Skydancer
Elita
- Poruka
- 23.426
Pomirili smo se mi sa stvarnoscu - da nam je deo drzave otet i da se trenutno nalazi pod stranom okupacijom.
Tolerantno cemo sacekati pravi trenutak da uzmemo svoju zemlju nazad.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pomirili smo se mi sa stvarnoscu - da nam je deo drzave otet i da se trenutno nalazi pod stranom okupacijom.
od ovoga rezima niko normalan nije nikad nista ocekivao, sem stetne poteze po srbiju i gradjane srbije. sto se sad cudis? ni dodik nije drugaciji, ali on ne sme toliko javno da pogazi sve one stradale u odbrani rs.
Kosovo je uvek bila steta za Srbiju.
Uvek smo davali od plate za njegov razvoj - pa nista.
A nikada tamo nisam ni nogom krocio...
Za koji ce mi onda?
Tolerantno cemo sacekati pravi trenutak da uzmemo svoju zemlju nazad.![]()
Stvarno ti ne treba u Karakasu.![]()
Ali prvo ce svi koji su tamo prodali svoja imanuja morati da vrate pare nazad koje su primili....
Sada mi je svejedno, ali u Srbiji dok sam radio pa su mi skidali od plate nije mi bilo svejedno.
pricas ko da si izdvajao za Tunguziju a ne za svoju zemlju.
Sto nisi na plazi?![]()
Ali prvo ce svi koji su tamo prodali svoja imanuja morati da vrate pare nazad koje su primili....
Moja zemlja je ona koja DAJE MENI, a ne samo ja njoj.
e jado...a sto volim kad se tako nadju neki pametnjakovici pa trabunjaju o necemu o cemu blage veze nemaju...el ti znas da vecina njih nije nista ni prodala? Kako i bi kd im siptari nude npr. 5000 evra za kucu od 200 kvadrata plus dvoriste? El bi ti prodao?
Zato si ti ko i svako bedno komunističko gomno klisnulo odavde sa džepovima punih para koje si ˝izdvojio˝ iz svoje zemlje.
Pa sad ladiš jaja po Venecueli i nama prosipaš muda za bubrege.
Mrš.
Ja znam neke druge koji su u DZAKOVIMA donosili DM u Srbiju i kupovali najbolje kuce po Srbiji i Beogradu za svoja imanja na Kosovu...
I koji bi danas BEZ PRESTANKA PLJUVALI PO KOLEVCI kada bi trebali da vrate te pare....
Ali, jako bi voleli da dobiju svoja imanja na Kosovu nazad i da neko drugi za njih proliva krv......
Ja sam se pomirio sa sudbinom Kosova.
Sada ni da mi ga daju ne bih ga uzeo.
Nije pitanje sta ce tebi Kosovo i da li si ti ikada tamo bio,nego je mnogo znacajnijih i vaznijih pitanja kad je rec o etnickom ciscenju i oduzimanju teritorije.Na Kosovu je vekovima vladala losa komunikacija izmedju Siptara i nas Srba,a u vremena kad se to odmah na startu trebalo resiti,kako se kasnije rana ne bi prosirila i inficirala,nije uradjeno,jer nismo imali vlast nego smo bili pod turskom okupacijom.Kad smo se reili Turaka,doslo je vreme za razne druge aktivnosti vaznije od sukobljavanja sa malim siptarskim plemenima na vrhovima metohijskih gudura.Njih je bilo tada malo,a razmnozili su se za vreme Tita,koji je zabranio povratak Srbima na svoja imanja,a njima je zamurio bio na jedno oko kad su bili prebezi preko Prokletija i kad su se toboze od staljinizma naseljavali na nasu zemlju na Kosovu.Dok smo mi videli da nam rade bas o glavi,proslo nekako vreme socijalizma i sa njime bratstva i jedinstva,dok je stigao Milosevic sa svojim,,kreni-stani,napred-nazad;te na kraju nigde" ode nam Kosovo u tudje ruke.Ovo sam malo morao da te potkujem znanjem,posto vidim da nemas blage veze ni pojma uopste.Kosovo je uvek bila steta za Srbiju.
