Srbin kao zanimanje, kao profesija

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
fali ti potpis na nalogu"ja nisam ljudsko bice,ja sam chlan DS-a"
korisnichki profil,pa opcije,pa..

Do kraja zivota pamticu ovaj tvoj odgovor.Kada sam se ja uclanila u DS, a bese to davno, upravo mi je motiv bio da da bude bolje, da se titoizam zaboravi, da moja cetnicka porodica dozivi i rehabilitaciju i restituciju.S obzirom da se nista od toga nije desilo, ja sam prestala da se bavim aktivno politikom.Mnogi bi voleli, bas kao i ti, sa istim argumentima, da se isclanim, ali, necu.Niko mi nikada nije rekao-znas, ti si Srpkinja, to sam sama znala, i niko mi nikada nece reci, pa ni ti, da to nisam.a za koga cu da glasam, to jos ne znam.Glasacu za stranku koja uvazava cetnicki pokret, a ne ovaj neodizelaski komunizam ciji si ti eminentan predstavnik.A DS je nekada bila stranka koja je donosila novi kvalitet u svakom pogledu, jedina logicna mogucnost za intelektualca koji je antikomunista.Sta se posle desilo, desilo se i ostalim strankama.

A DS je nekada bila stranka koja je donosila novi kvalitet u svakom pogledu, jedina logicna mogucnost za intelektualca koji je antikomunista.Sta se posle desilo, desilo se i ostalim strankama.
Oni su samo širili priču prijemčivu za određenu populaciju:''mi smo pametni,obrazovani,experti u svojim profesijama,jednom rečju aristokratija-glasajte za nas!''.Na kraju priče je ispalo da su jedini ljudi koji su imali neki renome glumci i režiseri a svi ostali lopovske nule.

Oni su samo širili priču prijemčivu za određenu populaciju:''mi smo pametni,obrazovani,experti u svojim profesijama,jednom rečju aristokratija-glasajte za nas!''.Na kraju priče je ispalo da su jedini ljudi koji su imali neki renome glumci i režiseri a svi ostali lopovske nule.

Tako je bilo do 2003., a onda se otvorila platforma za NAROD.Tada je DS pukao.Savez sa SPS-om?Ko je to mogao da zamisli!Za mene je tada bio kraj.To sto pricas odnosi se na vreme dok su Djindjic i Kostunica bili zajedno.Kostunica je uvek hteo manje, ali sigurnije.Tzv. elitu, a evo sta sad ima.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back