Fudbalski teren za klubove sa Kosova i Metohije gradiće se u Raški

Geostrategija je malo cudna kod Vucica i SNS, npr Dedinje koje je pazljivo cuvano da bi bilo bezbedonosno sakriveno blizu centra polliticke moci, sad se valja kao na kilo , centar koji je bezbedonosno bukvalno gradjen da bude sakriven, sad ce biti hotelski kanali za transport hrane i keteringa, a bubanj potok koji je bio prepun skladista koje ni sa 10m blizine ne mozes da primetis, tu sa zemlje , mozes da becis oci do sutra neces videti osim ako ti neko ne pokaze gde je ulaz, je raskopan i pretvoren u skladista gradjevina i cevi i pretovar robe za distribuciju u Beograd....

Cudno SNS speluje bezbednost i strategiju , bas ono navijacki...

Jedno je sigurno ili 100 godina Srbija nece biti drzava jer toliko treba da se ispravi ovo sto je poebano sad za vreme SNS i to polako jer niko nema toliko para da to brze popravlja, ili ce vecito od sada pa nadalje biti Srpski narod i Srpska tradicija prioritet, sto ce reci bezbednost nula, nego dupeuvlacenje svakome ko zapreti i dodje sa malo kesha....

Pogledajte prilog 1779899
A vala i ovaj Trifunovic sumLJiv...a i ovako je igrao Albanca u jednom filmu.
Tacno da je sumnjiv, ali Srbi mrze Srbe koji izgledaju kao cisti srbi , simetricnog lica, visokog cela i ocigledno inteligentne...

Kad se vidi zdrav genotip, to Srbi mrze..
Evo ako ste zaboravili kad dodju slavne muzicke i kulturne zvezde, nije da su oni nestto pametni , ali iznose svoje utiske...
I kazu Srbi su ruzni kao narod...

Gde dobiju takav utisak, pa vozili su se prevozom u BG i naravno udjes u bus i vidis sve nesimetricni i mladi i stari , mahom poreklo prokuplje, jug, kosovo , i sa sela...to je sada BG osim bas najstrozi centar i to bas moras da pazis gde gledas...

Zasto je nesimetricno i mesanac izgled zamenio srpski izgled ?

Pa Srbi su morali usled politickog pritiska da idu trbuhom za kruhom, pa su mahom u inostranstvu u pecalbi , dok su dodjosi na njihovom mestu , a domaca seljanija pohrlila u BG...

Nije ni elitizam ni nacizam nego obicno zdravlje...obicno zdravlje uzmite udjite u bilo koji prigradski bus i gledajte lica, ruzna, nesimetricna, nezdrava ishrana, nedostatak ishrane u detinjstvu i mladosti , previse alkohola koje pokazuje telo kod mladih...nista ja ne izmisljam , samo pogledas i vidis...treba znati sta gledas, ali nema tu greske...nije to podmetacina..

I kazu Srbi su ruzni kao narod...
Ako smo mi ruzni kao narod, nisi ti bio u Francusku periferija Pariza da vidis sta je ruznoca ali naravno to nisu Francuzi niti Francuskinje ..i to je stvarno bilo pre nekih 15 godina...ja dosao ono idem po gradu, sta je bre ovo sve zene na koje naletim ruzne bukvalno, odem da pazarim gde prodaju neke sitnice i razne stvari ...Francuskinja prodavacica, lepa ....

Ako smo mi ruzni kao narod, nisi ti bio u Francusku periferija Pariza da vidis sta je ruznoca ali naravno to nisu Francuzi niti Francuskinje ..i to je stvarno bilo pre nekih 15 godina...ja dosao ono idem po gradu, sta je bre ovo sve zene na koje naletim ruzne bukvalno, odem da pazarim gde prodaju neke sitnice i razne stvari ...Francuskinja prodavacica, lepa ....
Pa eto ti potrde....nadjes one koji su tu u izglogu i onda razmisljas zasto su u izlogu...gde su ostali....

