rdeki
Elita
- Poruka
- 17.948
To da se zabavlja na ovaj način, jer drugačije ne zna, to ti verujem.Veoma dobro zna i ludo se zabavlja.
Razlog više da mi ga bude još više žao.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
To da se zabavlja na ovaj način, jer drugačije ne zna, to ti verujem.Veoma dobro zna i ludo se zabavlja.
Oni su samo širili priču prijemčivu za određenu populaciju:''mi smo pametni,obrazovani,experti u svojim profesijama,jednom rečju aristokratija-glasajte za nas!''.Na kraju priče je ispalo da su jedini ljudi koji su imali neki renome glumci i režiseri a svi ostali lopovske nule.
To su rođena braća,ali su Jomini i Iron do 2008. banovali sve koji su pljuvali funkcionere DS-a.Sećam se kad su jednom banovali 15-tak forumaša koji su ispljuvali Jelenu Trivan.A forumaš kojeg je Jomini najviše banovao je ubedljivo Derer,a posle Torente.Po pola starog ds-a glasa za radikale.Ko veruje, veruje.
To da se zabavlja na ovaj način, jer drugačije ne zna, to ti verujem.
Razlog više da mi ga bude još više žao.
To su rođena braća,ali su Jomini i Iron do 2008. banovali sve koji su pljuvali funkcionere DS-a.Sećam se kad su jednom banovali 15-tak forumaša koji su ispljuvali Jelenu Trivan.A forumaš kojeg je Jomini najviše banovao je ubedljivo Derer,a posle Torente.
A sta mislis, zasto oni ne mogu nikoga da anatemisu, osim vladike Atanasija Jevtica?

Udajem se za tebe... a ti kako hoces!Ha, ha, profesija-baner.Boze sacuvaj!
Udajem se za tebe... a ti kako hoces!
Poslije odnosa nema kajanja.
Jel' ti ono ličiš na Milića Vukašinovića?Udajem se za tebe... a ti kako hoces!
Poslije odnosa nema kajanja.
Ti ces raditi, donositi novac.... ja cu kuvati, peglati, cistiti. U slobodnim trenucima cu trositi tvoj novac, nemilice.Dobro, dobro, drago moje!
To su rođena braća,ali su Jomini i Iron do 2008. banovali sve koji su pljuvali funkcionere DS-a.Sećam se kad su jednom banovali 15-tak forumaša koji su ispljuvali Jelenu Trivan.A forumaš kojeg je Jomini najviše banovao je ubedljivo Derer,a posle Torente.
Ko ti se penje na glavu?Derer i Torente su inteligentni likovi.I zato nam se sada penju na glavu.
Ko ti se penje na glavu?Derer i Torente su inteligentni likovi.
Njegova stvar.Torente manje vise, ali Derer je mrzitelj.
Njegova stvar.
Torente manje vise, ali Derer je mrzitelj. Nije inteligencija biti zao.
šta je loše u tome biti hejter?
odnosno, da preformulišem, ima li danas normalnog čoveka da nije hejter?
Jel' ti ono ličiš na Milića Vukašinovića?
Do pre neku godinu sam verovao da reč Srbin označava nacionalnu pripadnost.
Šta verovao, bio ubeđen... Ma znao!!!
Onda na forumu, vremenom, shvatih da sam bio u zabludi, da sam grešio...
Srbin je zanimanje.
Meni kažu da nisam Srbin. Ovde na Krstarici. I mnogima koji se ne blamiraju ističući svoje srpstvo u paketu sa velikosrpskim ambicijama i vlažnim snovima, a daleko od realnosti.
Ovde isto to kažu i za javne ličnosti. Ovde isto to kažu i za svakoga ko se pomene u medijima u bilo kom kontekstu, ako slučajno nije dizao tri prsta.
Isto kažu i za svakoga kome je teča Hrvat, strina Albanka, zet Amerikanac ili snaja Engleskinja.
I da još malo suzimo... Srbin je samo onaj ko podržava politiku SRS-a, DSS-a, pokreta Naši1389, Dveri. I naravno da je pravoslavac, bez toga ne ide.
Ostali otpadaju. Otpada većina stanovništva.
Kakva je to dijagnoza, šta je to i zašto je tako na netu, konkretno ovde?
Još nešto, nazivaju me antisrbinom, srbomrscem, izdajnikom, režimlijom i još gomilom izraza koje je sramota upotrebiti javno. A zašto? Zato što opljunem po Srbiji i srpskim stvarima koje mi se ne sviđaju.
Da podsetim, mnogi "istinski Srbi" iz podvučenog teksta su mnogo više puta pljuvali i kudili Srbiju nego ja. Samo izlistajte stranice, samo naslove...
Dokle će pojam "Srbin" biti zanimanje ili političko opredeljenje, a ne nacionalnost?
PS
I podpitanje... Da li kao Srbin moram da volim Srbiju i Srbe samo zato što sam ja Srbin i što živim u Srbiji? Nije da ne volim samo pitam...

...ostalo čim više mrziš to veći Srbin

Prdiš k'o tvor.Forum se raspada od tvojih dubokih misli iz debelog creva.
dopuna
pravi Srbin uvek se veseli nevoljama, zlu il bankrotu svakog rvata, crnogorca, bošnjaka, makedonca, amerikanca, eUropljana, albanca, slovenca, bugarina, mađara....ili skraćeno
Srbin si ako (naravno pored Srbije, svih Srpkinja i samo patriotskih Srba) voliš Ruse, Beloruse, severokorejce, Kubance i Venezuelčane, te eventualno Kineze još i tu je stop...ostalo čim više mrziš to veći Srbin
eto kajzersoza i misoni slika i prilika![]()
dopuna
pravi Srbin uvek se veseli nevoljama, zlu il bankrotu svakog rvata, crnogorca, bošnjaka, makedonca, amerikanca, eUropljana, albanca, slovenca, bugarina, mađara....ili skraćeno
Srbin si ako (naravno pored Srbije, svih Srpkinja i samo patriotskih Srba) voliš Ruse, Beloruse, severokorejce, Kubance i Venezuelčane, te eventualno Kineze još i tu je stop...ostalo čim više mrziš to veći Srbin
eto kajzersoza i misoni slika i prilika![]()
Prdiš k'o tvor.Forum se raspada od tvojih dubokih misli iz debelog creva.
i svako veče pre spawanja reče:"" to je moj misoni - pravi Srbin"" 
a najsmešnije je to što je ovaj .... kijo, kajo, kujo kako li se vabi ova pojava, crko od smeha na sve ovo a ništa loše niti smešno nije rekao.

Sto se ti ne nabacis ovoj "PICOLOLEONE" dok nije TIXI na foprumu.zavisi ko čita... pa normalno da "pravim" Srbima nije smešno - to je prirodno![]()