- Poruka
- 15.396
Pa hajde da cujem koji je to album Dino tako nazvao...![]()
'de reci koji dolaze kod vas!!!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa hajde da cujem koji je to album Dino tako nazvao...![]()
Pa i mnogi pjevaci iz Srbije takodjer dolaze u Sarajevo da odrzavaju koncerte, a svakog vikenda gostuju po diskotekama u BiH...![]()
Pa ne bih ja to bas nazvao lajanjem... To je prekrupna rijec... Ja bih to prije nazvao revoltom.
Dino je osipao drvlje i kamenje na one sto su dolazili u njegov rodni grad da pale i siluju žene, pa je to i razumljivo...![]()
Pa što dolazi među zločince???
Nisam čuo za takve njene ispade, pošto joj je Dino pesme pisao, ne verujem da je na njega lajala...Ali nerazumljivo je sto je jedna Ceca, kojoj Bosnjaci nisu pucali po kucnim vratima kao sto su Srbi pucali po Dininim vratima, lajala na Bosnjake i huskala na silovanja, premlacivanja, ubistva, pljackanje itd.![]()
Mogu oni smatrati sta im je volja, ali cinjenice su nesto sasvim drugo...
Uostalom, trebalo bi pokrenuti tu inicijativu da se Srbima u manjem bh.entitetu ukine konstitutivnost, jer ionako oni žele da im Srbija bude matica, pa prema tome, mi smo spremni da im ostvarimo tu zelju, i da ih onda šutamo kako nam se prohtije jer sa nacionalnom manjinom mozemo da cinimo sta nam je volja.![]()
Кад се БиХ распадне, Срби ван РС ће бити национална мањина, Срби у РС ће се припојити матици и то је то...Original postavio Uysal
Mogu oni smatrati sta im je volja, ali cinjenice su nesto sasvim drugo...
Uostalom, trebalo bi pokrenuti tu inicijativu da se Srbima u manjem bh.entitetu ukine konstitutivnost, jer ionako oni žele da im Srbija bude matica, pa prema tome, mi smo spremni da im ostvarimo tu zelju, i da ih onda šutamo kako nam se prohtije jer sa nacionalnom manjinom mozemo da cinimo sta nam je volja.
А за песму ''да те није алија'' , то теби није довољно да му се забрани улазак у Србију док је жив?
"Peticije24.com" su objavile: Ako si Srbin ili Srpkinja, ako voliš Srbiju potpiši peticiju
Širom Srbije pokrenuta je velika kampanja kako bi se što više ljudi odlučilo bojkotovati decembarske koncertne nastupe Dine Dervišhalidovića u Beogradskoj areni.
''Ovaj umjetnik je veliki 'srbomrzac'. Pored pjesme 'Da te nije Alija', koju je posvetio ratnom predsedniku BiH Aliji Izetbegoviću i ''zelenim beretkama, izdao je i album na kojem je pisalo 'Zabranjeno za Srbe i pse''. Isti taj naziv stoji mu na ulazu u njegov kafić'', piše na stranici "peticije24.com".
U potpisu stoji da je inicijator peticije izvijesna Dragana.
Osim što ni na jednom Merlinovom albumu nisu spominjani nikakvi Srbi, a još manje psi, treba istaći da neiformisani autor i ne zna da Merlin ne posjeduje ni jedan kafić u Sarajevu, ali ni BiH.
Da li će pomračeni umovi uspjeti u svojoj nakani, iako istovremeno trećerazredne srbijanske pjevaljke nesmetano ordiniraju BiH uzduž i poprijeko, ostaje da se vidi. Koncerati u Beogradu zakazani su 7., 8. i 9. decembra.
http://www.dnevniavaz.ba/vijesti/iz...na-u-beogradu-ovaj-umjetnik-je-srbomrzac.html
Misliti i cveće brati nije isto!
Ne, ozbiljno, zašto dolazi 'vamo, pa rek'o je da nikada neće doći u zemlju koja je njegovoj zemlji napravila genocid...šta sad bi???
Srpske pare hoće, mi smo veliko tržište to znam...al' neće da može, ne treba nam...isto k'o što Kroasanima ne trebaju naše Rokve, Ane Nikolić...itd.![]()
Nije Jahric, nego Jahic..
Brena je dijete iz mijesanog braka, a srbo je unazad 20 godina kreše, tako da ona je srbkinja...![]()
Pa valjda je vrijeme da se konačno prevaziđu te gluposti koje traju još od rata.
Да је неке организације па да се на дан концерта око арене мало развију транспаренти са сликама маскрираних Срба у Босни, никакве пароле или позив на линч.
Да ли би се "посјетиоци" макар малко постидели?
Dobio si sad repku od Satane lično![]()
Ne mogu sad da ti vratim...a i bolje, da ne remetim ovaj broj...![]()
Bolje nemoj, neka stoji ovaj broj... Nadam se da će Mita primijetiti![]()