Na Merdaru uhapšen Albanac s propagandnim materijalom OVK za utakmicu Srbija–Albanija

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova konstantno sprovode mere i radnje na očuvanju javnog reda i mira i bezbednosti na sportskim događajima , poručio je Dačić.
😂😂😂😂😂
IMG_5539.jpeg

Policija cuva batinase …

Mi smo već kažnjeni . Imamo alkosa koji se lažno predstavlja da je trener i tim koji igra na nivou San Marina.
Problem kod patriot-navijača je što su oni vazda selektori dok je problem kod Drugosrbijanaca što celu zemlju poistovećuju sa svojim nekvalitetom (koji kriju ko zmija noge) i onda kompleksi izbijaju na površinu.

U suštini ne velja ni jedno ni drugo jer bi tada fudbal propao.
Ovako, kad se obrće lova, a nema ko se ne kocka, svi rezultati budu fino naštelovani.

Eto @kapetanmark je igrom slučaja bio svedok dešavanja u afričkim kvalifikacijama. Fino su svi namestili rezultate da se do poslednje runde "ne zna ništa", odnosno da bi kladionice radile punom parom.

Što se tiče današnjeg susreta, prosto lebdi u vazduhu šta to kladionica "zna" ako je postavila nagradno koska pitanje: REZULTAT NA POLUVREMENU UTAKMICE SRBIJA - ALBANIJA?

Problem kod patriot-navijača je što su oni vazda selektori dok je problem kod Drugosrbijanaca što celu zemlju poistovećuju sa svojim nekvalitetom (koji kriju ko zmija noge) i onda kompleksi izbijaju na površinu.

U suštini ne velja ni jedno ni drugo jer bi tada fudbal propao.
Ovako, kad se obrće lova, a nema ko se ne kocka, svi rezultati budu fino naštelovani.
добро добро , није баш у комплету
оне поделе око навијача ме не интересују
Eto @kapetanmark je igrom slučaja bio svedok dešavanja u afričkim kvalifikacijama. Fino su svi namestili rezultate da se do poslednje runde "ne zna ništa", odnosno da bi kladionice radile punom parom.
беше тако, али је то учинила јужна африкаа док су у тој групи бенин и нигерија дали све од себе зар не...
африка је имала ту оцпију да овде може и икс

бенин и нигеирја то нису имали

Što se tiče današnjeg susreta, prosto lebdi u vazduhu šta to kladionica "zna" ako je postavila nagradno koska pitanje: REZULTAT NA POLUVREMENU UTAKMICE SRBIJA - ALBANIJA?
дају иквоту од 2.10 да србија даје гол у првом полувремену

друго, ја ћу у том сусрету ТЕБЕ ПОСЛУШАТИ И ПРИМЕНУТИ ТВОЈ САВЕТ :

да је поред свега неопходно погледати АТМОСФЕРУ :ok: :rtfm:

дакле , ако знамо да је утакмица пребачена из бг само због оно СКАНДИРАЊА 40 000 - ''КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ'', па је снс картел променуо град домаћинства за ову утакмицу и НЕ САМО ГРАД !

ВЛАСТ ЈЕ ПРОМЕНУЛА И НАРОД!

публика је могла само бирана да дође до карте. па је јуч лесковцем народ грмео против власти и такве одлуке!

е када све то знамо , онда је најбоље да бежимо од било каквих прогноза зар не јер нам је атмсофера у тоталном кувцу...

захваљујући власти .

дакле, прескачи...

Pre nekih 11 godina se desio onaj dron tokom utakmice. Hoće li biti opet nekog haosa?
hoce. 100%

stim da ce ovaj put dron da nosi eksploziv i bice mrtvih. vanredno stanje i posle pitaj boga sta ce biti

ja vam pisem o tome vec mesec dana, a vi kako ocete :cool:

necu se zacuditi ako mi BIA pokuca na vrata nocas ili sutra
ali ako sam ja seljak sa 8 razreda skole ovo ukapirao, trebalo bi i oni koji su nadlezni

добро добро , није баш у комплету
оне поделе око навијача ме не интересују

беше тако, али је то учинила јужна африкаа док су у тој групи бенин и нигерија дали све од себе зар не...
африка је имала ту оцпију да овде може и икс

бенин и нигеирја то нису имали

дају иквоту од 2.10 да србија даје гол у првом полувремену

друго, ја ћу у том сусрету ТЕБЕ ПОСЛУШАТИ И ПРИМЕНУТИ ТВОЈ САВЕТ :

да је поред свега неопходно погледати АТМОСФЕРУ :ok: :rtfm:

дакле , ако знамо да је утакмица пребачена из бг само због оно СКАНДИРАЊА 40 000 - ''КО НЕ СКАЧЕ ТАЈ ЈЕ ЋАЦИ'', па је снс картел променуо град домаћинства за ову утакмицу и НЕ САМО ГРАД !

ВЛАСТ ЈЕ ПРОМЕНУЛА И НАРОД!

публика је могла само бирана да дође до карте. па је јуч лесковцем народ грмео против власти и такве одлуке!

е када све то знамо , онда је најбоље да бежимо од било каквих прогноза зар не јер нам је атмсофера у тоталном кувцу...

захваљујући власти .

дакле, прескачи...
Ja se zezno sinoć na Argentina - Venecuela
Mislim nisam se ja zezno nego Argentina od 85 direktnih napada nekako sve preko okvira a samo jednom pred kraj prvog poluvremena ubode medj rašlje.

Pošto me glava zabolela od njihovih kombinacija resto onih 2000 milijardi sam podigao i u novčanik
Za ovaj mesec previše zajebavanja.
I dosta za ovaj mesec,

Poslednja izmena:
Ja se zezno sinoć na Argentina - Venecuela
Mislim nisam se ja zezno nego Argentina od 85 direktnih naoada nekako sve preko okvira a samo jednom pred kraj prvog poluvremena ubode medj rašlje.

Pošto me glava zabolela od njihovih kombinacija resto onih 2000 milijardi sam podigao i u novčanik
tako je ;)
dizi, early cash out, nego sta kada vidis da ti mnogo sunjivo i boli glava
i brani poslednju utakmicu na tiketu, uvek

kolko njih je puklo ne braneci...

alavi ljudi

Back