Srbija podstice katolicenje Srba!

Код нас срба ко постане паписта он није више србин.Барем је тако до сада било.

Hm... i onda nas optužujete za asimilaciju, zatiranje identiteta i slične gluposti.

Znači vi sami isključujete dio svog nacionalnog korpusa.

Lijepo ...lijepo...

A znaš kako mi kažemo?

Hrvat je mio bilo koje vjere bio.

Pa evo i ovaj Feniks aka Apatrid na forumu je naš miljenik i ne bi ga dali ni za sto Srba! :heart:

Prezime>:nije šija nego vrat:whistling:
Za promenu vere:izvrši anketu po Zapadnoj Hercegovini,Dalmaciji gde je bilo promene vere za džak kukuruznog brašna,pa proveri otkuda kod nekih porodica sećanje na krsnu slavu i srpska prezimena(MIlošević,Jovanović,Popović,Jović....)a oni zaklete ustraše i Htvatine..:rtfm: ako vera ne utiče na formiranje nacije..:dontunderstand:

Aaaa pa svi pravoslavci su ustvari Srbi pošto jel crnogorska i makedonska pravoslavna crkva su nepriznate.Ajde odjebi.

Ево још једна порука за изрода и издајника православне вере, и одо...

Бугари нису имали Архиепикоспију, него неку полуаутономију у оквиру цариградске патријаршије. Дакле, нису постојали као национална Црква до 20ог века.

Држава је термин настао код републиканаца, тако да не мешај 18 са 13 веком. Наравно да ЈЕ СПЦ прва национална Православна Црква у ИСТОРИЈИ Православља, то свако нормалан може да посведочи (сем издајника и јуда, који за паре мењају веру)!!!

Ти ниси Србин, издао си Православље, одрекао се Бога!

Ја не мењам веру за паре. Променио сам веру из идеала, убеђења и вере у Бога, јер се од онога што се у православљу дешава гадим читав живот. Поштујем свакога ко остаје у православљу, ја се враћам религији својих праотаца које су под благословом папе крстили Ћирило и Методије.

Нисам ја никога издао. Кога сам ја издао? СПЦ којој ти и не признајеш да је православна, него да је унијатска? Тебе нисам издао, јер теби и твојој братији никад нисам припадао.

Ја сам по националности Србин и то је моје неприкосновено уставно право. Ти кршиш Устав Србије, Правилник форума и злочиначки задиреш и нешто што си ОБАВЕЗАН ДА ПОШТУЈЕШ а то је моје национално опредељење, тиме што мене вређаш и понижаваш по националној основи и за ово очекуј да ћеш бити овог момента пријављен.

Мрзиш Роме или шта? :)

Провали ово, Хрвати који за себе не дају да су Срби и немају појма да су Срби, то су све "покатоличени Срби".

А ја, Србин католик који за себе говори да је Србин, нико ми не да да сам Србин. :lol:

Схватате ли сад зашто су Хрвати Хрвати, а не Срби-католици? Због тога што патолошки мрзите све католичко и што не дозвољавате католицима да буду Срби. :bye:

Velika istina.
Srbin je Srbin i to nije vezano za religiju.

Ти ниси Србин, издао си Православље, одрекао се Бога!

Исто ово су нашој римокатоличкој браћи, Србима-католицима, говориле и усташе и Срби попут тебе.

Замислимо колико је само људи са овако примитивним и наказним ставом могло бити у заосталом 19. веку, па нека се онда неко запита зашто данас нема Срба римокатолика и зашто сам ја једини такав на форуму.

Ја не мењам веру за паре. Променио сам веру из идеала, убеђења и вере у Бога, јер се од онога што се у православљу дешава гадим читав живот. Поштујем свакога ко остаје у православљу, ја се враћам религији својих праотаца које су под благословом папе крстили Ћирило и Методије.

Нисам ја никога издао. Кога сам ја издао? СПЦ којој ти и не признајеш да је православна, него да је унијатска? Тебе нисам издао, јер теби и твојој братији никад нисам припадао.

Ја сам по националности Србин и то је моје неприкосновено уставно право. Ти кршиш Устав Србије, Правилник форума и злочиначки задиреш и нешто што си ОБАВЕЗАН ДА ПОШТУЈЕШ а то је моје национално опредељење, тиме што мене вређаш и понижаваш по националној основи и за ово очекуј да ћеш бити овог момента пријављен.

