Srbija priznala nezavisnost

Tebi pored kulturnog obraćanja nedostaje i smisla za humor, glupi čoveče...

E to si maznula iz serije ALO ALO

You stupid girl !
:lol:
I sta mi Nindze sada da radimo.
Radjajte djecu Nindza kornjachonima. :kiss:

Bose kakvih sve budala ima na ovom forumu pa to je za ne poverovati! Ne mogu da verujem sta ovde sve mogu da procitam akko ne racunamo B92 rekao bih da ni jedan forum nema ovoliko budala. Strasno.
A, Bosa, jel zgodna? Mislim jel' udata?

Možda ovu verziju bolje skontaš mada čisto sumnjam...

Litvanija priznala Kosmet
Međunarodni Radio Srbija - Pre 38 minuta
Litvanski parlament priznao je danas jednostrano proglašenu nezavisnost Kosmeta i preporučio vladi da započne proceduru uspostavljanja diplomatskih odnosa sa Prištinom. Poslanici koji su glasali za priznanje nezavisnosti južne srpske pokrajine naveli su da će Litvanija biti zajedno sa EU i time promovisati stabilizaciju Balkana, a parlamentarci koji su glasali protiv takve odluke upozorili su da će nezavisnost Kosmeta izazvati eskalaciju regionalne napetosti i ocenili da je to presedan u kršenju teritorijalnog integriteta suverene države, preneo je Itar-Tass. Litvanija je 39. zemlja koja je priznala nezavisnost Kosmeta.

:tick:To sada ima veze sa Crnomgorom:grin:

Madjarski konjusaru,ti da uporedjujes Kosovo i Crnu Goru!
Zar pokojni Drug Tito nije bio konjushar?!?!

Neverovatno kakvih sve ovde ima ucesnika na ovom forumu e stvarnoooo!!! Serbian Cafe je sasvim druga prica. Serbian Cafe je meni najbolji forum. I najzabavniji. :)
E, zabranjeno reklamiranje drugih foruma.
Zabranjeno govoriti protiv ruzxnih zena. Uvijek ruzxnim zenama govoriti da su lijepe

Slavka ljepoto moja.

Pa znas, te tvoje sale nisu smesne nego iritirajuce. Na to se ne smejem ograniceni covece. A moja kultura is just fine.

Čuj, žao mi je ako ti nije smešno... A da si eventualno čitao moje postove, shvatio bi da pišem u ženskom rodu, tako da to "ograničeni čoveče" možeš da primeniš samo na svoju malenkost.
Nije mi bila namera da ovde prozivam bilo koga, još manje da se sa bilo kim prepucavam... Ako ti je kultura "just fine" kao što tvrdiš, onda budi ljubazan pa nemoj da vređaš... To je odlika kulture.

Čuj, žao mi je ako ti nije smešno... A da si eventualno čitao moje postove, shvatio bi da pišem u ženskom rodu, tako da to "ograničeni čoveče" možeš da primeniš samo na svoju malenkost.
Nije mi bila namera da ovde prozivam bilo koga, još manje da se sa bilo kim prepucavam... Ako ti je kultura "just fine" kao što tvrdiš, onda budi ljubazan pa nemoj da vređaš... To je odlika kulture.
Pusti ti njega..
Ja sam ti stariji, ljepsi ozbiljniji. Bolje je da mene sharmirash ;)

Eeeeeeeeee,pa sretan Djurdjevdan svima.
Puno zdravlja i srece
Slavka, zippuj prasetinu i tortu i shalji e mailom. :lol: BRZO
Srecna i tebi Slava.

Ovako, nisam pratio tvoje "svevisnje" postove i ne znam koji si rod. Po imenu to zakljuciti nisam mogao, a sliku nisam razaznao do sada, a nisam se ni trudio posto nije bilo potrebe do sada. Onda "ogranicena zeno", jel bolje?

ma nije, to je optička varka, čitaj malo bolje:lol:
:ok::lol::lol::lol:
MA tako su govorili i za Sloveniju. Seselj i dalje govori da ne priznaje drzavu Hrvatsku. Moze da pricha sta hoce gubitnik. Moze i Kostunica, moze i Toma, mozes i ti. Jedino ispravno je sada i odmah priznati Kosovo za sta se zalaze i LDP i tako pokazati da smo zauvek raskrstili za gubitnickom politikom Slobodana Milosevica i Vojislava Seselja. Dok mi to ne ukapiramo svi ce biti u EU sem nas. Ali kako kazu, sve po zasluzi.

Nema nishta od toga dok sa Rusima ne naprave "dil" oko JATa, NISa....e posle, pozivajuci se na 1389. godinu, cara Lazara i Vuka Brankovica, "teshka srca" ce morati da priznaju i tu chinjenicu ali negde iz Sibira!

Back