Dokle ce se razapinjati istina?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da a ko ce da oslobodi to Kosovo???
Sa nasom staresinama??? Koje nakon sto se osvoji teritorija, ljudi izginu, prime mito ( prodata dusa, tipicno za srbina) pa narede povlacenje??? Jel se tako brani Kosovo?
Gotovo je s ''kretanjem dalje''.Pa mozda bi ova elektroda i bila u pravu kad bi sve stalo time sto bi "pustili" KiM. Ali problem je u tome sto sa KiM nije kraj vec se krece dalje.Eto vec ti dole na jugu Srbije ti isti siptari traze autonomiju,pa kad je jednog dana dobiju trazice republiku a zatim otcepljenje.Znaci Srbija ako tek tako pusti KiM ona je gotova.
Није добро ни једно ни другоDotični nije tadićevac, već budala. Da ne mešamo stvari![]()
Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.
Oni nisu šiptari
Bolje je biti i šiptar nego glasač Nataše Kandić tj. Borisa Tadića
Je li se ide na kakav večernji kurs da bi se izjavljivali ovakvi kretenizmi, ili je to prirodan talenat? Mislim, i ja bih da naučim![]()
Ne možeš to da naučiš
Za to treba logika, što ti nikad nećeš imati
Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.
Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.
A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.
Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.
Ili me ti ne razumeš?![]()
Ma odlicno te razumem, ali se to tako ne prica.
To je kao da kazes, sta ce mi majka, brat, nisu sposobni za zivot, ajde da ih isteramo iz kuce, ili prodamo zainteresovanim licima...!?
Čekaj, kad si rekao: 'ti ne znaš šta pričaš', jesi li mislio na mene ili na postavljača teme. Ako si mislio na njega onda se slažemo, ako na mene, onda .... se ne slažemo![]()
Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.
Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.
A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.
Ти си један класични плаћени провокатор!
Nekad se znalo kako se resavala izdaja.
zašto misliš da provokator mora da bude plaćen?![]()
mater ti,dje si ti pasao?Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.