V.M.Dokolenko
Veoma poznat
- Poruka
- 11.665
Da, i to si u pravu, zahvaljujuci Gospodinu Predsedniku bez obzira na sve blokade Srbija ne staje!Pa i dalje Srbija ima veče plate...minimalac je nešto drugo
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, i to si u pravu, zahvaljujuci Gospodinu Predsedniku bez obzira na sve blokade Srbija ne staje!Pa i dalje Srbija ima veče plate...minimalac je nešto drugo
Lazu zapadni mediji.
Najveći broj radno sposobnih živi na minimalcu.
Ne staje! Trči ukrug!Da, i to si u pravu, zahvaljujuci Gospodinu Predsedniku bez obzira na sve blokade Srbija ne staje!
nisam bas siguran. Veliki procenat blokadera, naravno, nisu studenti, i uglavnom su zaposleni u zapadnim firmama, najcesce kao programeri. Znam mnoge koji su placeni i 4000 evra.........bili su na ulicama zajedno sa clanovima svojih porodica i prijateljima.Forumaši svi ispod 500 a neki i 0. Tuga...
Prosečan standard forumaša?
Hoćeš reći da je bolje umrijeti gladan, nego poginuti u ratu?!nisam bas siguran. Veliki procenat blokadera, naravno, nisu studenti, i uglavnom su zaposleni u zapadnim firmama, najcesce kao programeri. Znam mnoge koji su placeni i 4000 evra.........bili su na ulicama zajedno sa clanovima svojih porodica i prijateljima.
Vec sam u ranijem komentaru opisao otkud programeri uz teroriste.
Isto tako , mnogi koje poznajem, a jedva krpe kraj skrajem, sede u kuci i gundjaju najcesce u strahu, sta ce nam sve ovo doneti. Boje se izgubiti i tih 400 evra minimalca u nekom radikalnijem razvoju situacije koji bi vodio ulicnim borbama, gradjanskom ratu..........
Lazu zapadni mediji.
Statistika u kojoj nam Bajatovići vade prosek ne spada u validne...
ne zasmejavaj me.........od gladi se cak ni u Slobino vreme nije umiralo.Hoćeš reći da je bolje umrijeti gladan, nego poginuti u ratu?!
ne zasmejavaj me.........od gladi se cak ni u Slobino vreme nije umiralo.
Dok je Vule na vlasti, nece biti ni gladi ni ratova................KAO STO SVI VIDIMO.
I što onda dolazite u Srbiju a ne vice versaNiste bolji od RS. Mi već imamo minimalac 500 eura.
650 eura je minimalac za VSS. Za one kojima to nije jasno, neko sa VSS radi u kladionici za 1300 KM, a to je 650 eura.
Ne takmičim se. Samo kažem.I što onda dolazite u Srbiju a ne vice versa
I što onda dolazite u Srbiju a ne vice versa
Ovo je naravno glupost.
Jašta.Dolaze Vučićevi Bosanci
Nije Srbija dno nego siptarski rezim koji je jase.Da, Srbija je dno.
Pa kad Vuqi sve pare salje tamo.Niste bolji od RS. Mi već imamo minimalac 500 eura.
650 eura je minimalac za VSS. Za one kojima to nije jasno, neko sa VSS radi u kladionici za 1300 KM, a to je 650 eura.
Pa i zahvaljuju im, jer ti koji imaju minimalac ili niska primanja najvise i glasaju za rezim... Isto je bilo i 2000e godine.Bravo, Srbijo! Minimalac 500 evra! Kakav ekonomski tigar. Čak smo u BIH stigli.
Dok se neki znoje za 500 evra mesečno, korupcionaška elita uživa na nekim tropskim lokacijama gde se pije koktel od 500 evra - po čaši. Treba da smo zahvalni što smo im našim radom i trudom to omogućili![]()
Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije već 5 dana sa ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas, od hrane, usluge, kućne hemije..U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!! Znači prosečni Boske ima bolji standard od Srbina!!!
evo tabela miniminalnih zarada :
Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
BiH 500 eura ( Federacija 511 eura )
Srbija 500 eura!
Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije već 5 dana sa ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas, od hrane, usluge, kućne hemije..U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!! Znači prosečni Boske ima bolji standard od Srbina!!!
evo tabela miniminalnih zarada :
Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
BiH 500 eura ( Federacija 511 eura )
Srbija 500 eura!
Pa da zbog togaNije Srbija dno nego siptarski rezim koji je jase.