Srbija priznala nezavisnost

Majmune Turski, o cemu ti pricas. Ti si Turcin iz Crne-Gore, ne kontam. Nisam uopste pricao o Crnoj Gori zato prestani da haluciniras.

Konjusaru,pomenuo si u kontekstu da je Srbija priznala Crnu Goru,a tako ce i Kosovo,cime si debilu napravio paralelu.Jel ti sad jasno,nepismeni maloumnice.Ja sam Crnogorac i blizi mi je Srbin,nego vi madjarski konjusari i siptarska gamad,jasno.

Konjusaru,pomenuo si u kontekstu da je Srbija priznala Crnu Goru,a tako ce i Kosovo,cime si debilu napravio paralelu.Jel ti sad jasno,nepismeni maloumnice.Ja sam Crnogorac i blizi mi je Srbin,nego vi madjarski konjusari i siptarska gamad,jasno.

Evo, samo da junkman vidi. Ovo je pisao od pocetka. Turcine glupi. Pa nije ni cudo da i dalje ima mesta gde Turci vladaju.

Jednostavno da ne kažem prosto rečeno, nisam te vređala znači nije bilo potrebe da ti mene vređaš, bez obzira na pol ili različitost mišljenja.. O tome pričam...

Samo zbog toga sto smo razliciti u bilo kom pogledu nije razlog da napadam bilo koga, tako da nije zbog toga ako ti i dalje nije jasno. Rec je o tvom smislu za humor koji je iritirajuci. Ali nije ni bitno, vec sam zaboravio...

DellBoy-011 - ti bar nisi naivan, uz par izuzetaka, ovo društvo ovde i nije tu zbog tvoje teme. Oni su uglavnom manje-više uvek orni za ćaskanje, zezanje, a neki i svađanje.

Oni opet kojima je ova tema namenjena - naše novo-probuđene DSS-NS radikalne patriote, a i same radikale - ovakve teme - ne interesuju, jer ako je Sveti Večiti Koštunica rekao da su Tadić i Đelić priznali Kosovo stavljanjem potpisa na SSP - to je tako i šlus! Ako isti kaže da je u ovaj sporazum ubačeno 10-tak spronih-falsifikovanih, a fantomskih, jer ih niko nije video, tačaka - to je tako i kraj!

Ili možda hoćeš da kažeš da Presveti Tehnički Patriota laže? :shock:

Poslednja izmena:
Crne Gore:grin:

Dame i gospodo, sveznajući radikali i ostali koji se informišete iz izvora rekla--kazala, ovako jedna država priznaje drugu:

Srbija priznala Crnu Goru

1.Odluka o priznavanju Republike Crne Gore doneta je na redovnoj sednici Vlade Srbije;

2. Iz vlade je saopšteno da su se, posle odluke Skupštine Srbije 5. juna, kada je konstatovana samostalnost Crne Gore, stekli uslovi i za uspostavljanje diplomatskih odnosa, čime se doprinosi razvoju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa;

3. Predsednik Srbije Boris Tadić obavestio je predsednika Crne Gore da Srbija, na osnovu odluka skupština Crne Gore i Srbije, priznaje nezavisnost i puni državni suverenitet Crne Gore

4. Crnogorski šef diplomatije Miodrag Vlahović izjavio je danas da je crnogorska Vlada zadovoljna što je Vlada Srbije priznala nezavisnost Crne Gore i najavio za kraj naredne sedmice posetu srpskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Dakle, postoje 4 koraka.
Nezavisnost Srbija priznaje ovako:rtfm:
Sve ostalo vas lože:rolleyes::lol:

čuje se neko pomeranje, neka škripa:mrgreen::mrgreen::mrgreen:
a bubrezi....

Crne Gore:grin:

Dame i gospodo, sveznajući radikali i ostali koji se informišete iz izvora rekla--kazala, ovako jedna država priznaje drugu:

Srbija priznala Crnu Goru

1.Odluka o priznavanju Republike Crne Gore doneta je na redovnoj sednici Vlade Srbije;

2. Iz vlade je saopšteno da su se, posle odluke Skupštine Srbije 5. juna, kada je konstatovana samostalnost Crne Gore, stekli uslovi i za uspostavljanje diplomatskih odnosa, čime se doprinosi razvoju prijateljskih i dobrosusedskih odnosa;

3. Predsednik Srbije Boris Tadić obavestio je predsednika Crne Gore da Srbija, na osnovu odluka skupština Crne Gore i Srbije, priznaje nezavisnost i puni državni suverenitet Crne Gore

4. Crnogorski šef diplomatije Miodrag Vlahović izjavio je danas da je crnogorska Vlada zadovoljna što je Vlada Srbije priznala nezavisnost Crne Gore i najavio za kraj naredne sedmice posetu srpskom Ministarstvu spoljnih poslova.

Dakle, postoje 4 koraka.
Nezavisnost Srbija priznaje ovako:rtfm:
Sve ostalo vas lože:rolleyes::lol:

Sad će Baba Cana i Eremita da sve opovrgnu...

Back