gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
tako je derer!
nadam se da si ironican, tuzno
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
tako je derer!
fali ti potpis na nalogu"ja nisam ljudsko bice,ja sam chlan DS-a"
korisnichki profil,pa opcije,pa..
sunce izašlo , dan počeo sa smijehom, ko to more platit( merkelica?)
Znaci, ako sam clan DS-a, ne mogu biti Srpkinja?Gde to pise?U tvojim receptima za cajeve?

Biti pravi Srbin jeste sve suprotnno od biti hrvat.![]()
a sto?
fali ti potpis na nalogu"ja nisam ljudsko bice,ja sam chlan DS-a"
korisnichki profil,pa opcije,pa..
Mozes, naravno... Samo, ako si clan DS, a ne da bi ga menjala iz korena, onda nikako ne radis u interesu svoje zemlje i njenih stanovnika![]()
nadam se da si ironican, tuzno

Oni su samo širili priču prijemčivu za određenu populaciju:''mi smo pametni,obrazovani,experti u svojim profesijama,jednom rečju aristokratija-glasajte za nas!''.Na kraju priče je ispalo da su jedini ljudi koji su imali neki renome glumci i režiseri a svi ostali lopovske nule.A DS je nekada bila stranka koja je donosila novi kvalitet u svakom pogledu, jedina logicna mogucnost za intelektualca koji je antikomunista.Sta se posle desilo, desilo se i ostalim strankama.

To bi svuda u svetu bio retardiran ljudski primerak,samo DS/LDP/SPO/G17 objašnjavaju svom članstvu da je katarza svetski poželjno stanje.Globalista, katarzirani Srbin!
To bi svuda u svetu bio retardiran ljudski primerak,samo DS/LDP/SPO/G17 objašnjavaju svom članstvu da je katarza svetski poželjno stanje.

A misliš da on zna?A sto je najzalosnije, ovaj jadnik sto postavi temu, stvarno ne znam sta je htio!!!![]()
Naravno i to vrlo unosno zanimanje!
Europejac a Srbin, vrlo placeno zanimanje!!![]()
Oni su samo širili priču prijemčivu za određenu populaciju:''mi smo pametni,obrazovani,experti u svojim profesijama,jednom rečju aristokratija-glasajte za nas!''.Na kraju priče je ispalo da su jedini ljudi koji su imali neki renome glumci i režiseri a svi ostali lopovske nule.
A misliš da on zna?
Trenutno najveci propust koji cini SPC je ne anatemisanje tih Srba po zanimanju,
Globalista, Europejaca, Katarzicara, gejeva, pacifista.....itd, itd!!!![]()
Izuzetno placeno, zamislite, gej a Srbin!!!![]()