Blues Brothers
Elita
- Poruka
- 20.530
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova konstantno sprovode mere i radnje na očuvanju javnog reda i mira i bezbednosti na sportskim događajima , poručio je Dačić.

Policija cuva batinase …
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova konstantno sprovode mere i radnje na očuvanju javnog reda i mira i bezbednosti na sportskim događajima , poručio je Dačić.
Ma važi...Slabo je šta tebi poznato.
A kamo UDBA, KGB, Putin, Rusija...Inače, Vučić je tvoj predsedniik i dikator a ne moj.A znaci zato ste preselili utakmicu da bude blize albanskoj granici, da bi vas diktator u dilu sa Albancima mogao da posalje neki dron kao provokaciju?![]()
Da ti bude bližeA zasto se tekma igra u Leskovcu ?
Problem kod patriot-navijača je što su oni vazda selektori dok je problem kod Drugosrbijanaca što celu zemlju poistovećuju sa svojim nekvalitetom (koji kriju ko zmija noge) i onda kompleksi izbijaju na površinu.Mi smo već kažnjeni . Imamo alkosa koji se lažno predstavlja da je trener i tim koji igra na nivou San Marina.
добро добро , није баш у комплетуProblem kod patriot-navijača je što su oni vazda selektori dok je problem kod Drugosrbijanaca što celu zemlju poistovećuju sa svojim nekvalitetom (koji kriju ko zmija noge) i onda kompleksi izbijaju na površinu.
U suštini ne velja ni jedno ni drugo jer bi tada fudbal propao.
Ovako, kad se obrće lova, a nema ko se ne kocka, svi rezultati budu fino naštelovani.
беше тако, али је то учинила јужна африкаа док су у тој групи бенин и нигерија дали све од себе зар не...Eto @kapetanmark je igrom slučaja bio svedok dešavanja u afričkim kvalifikacijama. Fino su svi namestili rezultate da se do poslednje runde "ne zna ništa", odnosno da bi kladionice radile punom parom.
дају иквоту од 2.10 да србија даје гол у првом полувременуŠto se tiče današnjeg susreta, prosto lebdi u vazduhu šta to kladionica "zna" ako je postavila nagradno koska pitanje: REZULTAT NA POLUVREMENU UTAKMICE SRBIJA - ALBANIJA?
hoce. 100%Pre nekih 11 godina se desio onaj dron tokom utakmice. Hoće li biti opet nekog haosa?
Ja se zezno sinoć na Argentina - Venecuelaдобро добро , није баш у комплету
оне поделе око навијача ме не интересују
беше тако, али је то учинила јужна африкаа док су у тој групи бенин и нигерија дали све од себе зар не...
африка је имала ту оцпију да овде може и икс
бенин и нигеирја то нису имали
дају иквоту од 2.10 да србија даје гол у првом полувремену
друго, ја ћу у том сусрету ТЕБЕ ПОСЛУШАТИ И ПРИМЕНУТИ ТВОЈ САВЕТ :
да је поред свега неопходно погледати АТМОСФЕРУ![]()
дакле , ако знамо да је утакмица пребачена из бг само због оно СКАНДИРАЊА 40 000 - ''КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ'', па је снс картел променуо град домаћинства за ову утакмицу и НЕ САМО ГРАД !
ВЛАСТ ЈЕ ПРОМЕНУЛА И НАРОД!
публика је могла само бирана да дође до карте. па је јуч лесковцем народ грмео против власти и такве одлуке!
е када све то знамо , онда је најбоље да бежимо од било каквих прогноза зар не јер нам је атмсофера у тоталном кувцу...
захваљујући власти .
дакле, прескачи...
tako jeJa se zezno sinoć na Argentina - Venecuela
Mislim nisam se ja zezno nego Argentina od 85 direktnih naoada nekako sve preko okvira a samo jednom pred kraj prvog poluvremena ubode medj rašlje.
Pošto me glava zabolela od njihovih kombinacija resto onih 2000 milijardi sam podigao i u novčanik
Žuri momak, iskrslo, jbg...