Tvoja je slobodna volja da se deklarises onako kako zelis,
mozes cak da se deklarises kao konj ili ovan, niko ti to ne moze zabraniti!

gde postavi teslu na avatar?

ja sam ateista, sprkinja i NIKADA NISAM I NE BIH PRIMILA KATOLIČKU VERU.
a još uvek jesam udata za katolika. hrišćanstvo i katoličanstvo nije isto. da mi baš nešto udari u mali mozak i naprasno, iz INTERESA, rešim da postanem vernik, ipak, NIKADA, ne bih postala Katolik - iako mi je rođenu majku, po mojoj volji sahranio - katolički sveštenik.

ti misli

e to vam ja govorim. ona srpkinja ateista udata za hrvata, pa još da si u hrvatskoj. dali bi djecu krstila ( a suprug vjernik )??? naravno da bi (ne vjerujem da bi te on pito-to bi kao podrazumjevalo se). šta su ti djeca onda, bez obzira što im je mater srpkinja ateista???

Мени је и сваки католик мио, ма које националности био.

Вера је понекад битнија од нације.

Ево на пример, онај "православац" Владан - Србин је као и ја, али би ме заклао на спавању и не би ни трепнуо. Мислио би да тиме испуњава свој завет Богу.

Од таквих Срба ми је већи брат неки поштени хрватски католик који редовно иде на мисе и верује у Бога и Исуса.

Ево на пример, онај "православац" Владан - Србин је као и ја, али би ме заклао на спавању и не би ни трепнуо. Мислио би да тиме испуњава свој завет Богу.

Од таквих Срба ми је већи брат неки поштени хрватски католик који редовно иде на мисе и верује у Бога и Исуса.

Naravno, vrana vrani oci ne vadi!:per:
Ah pustih snova, Srbin katolik!:hahaha::hahaha:

Hm... i onda nas optužujete za asimilaciju, zatiranje identiteta i slične gluposti.

Znači vi sami isključujete dio svog nacionalnog korpusa.

Lijepo ...lijepo...

A znaš kako mi kažemo?

Pa evo i ovaj Feniks aka Apatrid na forumu je naš miljenik i ne bi ga dali ni za sto Srba! :heart:

Kada skroz ozdravi ja dižem na 200!!!!

e to vam ja govorim. ona srpkinja ateista udata za hrvata, pa još da si u hrvatskoj. dali bi djecu krstila ( a suprug vjernik )??? naravno da bi (ne vjerujem da bi te on pito-to bi kao podrazumjevalo se). šta su ti djeca onda, bez obzira što im je mater srpkinja ateista???

Naravno da NE BIH Doduše, ja sam poseban slučaj.
Moja majka je bila Mađarica sa majčine strane, otac joj je bio Srbin koji JE POD UTICAJEM ŽENE, moje babe, PROMENIO VERU. Išao je čak toliko daleko da je odsekao od prezimena BOŽIDAR -EVIĆ to ević.
Moj otac Srbin je oženio, naravno, moju majku. Zvanično su oboje bili ateisti. Mađarski deo familije ga je 'ebo u zdrav mozak.

Dakle - ne podnosim katolike. Na vrlo ličnoj osnovi.
Nikada ne podcenjuj ŽENSKI UTICAJ. On je ogroman. Kada žena baš hoće da ga iskoristi.

Katolička vera je vrlo agresivna, pravoslavci nemaju taj manir.

u opkaldu - moja deca da ih je bilo bi BILI ATEISTI.

Naravno da NE BIH Doduše, ja sam poseban slučaj.
Moja majka je bila Mađarica sa majčine strane, otac joj je bio Srbin koji JE POD UTICAJEM ŽENE, moje babe, PROMENIO VERU. Išao je čak toliko daleko da je odsekao od prezimena BOŽIDAR -EVIĆ to ević.
Moj otac Srbin je oženio, naravno, moju majku. Zvanično su oboje bili ateisti. Mađarski deo familije ga je 'ebo u zdrav mozak.

Dakle - ne podnosim katolike. Na vrlo ličnoj osnovi.
Nikada ne podcenjuj ŽENSKI UTICAJ. On je ogroman. Kada žena baš hoće da ga iskoristi.

Katolička vera je vrlo agresivna, pravoslavci nemaju taj manir.

u opkaldu - moja deca da ih je bilo bi BILI ATEISTI.

Ма јок, немају.

