kao umjetniku svaka čast ali kao čovjeku... Taj isti Balašević je bio ostrašćeni komunista. Sjettimo se samo filmova koje je snimao i onog "Računajte na nas". Pa je se onda odjednom okrenuo protiv istih. A o izjavama tipa da on pjeva na hrvatskom,izvinjenima i slično da ne pričamo.

ziv covek pa pogresi...pa se menja u toku zivota...sve standardno....mada ga ja ne slusam svejedno.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back