Srbija duhovno u Moskvi, a fizički u Silicijskoj dolini - kako to?

U tome što šaljete djecu u škole na Zapad, kupujete sve sa Zapada, selite na Zapad, a kunete se u Istok.
Pa valjda saljes tamo gde je bolja ponuda...mada salju odavde decu i u rusiju , ja da znam da je lako dobiti stipendiju kao na zapadu , tamo je lako , ja bih slao ljude i u rusiju ,
Zapad je u debeloj krizi i stvarno na mnogo mesta imas da studiras besplatno , tako da Zagrebacko sveuciliste tu ne izgleda primamljivo...

Znas li zasto su jaja u Rusiji skupa?
Zato sto EU sprecava izvoz Srbiji a sve je EU u okruzenju , tako da nije bas da su svi potezi cisti i da je sve onako kako bi bilo da je sve posteno , jer odakle dolazi smrad , kod nas dolazi sa zapada....

Pa valjda saljes tamo gde je bolja ponuda...mada salju odavde decu i u rusiju , ja da znam da je lako dobiti stipendiju kao na zapadu , tamo je lako , ja bih slao ljude i u rusiju ,
Zapad je u debeloj krizi i stvarno na mnogo mesta imas da studiras besplatno , tako da Zagrebacko sveuciliste tu ne izgleda primamljivo...
Imaš li ti neki kompleks manje vrijednosti pa stalno imaš potrebu sve što napišem povezivati sa Hrvatskom, ako uzmemo u obzir da ju ja ne spominjem?
I što znači debela kriza? Nije li Rusija ekonomski u jedno 100x većoj krizi?

Ti bi ovo ti bi ono, ali činjenice su da ti ne šalješ nikoga nigdje, ali da srpski roditelji šalju djecu van, ako već i ti roditelji nisu vani.

Imaš li ti neki kompleks manje vrijednosti pa stalno imaš potrebu sve što napišem povezivati sa Hrvatskom, ako uzmemo u obzir da ju ja ne spominjem?
I što znači debela kriza? Nije li Rusija ekonomski u jedno 100x većoj krizi?

Ti bi ovo ti bi ono, ali činjenice su da ti ne šalješ nikoga nigdje, ali da srpski roditelji šalju djecu van, ako već i ti roditelji nisu vani.
Pa navodis jedno pa drugo pa ti ja odgovaram za jedno jedno , za drugo drugo , studiranje je besplatno na zapadu , jel imajeftinije od besplatno , nema..
Ti meni prebacujes nesto zasto ne saljemo decu na skolovanje u Moskvu , a tamo bajo kosta, nije Moskva bas jeftina, ....to bi trebao da znas..

Ne znam da li je Rusija u vecoj krizi , ali vidim da zapad jeste u krizi...

Pa navodis jedno pa drugo pa ti ja odgovaram za jedno jedno , za drugo drugo , studiranje je besplatno na zapadu , jel imajeftinije od besplatno , nema..
Ti meni prebacujes nesto zasto ne saljemo decu na skolovanje u Moskvu , a tamo bajo kosta, nije Moskva bas jeftina, ....to bi trebao da znas..
Pa nije Rusija Moskva, Rusija je puno više od Moskve, možeš gdje god želiš.
A i mislio sam da braća ne bi braći naplaćivala fakultete, kako to??

Ни ми не знамо ни сами више ни где смо ни шта смо.
Креатор тренутног стања у српском друштву је превише гледао и волео Монти Пајтонове серијале изгледа.
Једино шта знамо је шта хоћемо, тј то зна један део популације, сви ми што се бунимо против тренутног стања у нашем друштву.
Kolega je inače hrvatski domoljub koji ovde rekreativno provocira…

Pa nije Rusija Moskva, Rusija je puno više od Moskve, možeš gdje god želiš.
A i mislio sam da braća ne bi braći naplaćivala fakultete, kako to??
Pa ne znam, izgleda da nije do brace, neki su besplatni , fakulteti ali nije stanovanje, tako da hmm, nije to tako odradjeno..
Vidis ne znam odakle ti to da braca ne naplacuju braci , , i sad bih trebao da pitam jel u hrvatskoj tako ?
A znam da nije...i tamo brat odere brata,jos mu da klince besplatno za potkivanje...

Pa navodis jedno pa drugo pa ti ja odgovaram za jedno jedno , za drugo drugo , studiranje je besplatno na zapadu ,
:rotf:
ajde iznesi ovde kolko kosta neki jeftiniji da kazem manje ''popularan ili bitan'' fakultet u usa ! da ne pricamo o popularnijim ... :mazi:

po godini studiranja molicu lepo! :hvala:

jel imajeftinije od besplatno , nema..
ne pricaj kojestarije

razumes se u cene studija u usa ili engleskoj kolko i marica u ...

Pa ne znam, izgleda da nije do brace, neki su besplatni , fakulteti ali nije stanovanje, tako da hmm, nije to tako odradjeno..
Vidis ne znam odakle ti to da braca ne naplacuju braci , , i sad bih trebao da pitam jel u hrvatskoj tako ?
A znam da nije...i tamo brat odere brata,jos mu da klince besplatno za potkivanje...
Pa nitko na Zapadu ni ne tvrdi da mu je ova ili ona država bratska i da su narodi bratski, niti u Hrvatskoj toga nema, pa čak ni u svijetu, osim kod vas rusofila.

Eto svaki dan nešto novo, još samo da vama dođe iz guzice u glavu.
Pa ja rekoh da kod tebe logika nije bas nesto sto postoji ...

Ja ti lepo pricam ti prdis...eto i ovo , ja kazem nesto sto je normalno , ti se becis i izbacis da meni treba da dodje iz dupeta u glavu , a ja svo vreme realno stojim na nogama, a ti baljezgas...
Tvoja je zabluda da su rusi braca koja nista ne naplacuju....pa ti vidi gde ti je dupe a gde glava...

Pa ja rekoh da kod tebe logika nije bas nesto sto postoji ...

Ja ti lepo pricam ti prdis...eto i ovo , ja kazem nesto sto je normalno , ti se becis i izbacis da meni treba da dodje iz dupeta u glavu , a ja svo vreme realno stojim na nogama, a ti baljezgas...
Tvoja je zabluda da su rusi braca koja nista ne naplacuju....pa ti vidi gde ti je dupe a gde glava...
Ti pričaš, ja slušam, ali čini mi se da ti pričaš sam sa sobom, a ja samo pokušavam pratiti tu tvoju filozofiju.

Back