Појави се на хрватском форуму као Хрват-православац, па види да ли ће ти вадити очи као Срби-православци кад полуде и побесне кад виде једног Србина-католика.

Aaaa pa svi pravoslavci su ustvari Srbi pošto jel crnogorska i makedonska pravoslavna crkva su nepriznate.Ajde odjebi.
Jok makedonci su u zapadnoj hercegovini:dontunderstand:(Stjepan Vukčić' Kosača dobio titulu Hercega od Svetog Save,i taj kraj dobio ime Hercegovina:rtfm:)Zvezdana kadtui se vrati vibrator sa popravke nastavi sa masturbacijom umesto što onanišeš moždane ćelije
:whistling::per::per:

A ti bi da pohadjaš "večernju školu" kod fratara..ne boj se takva praksa već je jako "razvijena"...:per::per::gace:

A ti bi da pohadjaš "večernju školu" kod fratara..ne boj se takva praksa već je jako "razvijena"...:per::per::gace:

Можеш и ти исто то код твојих владика (а употреби и исте смајлије, да их не понављам):

vladika-pahomije.jpg

И с којим правом се ти мени ругаш за моју вероисповест? Волиш када се теби ругају и за твоју, не разумем?

Да није нас римокатолика, Србија у својој средњовековној историји не би имала ниједног краља и ниједну краљевину, то не заборави.

Можеш и ти исто то код твојих владика (а употреби и исте смајлије, да их не понављам):

vladika-pahomije.jpg

Nedokazane kleveteza Vladiku Pahomija:rtfm:;ne velim da nema nastranih pravoslavnih vladika ali nema tako razradjenog sistema "učvršćivanja vere"kao kod katolika:per::per: pojedinačni slučajevi naspram vekovnog "uterivanja iz dupeta u glavu"...:gace::roll: žalim..nije isto:(:(

И с којим правом се ти мени ругаш за моју вероисповест? Волиш када се теби ругају и за твоју, не разумем?

Да није нас римокатолика, Србија у својој средњовековној историји не би имала ниједног краља и ниједну краљевину, то не заборави.

Ne rugam ti se...nisi rodjen kao katolik,nego stvar izbora...za žaljenje.....

Nedokazane kleveteza Vladiku Pahomija:rtfm:;ne velim da nema nastranih pravoslavnih vladika ali nema tako razradjenog sistema "učvršćivanja vere"kao kod katolika:per::per: pojedinačni slučajevi naspram vekovnog "uterivanja iz dupeta u glavu"...:gace::roll: žalim..nije isto:(:(

Ево, сад ћу да ти кажем отворено, па да видим да ли си толико поштен и толико Србин, да са мном разговараш као Србин са Србином, а не са ставом ко ће кога да заебе:

Наравно да је недоказано. Исти противцрквени кругови делују и против РКЦ и против ПЦ. Има спорадичних појава педофилије, на пример онај рашчињени православни свештеник из Славоније (Србин) је био осуђени педофил, али оптужба против Пахомија је чиста измишљотина. Као и све оптужбе за угледне званичнике РКЦ.

Чуо си за овог из Викиликса како је оптужен за "силовање"? Пукао му је кондом у току односа са вереницом, а она га је оптужила да га је пре односа намерно пробушио, а за то се у Шведској суди исто као и за силовање. Догодило му се нешто што се људима дешава свакодневно, чак и ако користе најскупље кондоме, а не онај крш из апотеке који не може ни да се навуче како треба. На исти фазон туже за "педофилију" људе којима су деца села у крило или које су пољубили у чело. За гађење.

И мислим да би бар из СПЦ која је на удару истих тих кругова требало да смање доживљај када то исто раде РКЦ.

Ne rugam ti se...nisi rodjen kao katolik,nego stvar izbora...za žaljenje.....

И неки твој далеки предак није рођен као православац, па је то постао. И Кустурица је рођен као муслиман, па више то није. Такве ствари се догађају. Моја деца ће бити римокатолици од рођења.

Уместо да ми стегнеш руку што нисам изгубио ни грам своје националности, што сам Србин и што ћу своју децу васпитавати да су Срби, а не нешто друго, па и да ме штитиш од ових зликоваца који ми поручују да сам "издајник српства" (?), ти ме понижаваш што сам католик. Е, тог понижавања неће моћи да буде. Ја у твоју веру и твој избор не дирам, нема ни ти да дираш у мој.

Back