Srbija priznala Hrvatsku u njenim granicama - Hrvatska ne priznaje Srbiju u svojim

auuu:):):)

Kad se samo setim kakvih je sve frikova bilo na Krstarici od kad sam došao na ovaj forum prvi put pa do danas...neki na žalost, a neki na sreću više nisu sa nama:mrgreen::lol::lol:

:arrow:http://forum.krstarica.com/threads/126560

vi ste sad mačiji kašalj:mrgreen::lol:

Mislim da su te je eremita prilicno razbio na tom forumu...
Zlocini se dogadjaju u ratu na svim stranama, sve ih osudjujem, ali tako je to u ratu, hteli da prihvatite ili ne. Emocije rade svoje... Noramlno je da cu ja da se vise zgrozim nad zlocinima nad Srbima i da su oni za mene bitniji od zlocina nad Hrvatima.
Svi su ubijali 90ih ali niko nije prosao kao 400000 Srba koji su dosli u Srbiju bez krova nad glavom, koje ste dok su bezali bombardovali...

Zbog ovog priznanja netreba pogorsavati a kamoli prekidati odnose sa Hrvatskom. Ne zbog samih Hrvata nego zbog Srba koji tamo zive. Cak sta vise, sa Hrvatskom treba imati sto tjesnje odnose jer se samo tako moze olaksati zivot Srba u Hrvatskoj koji je i ovako dovoljno tezak.

e kad nas stanete vi hrvati, ubice srba i zlikovci, savetovati sta nam je ciniti u nasem interesu to znaci da dalje nema...

Zbog ovog priznanja netreba pogorsavati a kamoli prekidati odnose sa Hrvatskom. Ne zbog samih Hrvata nego zbog Srba koji tamo zive. Cak sta vise, sa Hrvatskom treba imati sto tjesnje odnose jer se samo tako moze olaksati zivot Srba u Hrvatskoj koji je i ovako dovoljno tezak.

U Hrvatskoj je veoma malo ostalo Srba. Po nekad mislim da su svi Srbi koji vrede u stvari proterani ovde.

U Hrvatskoj je veoma malo ostalo Srba. Po nekad mislim da su svi Srbi koji vrede u stvari proterani ovde.

grijesis...
u RH ima (hvala Bogu) jos Srba, a i povratak je sve bolji...
oni koji "vrijede" (kako ti kazes, iako ljude po tome dijeliti je nebuloza) su ostali, jer im nije ispran mozak i danas su zastupljeni u svim institucijama vlasti...i vecina zadovoljni

Back