mbeginner
Zainteresovan član
- Poruka
- 416
Sta znaci "pomiriti"?
Ubrzo čes da saznaš
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Sta znaci "pomiriti"?
Jedino mi SRBI VEĆNI . Na ovom svetu jedino je VEĆNA LJUDSKA GLUPOST
Eto zuto - crvenoj koaliciji nove samarcine od njihovih americkih prijatellja..
Ja cu dati kratak osvrt na ovu izjavu : Olosu americki pomiri se ti sa cinjenicom da ce se stvoriti Rusko Srpska Imperija od Jadranskog do Japanskog mora
.. I jednu preporuku : Mirna disolucija amerike nema alternativu !![]()
Svi koji su se pomirili su samo jedni obicni pusaci qurtza.![]()
Bitno da se ne prizna secesija. Ni po koju cěnu. U suprotnom postajemo banana republika koju može svako da razvlači i nateže kako i kada hoće.
Da li tebi treba Kosovo sa 2 miliona besnih Siptara?
Srbija se umirit ne može!...![]()
Ja sam se pomirio sa sudbinom Kosova.
Sada ni da mi ga daju ne bih ga uzeo.
Stvarnost je bila i NDH od 41-e do 45-e! Svaka sila za svoje vreme! Strasno je to sto neki od mojih sunarodnika misle da je sve zavrseno i da ce tako ostati od sada pa doveka! VREMENA SE MENJAJU![]()
Prijavljen si za govor mržnje. Ne vrěđaj srpsku nacionalnu manjinu Albance.
.
A i Srbija se menja , postade ko Nokia svake godine sve manja
U istoriji, ko je iole poznaje zna da je nasa zemlja bila i u gorim situacijama, ali na kraju sve dodje na svoje! Smanjivali smo se pa smo se opet povecavali! Bili smo i u ropstvu pa smo opet isplivavali! Najgore je izgubiti veru i dici ruke u vis!
Američki podsekretar za politička pitanja Vilijam Berns izjavio je u Dubrovniku da se Srbija "mora pomiriti sa stvarnošću Kosova".
On je na šestom Kroacija samitu, čija je tema perspektiva regiona i širenje EU, pozdravio "impresivne korake" koje Srbija pod predsednikom Borisom Tadićem preduzima prema Evropi.
"SAD pozdravljaju pregovore pod pokroviteljstvom EU Prištine i Beograda, kao i postignute dogovore", rekao je Berns, koji je ukazao na problem severnog Kosova, rekavši da se severno Kosovo ne sme pretvoriti u "zamrznuti sukob".
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2011&mm=07&dd=08&nav_id=524265
Istoria se ponavlja , samo pametni izvuku pouku
U pravu si! O tome i govori moj pretposlednji post!
Samo teško dolazi iz dupeta u glavu
Istorija se ponavlja samo onima koji ne uce iz nje i koji je zaboravljaju!