Srbija ili Makedonija

mak je nastala odlukom ASNOM-a, zeznuću se tačnu godinu, ali u toku II sv.rata..
:rotf::hahaha:
Ma jeste Tito je stvorio Makedoniju,i rekao da se ljudi zovu Makedonci i oni su to prihvatili, aj nemoj da lupetate i budite malo ozbiljni.
http://sh.wikipedia.org/wiki/Makedonija_(antička)

"Grci su pokušali da spreče Aleksandra I da učestvuje na Olimpijskim igrama oko 500. godine st. e. tvrdeći da je on varvarin, ali su sudije prihvatile njegovo argivsko poreklo i dale mu dozvolu da se takmiči."
Znaci tada su Grci smatrali Aleksandra "varvarinom" (ne Grkom)
Grci sve ovo rade jer se plase da ce ljudi u svetu saznati istinu,a vec sve vise ljudi neveruje u njihove lazi i podvale. Oni su ti koi se hvale tudjom istorijom a ne mi Makedonci.
Makedonija za sekogas

ej, ne postoji ništa, nema teksta na toj stranici na wikiju, nešto napiši....i još piše antička makedonija.. ;)
pričaš o teritoriji, a ne o državnosti...
gde je stolovao car dušan?? koji grad?? bila južna srbija, do 1918. bila turska teritorija, 30 i neke vardarska banovina.i tako
...ako pričamo državnosti, ona je državu dobila kako sam rekao..s tim što ja stvarno nemam nameru da polemišem o velikosrpstvu, niti sam od tih, a o makedoncima imam baš lepo mišljenje.. pozdrav momče makedonče ;)

Back