Uvek smo davali od plate za njegov razvoj - pa nista.
A nikada tamo nisam ni nogom krocio...
Za koji ce mi onda?
На снази је договор о игнорисању провокатора .....
ЧИТАЈТЕ АЛИ НЕ ОДГОВАРАЈТЕ .....
Приступ се никоме не може забранити,
али исувише је већ казни због беспредметног препуцавања изречено .....
Нека их, нека пишу .....
Не одговарајте, не заслужујте казне !!!!
Sada mi je svejedno, ali u Srbiji dok sam radio pa su mi skidali od plate nije mi bilo svejedno.
slazem se
Блајбија (још мало) рачунамо у наше .....
Хбга, некоме се морамо и смејати ....
Nije pitanje sta ce tebi Kosovo i da li si ti ikada tamo bio,nego je mnogo znacajnijih i vaznijih pitanja kad je rec o etnickom ciscenju i oduzimanju teritorije.Na Kosovu je vekovima vladala losa komunikacija izmedju Siptara i nas Srba,a u vremena kad se to odmah na startu trebalo resiti,kako se kasnije rana ne bi prosirila i inficirala,nije uradjeno,jer nismo imali vlast nego smo bili pod turskom okupacijom.Kad smo se reili Turaka,doslo je vreme za razne druge aktivnosti vaznije od sukobljavanja sa malim siptarskim plemenima na vrhovima metohijskih gudura.Njih je bilo tada malo,a razmnozili su se za vreme Tita,koji je zabranio povratak Srbima na svoja imanja,a njima je zamurio bio na jedno oko kad su bili prebezi preko Prokletija i kad su se toboze od staljinizma naseljavali na nasu zemlju na Kosovu.Dok smo mi videli da nam rade bas o glavi,proslo nekako vreme socijalizma i sa njime bratstva i jedinstva,dok je stigao Milosevic sa svojim,,kreni-stani,napred-nazad;te na kraju nigde" ode nam Kosovo u tudje ruke.Ovo sam malo morao da te potkujem znanjem,posto vidim da nemas blage veze ni pojma uopste.
E sad,o onom sto jedna teritorija znaci svakoj drzavi i zasto se vlast ne odrice nje ni pod cenu rata.Svaka vlast gleda da ulaze na celoj svojoj teritoriji novcana i bilo koja druga materijalna sredstva,kako bi svojim gradjanima obezbedila sto bolje uslove za zivot i privredjivanje.To u;laganje se vrsi konstantno i nije redak primer da se drzave zaduzuju radi progresa nekog svpog regiona.Mi smo decenijama ulagali u Kosovo,koje je inace bilo ekonomski gledajuci likvidno,na njemu se moglo raditi,skolovati,podizati porodice i jednom recju ,moglo se ziveti i svojim radom puniti budzet drzave.Sada kad toga nema,narod koji je ziveo tamo,seo je na grbacu drzavi koja nije umela da vodi racuna o njemu,a on se danas gura sa nekim drugim gradjanima,gde nikad ranije nije ziveo za upise na fakultete,za kupovinu polacevamstanova i sto je najvaznije guramo se svi skupa za posao,jer tamo gde su nekada oni radili,sada rade Siptari.Mi cemo stoga morati cekati tren da vratimo Kosovo i to ne zato jer je to neciji politicki hir ili zelja da udje u istoriju,nego je to prirodna potreba kao kad ides da radis da bi nahranio svoju decu;znaci nema ti druge,tesko je,ali se mora.Jel sad jasno dragi moj magistre koji je famozno za sva vremena napustio Srbiju sa svoji famoznim idejama????
Nije pitanje sta ce tebi Kosovo i da li si ti ikada tamo bio,nego je mnogo znacajnijih i vaznijih pitanja kad je rec o etnickom ciscenju i oduzimanju teritorije.