Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 81.224
A čime se baviš kad ne troluješ?Pa tužno je što i 100 puta niste ispred nas s obzirom da imate duplo više stanovnika.. ovako mlatiš praznu slamu, balkanski tigre

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A čime se baviš kad ne troluješ?Pa tužno je što i 100 puta niste ispred nas s obzirom da imate duplo više stanovnika.. ovako mlatiš praznu slamu, balkanski tigre
vase veze sa nemackom su tradicija koju si zaboravio ?Pa nitko na Zapadu ni ne tvrdi da mu je ova ili ona država bratska i da su narodi bratski, niti u Hrvatskoj toga nema, pa čak ni u svijetu, osim kod vas rusofila.
ti ne znas da svi youtube imaju titl na cirilici srpskoj , po automatizmuPa ona se samo zahvaljuje Njemačkoj, ne tvrdi da smo bratski narod
Možda bi ti pomoglo da su titlovi na ruskom?
Mora da je lepo biti trol. Uvek se nađe neka zanimacija.Isto kao i ti bez Zapada
Slabo ti ide, imao si male ocene u skoli...Ti pričaš, ja slušam, ali čini mi se da ti pričaš sam sa sobom, a ja samo pokušavam pratiti tu tvoju filozofiju.
Čekam tebe cijeli dan na forumu da dođeš, da izgubiš 5 minuta tražeći sve moje postove na koje možeš staviti smajlić, i da pametno pridonosiš temi kao i uvijekA čime se baviš kad ne troluješ?![]()
S obzirom na tvoj pravopis, mogu reći da sam ja barem išao u školuSlabo ti ide, imao si male ocene u skoli...
Trol, I to trol à la Jaguarka, a neki mu se i hvataju na cake…Proširuju duhovnost po silikonskoj dolini.
Čuvene temeMa da, sve što ne paše narativu, to su odmah podguzne muve i Fajonovi agenti
Aj reci iskreno, jel ti stvarno vjeruješ da je ljubav prema Rusiji prirodan nagon, il ti to ubace s par slika Zaharove i flašom bjeloruske votke?
Resicemo to , stavicemo te na ignore....to je valjda lepo resenje i za tebe i za mene...S obzirom na tvoj pravopis, mogu reći da sam ja barem išao u školu![]()
Zar ne vidiš da čovek rekreativno troluje?Čuvene teme
Mislim da su u pitanju mahom neke predstave o nekoj zemlji i kulturi, bez mnogo iskustva.
Lepo je voleti, ma koju zemlju i ma koju kulturu i narod.
Problem je mržnja, i ostrašćenost.
Ne vidimZar ne vidiš da čovek rekreativno troluje?
A ovo zadnje za to od kuda sam i po pitanju uspešničarenja, bolje je biti drljav i musav ali s jasnim ciljem i perspektivom, nego se utapati u iluzijama i kuknjavi.
Za tebe ja i jesam iz Tajvana
Niko normalan ne gaji nikakvu ljubav prema bilo kojoj zemlji. Zapad je u ocima ljudi izvor svega loseg na ovom svetu,te u Rusiji vide nekog spasioca.
Na medijima se kunu u Rusiju, mada više je to navijački. Politički kao država šaljemo municiju/oružije Ukrajini, društveno nema neke naklonosti prema Rusima (možda 15ak % na nivou cele države je za neki ok odnos sa Rusima) čini mi se da većina naroda zapravo ne podnosi Ruse iz nekog razloga?Ozbiljno pitanje, bez zle namjere, kako to da se u Srbiji svi kunu u Rusiju, a doslovno žive na američkom cloudu?
Ti onda nemoj.Ne vidim
Možda 90-10 za Zapad-IstokBesmislica. Svi Srbi u dijaspori su u zemljama EU/NATO.
Zanimljivo pitanje ...Valjda oni bolje od nas znaju gde je dobro.
Ima i taj momenat, mada ono što mi deluje kao bolje pitanje:Sad kako je režim uspeo preko medijske propagande da ubedi sendvičare kako su nam prijatelji na istoku, to nije baš jasno.
Ima i taj momenat, mada ono što mi deluje kao bolje pitanje:
Šta nam je Zapad - prijatelj ili nešto drugo?
Tako bi trebalo da bude.Prava istina je da tu uopšte nema ni prijatelja ni neprijatelja.
Upitna mi je saradnja na nekim poljima, ali šta je tu je.Ima samo saradnje na osnovu interesa.
To stojiNaša trgovina je 90% sa zapadom.
Naša dijaspora je 90% na zapadu.
Centar svih naših aktivnosti je zapad: ako pogledaš kulturu, gledamo zapadne filmove, pišemo latinicom ne ćirilicom, školujemo decu na zapadu, idemo na letovanje i zimovanje na zapad, svi proizvodi i usluge koje koristimo su zapadnog porekla...
Teritorija mi i nije naročito bitna kategorija, po meni smo nekako "više na Balkanu nego na Zapadu". Ne slažem se da smo baš zapadna zemlja, recimo da smo zapadno orijentisani ali ima tu jedno specifično ali...Dakle mi smo zapadna država. Čak se i nalazimo na teritoriji zapada.
Naša vlada koju čine nesposobnjakovići suštinski lupetaju nešto bez neke osnove, mahom su to samo propagandne priče koje ne vode ni na zapad ni na istok.I sada se dešava da nam je zvanična državna propaganda da budemo azijati (?!). Potpuno nadrealno. Zato i kažem da su Srbi narod glup ko ona stvar, jer se lako prodaju i lako manipulišu. Gledaju medije hipnotisano umesto da ukljuće mozak i vide činjice.
Ma ко се ложи на Русију, нико се не ложи ни на запад, него Вучић и те замлате његове форсирају ту пропаганду. Чим продају мало више оружја Зеленском, одмах појачају проруску пропаганду.Ozbiljno pitanje, bez zle namjere, kako to da se u Srbiji svi kunu u Rusiju, a doslovno žive na američkom cloudu?
- Softver? Google, Microsoft, Apple
- Telefon? iPhone, Samsung (Android - opet Amerika)
- Streaming? YouTube, Netflix, Instagram, iltii sve sa Zapada
- IT outsourcing, dev poslovi? U 99% slučajeva firme iz EU i SAD
A vi i dalje pričate o nekom bratskom Istoku dok vam cijeli digitalni život ide preko servera u Oregonu.
Zamislite da vam jednog dana Trump samo stisne disable region.. ostanete bez neta, aplikacija, mobilnog bankarstva, svega. A Rusi? Pošalju razglednicu i kažu držte se braćo.
Ne kažem ja da se trebate prestati volit s Moskvom, al bar budite realni. Amerika vas svakodnevno hrani tehnologijom, Rusija vam šalje simboliku i koji repost na Twitteru.
Pa vi sad meni recite, ko je stvarni partner, a ko poster na zidu?
Nemoj ni tiTi onda nemoj.
U narativima.Niko normalan ne gaji nikakvu ljubav prema bilo kojoj zemlji. Zapad je u ocima ljudi izvor svega loseg na ovom svetu,te u Rusiji vide nekog spasioca.