Nema nam ga @Тихи da prokomentariše ovu vest :D

Baš me zanima njegov komentar na ovu pobedu njegovog vođe? 🤔

potpuno logicno i normalno

Zbog terora NATO pakta nad Srbima na Kosovu i Metohiji kojima je NATO pakt zajedno sa svojim slugama siptarima zabranio cak i sportom da se bave, klubovi srpski sa Kosova i Metohije nemaju drugog izbora osim da igraju utakmice na , od strane NATO nacisticke alijanse, neokupiranom delu Srbije.

Vec duze ja znam za ovaj problem.

Logicno je da se pravi u Raski jer je to najbliza opstina od strane NATO zlikovaca okupiranom Kosovu i Metohiji tj severnom delu istog.

potpuno logicno i normalno

Zbog terora NATO pakta nad Srbima na Kosovu i Metohiji kojima je NATO pakt zajedno sa svojim slugama siptarima zabranio cak i sportom da se bave, klubovi srpski sa Kosova i Metohije nemaju drugog izbora osim da igraju utakmice na , od strane NATO nacisticke alijanse, neokupiranom delu Srbije.

Vec duze ja znam za ovaj problem.

Logicno je da se pravi u Raski jer je to najbliza opstina od strane NATO zlikovaca okupiranom Kosovu i Metohiji tj severnom delu istog.

Kako objasnjavas da su pre dolaska tvog umobolnog vodje, nasi klubovi bez ikakvog problema igrali na svojim terenima? :D

Jel to jos jedna pobeda umobolnika? :D

Kako objasnjavas da su pre dolaska tvog umobolnog vodje, nasi klubovi bez ikakvog problema igrali na svojim terenima? :D

То је тада била издаја жутих, терали их да играју на непријатељској територији.

objasnjavam time sto NATO pakt nije branio takve aktivnosti

Sada brani

Sto smo vise uz Ruse , to je represija nad Srbima na Kosmetu od strane NATO zlikovaca veca

objasnjavam time sto NATO pakt nije branio takve aktivnosti

Sada brani

Sto smo vise uz Ruse , to je represija nad Srbima na Kosmetu od strane NATO zlikovaca veca

A zasto nije branio ranije a brani sada?

Jel to hoćeš da kažeš da je sadašnja vlast povukla poteze koji su proizveli da NATO sada to brani, pa je sadašnja vlast naštetila Srbima na KiM?

A zasto nije branio ranije a brani sada?

Jel to hoćeš da kažeš da je sadašnja vlast povukla poteze koji su proizveli da NATO sada to brani, pa je sadašnja vlast naštetila Srbima na KiM?

Није то зато.

Него је жута власт била издајничка, па НАТА није бранила, и није пуштала Шиптанзе на Север и на Газиводе.

А ова сада власт је патриЈотска па НАТА пушта Шиптаре да раде шта оће.

Јер: "где су српске земље, ту су српски радикали"...

Geostrategija je malo cudna kod Vucica i SNS, npr Dedinje koje je pazljivo cuvano da bi bilo bezbedonosno sakriveno blizu centra polliticke moci, sad se valja kao na kilo , centar koji je bezbedonosno bukvalno gradjen da bude sakriven, sad ce biti hotelski kanali za transport hrane i keteringa, a bubanj potok koji je bio prepun skladista koje ni sa 10m blizine ne mozes da primetis, tu sa zemlje , mozes da becis oci do sutra neces videti osim ako ti neko ne pokaze gde je ulaz, je raskopan i pretvoren u skladista gradjevina i cevi i pretovar robe za distribuciju u Beograd....

Cudno SNS speluje bezbednost i strategiju , bas ono navijacki...

Jedno je sigurno ili 100 godina Srbija nece biti drzava jer toliko treba da se ispravi ovo sto je poebano sad za vreme SNS i to polako jer niko nema toliko para da to brze popravlja, ili ce vecito od sada pa nadalje biti Srpski narod i Srpska tradicija prioritet, sto ce reci bezbednost nula, nego dupeuvlacenje svakome ko zapreti i dodje sa malo kesha....

Идеолози комунизма су нам говорили да смо "диљетанти"
и да нам треба сто година за достизање комунизма,

сад нас Милини разочарано анализирају
и говоре да за сто година нећемо бити вредни демократских принципа ...

:rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf: :rotf:

Беш'те бре жгадијо сиротињска,
јесте нас нашли ..?

Back