Srbija bez kosova je spas

Pa mozda bi ova elektroda i bila u pravu kad bi sve stalo time sto bi "pustili" KiM. Ali problem je u tome sto sa KiM nije kraj vec se krece dalje.Eto vec ti dole na jugu Srbije ti isti siptari traze autonomiju,pa kad je jednog dana dobiju trazice republiku a zatim otcepljenje.Znaci Srbija ako tek tako pusti KiM ona je gotova.
Gotovo je s ''kretanjem dalje''.;)
S Rusima je potpisano.
Tadiću zaprećeno ( rekla neka na tv-u poslao mu Putin svilen gajtan).
Toma pozvan u Rusiju jer im je potrebno da se osigura izvodjenje projekta gasovoda.
Velike su pare uigri...neće Rusi da sede skrštenih ruku.
Tako da...nema odcepljenja ničeka, a kamoli ''onoga dalje''.
Živeli!:D

Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.:roll:

Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.

A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.

Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.

Nekad se znalo kako se resavala izdaja.

Ma odlicno te razumem, ali se to tako ne prica.
To je kao da kazes, sta ce mi majka, brat, nisu sposobni za zivot, ajde da ih isteramo iz kuce, ili prodamo zainteresovanim licima...!?

Čekaj, kad si rekao: 'ti ne znaš šta pričaš', jesi li mislio na mene ili na postavljača teme. Ako si mislio na njega onda se slažemo, ako na mene, onda .... se ne slažemo :lol:

Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.:roll:

Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.

A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.

Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.

Ти си један класични плаћени провокатор!

Ти си један класични плаћени провокатор!

zašto misliš da provokator mora da bude plaćen?
icon10.gif

zašto misliš da provokator mora da bude plaćen?
icon10.gif

па или је домаће говн*о коме су сви сем њега криви за његов неуспех у животу па се продао за шаку долара, или је Шиптарчина која паре добија од трговине дрогом или је члан невладине организације, све у свему добија паре за провоцирање

Најбоље је да проверимо каква си то ЕЛЕКТРОДА... да ти гурнемо два прста у неки штекер........аааааааааааааааааааа???:twisted::twisted::twisted:

Back