Srbija najsiromašnija zemlja u regionu!

• Začetnik teme Začetnik teme pop80
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Forumaši svi ispod 500 a neki i 0. Tuga...

Prosečan standard forumaša?

nisam bas siguran. Veliki procenat blokadera, naravno, nisu studenti, i uglavnom su zaposleni u zapadnim firmama, najcesce kao programeri. Znam mnoge koji su placeni i 4000 evra.........bili su na ulicama zajedno sa clanovima svojih porodica i prijateljima.
Vec sam u ranijem komentaru opisao otkud programeri uz teroriste.
Isto tako , mnogi koje poznajem, a jedva krpe kraj skrajem, sede u kuci i gundjaju najcesce u strahu, sta ce nam sve ovo doneti. Boje se izgubiti i tih 400 evra minimalca u nekom radikalnijem razvoju situacije koji bi vodio ulicnim borbama, gradjanskom ratu..........

nisam bas siguran. Veliki procenat blokadera, naravno, nisu studenti, i uglavnom su zaposleni u zapadnim firmama, najcesce kao programeri. Znam mnoge koji su placeni i 4000 evra.........bili su na ulicama zajedno sa clanovima svojih porodica i prijateljima.
Vec sam u ranijem komentaru opisao otkud programeri uz teroriste.
Isto tako , mnogi koje poznajem, a jedva krpe kraj skrajem, sede u kuci i gundjaju najcesce u strahu, sta ce nam sve ovo doneti. Boje se izgubiti i tih 400 evra minimalca u nekom radikalnijem razvoju situacije koji bi vodio ulicnim borbama, gradjanskom ratu..........
Hoćeš reći da je bolje umrijeti gladan, nego poginuti u ratu?!

Bravo, Srbijo! Minimalac 500 evra! Kakav ekonomski tigar. Čak smo u BIH stigli.

Dok se neki znoje za 500 evra mesečno, korupcionaška elita uživa na nekim tropskim lokacijama gde se pije koktel od 500 evra - po čaši. Treba da smo zahvalni što smo im našim radom i trudom to omogućili ;)
Pa i zahvaljuju im, jer ti koji imaju minimalac ili niska primanja najvise i glasaju za rezim... Isto je bilo i 2000e godine.

Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije već 5 dana sa ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas, od hrane, usluge, kućne hemije..U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!! Znači prosečni Boske ima bolji standard od Srbina!!!

evo tabela miniminalnih zarada :

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
BiH 500 eura ( Federacija 511 eura )
Srbija 500 eura!

Šta bi bilo da je neka druga vlast u Srbiji, umjesto ove?
Na kom bi mjestu bili?

Čuo sam da se minimalac povećava na 500 eura. Bombarduju nas kroz medije već 5 dana sa ovim fascinantnim podatkom ko da smo stigli Norvešku ili USA. Reko aj da vidim kako stojimo u regionu posle ovog povećanja. Naravno najsiromašniji smo. E moj ekonomski tigre!
Jedino smo tu negde sa Bosnom al ne zaboravite da je u Bosni puno jeftinije nego kod nas, od hrane, usluge, kućne hemije..U Bosni je gorivo oko 2 KM i 30 ( 138 din ) a u Srbiji oko 200 din!!! Znači prosečni Boske ima bolji standard od Srbina!!!

evo tabela miniminalnih zarada :

Slovenija 1200 eura
Hrvatska 900 eura
Crna Gora 532 eura
BiH 500 eura ( Federacija 511 eura )
Srbija 500 eura!

Sta kukas, Pope brate!
Pa bolji smo od Moldavije 😂

Back