Srbija bez kosova je spas

Dajem Kosovo samo da se zivi normalno.

Prvo, bajo, ti ne mo's da das nista, jer nije tvoje.

Drugo, mozes da das sta hoces sto jeste tvoje, pa opet neces da zivis normalno. Zato sto ne kapiras da se normalan zivot ne gradi na gubljenju i deljenju i malodusnosti, i da ti koji su spremni sve da daju samo da njih niko ne dira na posletku izgube i zemlju i bulju i glavu a ne dobiju nista za uzvrat.

Zato sto su ovce za sisanje.

Ma traze nesto od nas svejedno, ne znam sta, nesto 'oce. Stalno to traze.

Da im damo bre to. Ja sam za tu politiku. Da im damo sta 'oce, znaju oni ljudi zasto to traze, pa onda da lepo zivimo k'o svi normalni ljudi.

Eto, ja sam za to da zivimo lepo. I za to cu da dam sve. A ko nije za to, zna se dobro kakav je on.

I drugo, ako im ne dadnemo, onda putuj Evropo, a mi ostajemo da placemo medj' sljivama.

Ko nam je kriv nad nismo 'teli da damo.

@tema

ja kosovo ne dam (ako mogu uopste tako da kazem) ne zato shto mislim da je to nasha zemlja ( jok), ne mislim da je to heartland srbije (shumadija je), ne mislim da mi imamo vise prava na njega od njegovih stanovnika, ne mislm da su drzavne granice nepromenjive i da takve treba da budu uvek i svuda( poshto i nisu, niti postoji status quo), ma...ne slazem se za vecinom nashih razloga i kvazi- motiva

jedino zbog cega mislim da se do jedne, relativno visoke tacke treba 'boriti' za kosovo, jeste iskljucivo stvar da se nijedna drzava ne odrice nekog dobra (samo ga tako nazivam) bez borbe i nekog truda, pa tako ne treba ni mi.
eto, samo toliko
i samo toliko mi treba i zanimam se za to

sta god bude na kraju u vezi statusa, u princpiu necu misliti da je resenje nepravedno, kao sto ne mislim da je nekakva pravda& pravdnost- da kosovo bude srbija

@tema

ja kosovo ne dam (ako mogu uopste tako da kazem) ne zato shto mislim da je to nasha zemlja ( jok), ne mislim da je to heartland srbije (shumadija je), ne mislim da mi imamo vise prava na njega od njegovih stanovnika, ne mislm da su drzavne granice nepromenjive i da takve treba da budu uvek i svuda( poshto i nisu, niti postoji status quo), ma...ne slazem se za vecinom nashih razloga i kvazi- motiva

jedino zbog cega mislim da se do jedne, relativno visoke tacke treba 'boriti' za kosovo, jeste iskljucivo stvar da se nijedna drzava ne odrice nekog dobra (samo ga tako nazivam) bez borbe i nekog truda, pa tako ne treba ni mi.
eto, samo toliko
i samo toliko mi treba i zanimam se za to

sta god bude na kraju u vezi statusa, u princpiu necu misliti da je resenje nepravedno, kao sto ne mislim da je nekakva pravda& pravdnost- da kosovo bude srbija

prava je sreca da nisi na medjunarodnim odnosima , ovako sve ostaje na tome da si ti jedno bedno piskaralo ...

Imas slepo crevo koja je inficirana . E doktor ti kaze ako vam ne odstranimo slepo crevo , vi umirete .
Srbija je telo , a Kosovo je slepo crevo .
Jel bi vise voleli da zivite kao na Kosovu , ili kao u Srbiji ?
I sto lepo ne odeete na Kosovo , pa ljudi tamo nema nista , ej nista .

Vec jednm rekoh: zamisli da ti ja udjem u kucu i okupiram deo nje i naredim da ne smes vise da koristis kupatilo i ti lagano to sve prihvatis i pomiris se sa time....
Svaka cast... ja ne mogu ko god dodje i okupira mi deo moga stana(zemlje) lii tela imace kao odgovor moj najsnazniji otpor...

E

Prvo pitanje je: Da li se borimo za teritoriju ili za ljude koji tamo zive?
Drugo pitanje: KAKO Srbija moze da prisili 1.5 miliona Albanaca da zivi sa nama?
Trece pitanje: Sta ce nam ti Albanci u zivotu?
Cetvrto pitanje: Sta cemo raditi za 20 godina kada bude bilo vise Albanaca nego Srba u Srbiji????

Prvo: Za teritoriju da bi ti ljudi imali gde da žive!
Drugo: To nije problem Srbije, već onih koji su šiptare 1999-e VRATILI iz Albanije!:D
Treće: Ne trebaju nam, imaju svoju matičnu državu!
Četvrto: Neće ih biti više, nema više tiletovih nezasluženih ulaganja u nerazvijene! Uvodimo slobodno tržište/kapitalizam:D

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

А што теби требају тестиси (народски: јаја или муДа)?

Kroasan,a sutra ces da pises sta ce nam BG,prexutra sta ce nam Vojvodina...Eto,to je ukratko neki rezime tvoje stjupidne pricice s pocetka!

Tako mlada devojcica a vec u menopauzi,tuzno...

очекујте да кроз коју годину демократе исто питање поставе кад крену да нам отимају војводину.

тј шта ће нам суботица, сомбор, нови сад, зрењанин, вршац итд.

