leki1 Iskusan Poruka 6.277 juče u 23:27 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #1 link ovde Čovek misli da će Srbija da prihvati njegove ultimatume.. Ne treba nam Evropska Unija Mi imamo mali Šengen i Brics. Do vidjenja Picula
link ovde Čovek misli da će Srbija da prihvati njegove ultimatume.. Ne treba nam Evropska Unija Mi imamo mali Šengen i Brics. Do vidjenja Picula
Tom Riddle Elita Poruka 19.651 juče u 23:31 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #2 Hvala Gospodinu.
Petar_Petrovic Elita Poruka 16.236 juče u 23:31 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #3 Nemaju iluziju ali sve dok kaplje lova od AV-a moze da bude kalif.
dlugomir stari roker Moderator Poruka 237.991 juče u 23:35 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #4 Sve smo to znali i bez njegove izjave.
Mystic+ Stara legenda Poruka 97.850 juče u 23:46 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #5 Пицула најевропљанин... Он држи предавања о ЕУ...
Берекин Buduća legenda Poruka 30.093 juče u 23:46 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #6 Жвалегари се обрадују Пицули више но Смокију.
Vlad88 Iskusan Poruka 5.673 danas u 00:36 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #7 Ovaj italijanski ustasa je teski smarac
Stojkov Menidjer Stara legenda Poruka 82.759 danas u 01:15 - Picula: Niko u EU nema iluziju ko je Vučić, Srbija u ovakvom stanju ne može u Uniju #8 leki1: link ovde Čovek misli da će Srbija da prihvati njegove ultimatume.. Ne treba nam Evropska Unija Mi imamo mali Šengen i Brics. Do vidjenja Picula Kliknite za proširenje... a sve smo isporučili kako su govorili Žuti da mora... ostadosmo i bez Kosova i opet ne valjamo? neka im Hrvati i Šiftari
leki1: link ovde Čovek misli da će Srbija da prihvati njegove ultimatume.. Ne treba nam Evropska Unija Mi imamo mali Šengen i Brics. Do vidjenja Picula Kliknite za proširenje... a sve smo isporučili kako su govorili Žuti da mora... ostadosmo i bez Kosova i opet ne valjamo? neka im Hrvati i Šiftari