OrangeC
Iskusan
- Poruka
- 6.365
Dobar je on muzičar, nema spora, ali je kao lik malo gadan, nemam ništa protiv muslimana, ali je pravi turčin, to mu se vidi po licu
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
procitaj jos jednom temu, nije Dino sebe nazvao psom nego...
ogavna ljubav
Misliti i cveće brati nije isto!
Ne, ozbiljno, zašto dolazi 'vamo, pa rek'o je da nikada neće doći u zemlju koja je njegovoj zemlji napravila genocid...šta sad bi???
Srpske pare hoće, mi smo veliko tržište to znam...al' neće da može, ne treba nam...isto k'o što Kroasanima ne trebaju naše Rokve, Ane Nikolić...itd.![]()
Spomenuh vec: Takve poput njega, Hari Mata Harija, Plavog Orkestra i sl. sarajevske bljutavce, je najbolje opisao Oliver Mandic, nazvavsi ih abortusima roka i nije mogao da bude vise u pravu.
mi nismo u ljubavi ja ni sam gej, i ne posmatram ga taj nacin, ja postujem gospodina cedomira jovanovicaDrzi se ti Cedice, ta ljubav je ono pravo.
mi nismo u ljubavi ja ni sam gej, i ne posmatram ga taj nacin, ja postujem gospodina cedomira jovanovica
Spomenuh vec: Takve poput njega, Hari Mata Harija, Plavog Orkestra i sl. sarajevske bljutavce, je najbolje opisao Oliver Mandic, nazvavsi ih abortusima roka i nije mogao da bude vise u pravu.
ne, drugar, nema potrebe jer nisam gej,hvala na pitanjuNamerna greska???
Spreman si da izadjes 'iz ormana'
kolko ja znam koncert trazi narod, a naravno na pevacha je da bira hocel pevat..I sto placaju srbi?? Daj te i vi embargo kao Kosovo Srbiji...
ne znas ti nista...ne trazi njega narod...
ko onda?
jeste, kao tadictakvi kao tadic..
takvi kao tadic..
kolko ja znam koncert trazi narod, a naravno na pevacha je da bira hocel pevat..I sto placaju srbi?? Daj te i vi embargo kao Kosovo Srbiji...
pa on bi voleo da prikaze Srbiju kao Europsku i da su se te tenzije prevazisle...
nije vreme da se tol'ki novac takoreci baca kroz prozor...a iskreno receno, tog idiota ne bih dovukla u srbiju i kad bi se prelivalo...
Zato sto je srbomrzac![]()
naravno...imala sam prilike da cujem njegove izjave i jedan profesionalac ne bi trebalo sebi da dozvoli da izjavljuje takve nebuloze...
Šta si čula da je rekao?
Pa i Dino, i Hari Mata Hari su za Olivera Mandića izmislili muziku![]()