Tuzno je kad neko pijan dolazi na forum,pogodjen frustracijama.Ovde nije rec o Vojvodini,imas takvu temu,vec o Kosovu.

А што теби требају тестиси (народски: јаја или муДа)?

Postoji forum Zdravlje , tamo mozes da postavljas takva pitanja o organima za reprodukciju,i postoji tema Istorija,gde mozes da pises o manastirima i crkvama,koje naravno nisi video nikad niti ces videti,jer su jelte na KiM.Da imas to zasta me pitas da li mi trebaju ,ne bi se krio iza tastature,nego bi sa gomilom mladih jakih radikala otisao lepo dole i pokazao Siptarima inat majke Srbije.Ili lepo se preselis dole i cuvas te crkve i manastire.

stoji forum Zdravlje , tamo mozes da postavljas takva pitanja o organima za reprodukciju,i postoji tema Istorija,gde mozes da pises o manastirima i crkvama,koje naravno nisi video nikad niti ces videti,jer su jelte na KiM.Da imas to zasta me pitas da li mi trebaju ,ne bi se krio iza tastature,nego bi sa gomilom mladih jakih radikala otisao lepo dole i pokazao Siptarima inat majke Srbije.Ili lepo se preselis dole i cuvas te crkve i manastire.

А откуд ти знаш да ја нисам видео Пећку патријаршију, Високе Дечане, Богородицу Љевишку... јел` да ми ниси читао биографију?
И како знаш чиме се ја бавим и шта радим док не куцам по тастатури?
Следеће, нисам радикал, ја сам на власти, а радикали нису! А док сам на власти могу свашта да радим, могу и да идем на Космет у лов на Шиптаре кад год то хоћу! Па јеси ли чуо да је Јочић пошао у лов када се десила она саобраћајка, знаш ли где?
То нам је сада омиљено ловиште!:lol::lol::lol:

И још нешто: ја се не кријем иза тастатуре, старији посетиоци овог пдф знају и моје име и презиме и где се дам наћи, а и постављао сам пар пута своју фотографију овде, кад то урадиш, јави се!

Ако већ нико не жели да прво погледа тему КОСОВО И МЕТОХИЈА пре него што отвори овакву тему (и прочита мојих 20 постова на првој страни) онда не треба ни да поставља таква питања, већ да брине за оно што је његово, а да остави нама да се бринемо о Космету како најбоље можемо!

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

Da li si ti ikada ovaj, svoj, tekst procitao ponovo, ali dva, tri ili deset puta? Imas li ono sto se zove ljudsko sazaljenje? Ne, duso, nije u pitanju nacionalizam vec mrskost od emocionalno otupljenih ljudi!

Imas slepo crevo koja je inficirana . E doktor ti kaze ako vam ne odstranimo slepo crevo , vi umirete .
Srbija je telo , a Kosovo je slepo crevo .
Jel bi vise voleli da zivite kao na Kosovu , ili kao u Srbiji ?
I sto lepo ne odeete na Kosovo , pa ljudi tamo nema nista , ej nista .

Колко глупих поређења са оболелим деовима тела и сл.

Ајде замисли имаш једну кућу, лепу кућу. Направио ју је твој пра пра пра....деда пре скоро 1000 година. Свака следећа генерација је нашто на кући додала, улепшала, проширила. Онда дођу лопови да ту кућу опљачкају па се опет твоји пра пра пра оци боре и поразе их, па онда поново дођу лопови па их поново твоји преци победе. Онда се родиш ти, примиш у ту исту кућу цимера, мислиш добар је човек треба му помоћи. Онда он одједном покаже право лице, почне да руши кућу, доводи своје лоше друштво, прави пијанке, ломи прозоре уништава намештај а ти све то плаћаш. Када се довољно осили почне он да доводи још сличних њему у ту кућу, сад питањње је оћеш ли ту багру отерати или ћеш да будеш клошарчина поред пута која поред силног иметка мора да проси!!!!

Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.:roll:

Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.

A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.

Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.

Pa mozda bi ova elektroda i bila u pravu kad bi sve stalo time sto bi "pustili" KiM. Ali problem je u tome sto sa KiM nije kraj vec se krece dalje.Eto vec ti dole na jugu Srbije ti isti siptari traze autonomiju,pa kad je jednog dana dobiju trazice republiku a zatim otcepljenje.Znaci Srbija ako tek tako pusti KiM ona je gotova.

Uvek u životu dođe trenutak kada čovek pokaže svoje pravo lice, pokaže ko je i šta je.

SM je svojevremeno nakon naše opšte podrške, vrlo brzo pokazao da je samo diktator i tiranin, željan jedino vlasti koja sa sobom nosi sve ono što nosi.

''Demokratska vlast'' je evo konačno i ona pokazala svoje pravo lice. Neverovatna demagogija se prosipa - pa šta će nam to Kosovo. Bez trunke časti se ubeđuje ovaj narod. Gospodo demokrate, ličite mi na vlast u Crnoj Gori, koja se zarad vlasti, odrekla svog korena, roda, jezika, crkve,.....svoje ikone Njegoša. Sramota.

Kad čovek više nema ni trunke časti, nije više čovek, postao je beskičmenjak, glista. Posle se svi čudimo zašto su radikali duplirali svoje izborno telo, od 800 hiljada na 1,6 miliona glasača.

Zaslužujete da vaša mesta stanovanja (nedaj Bože) neko sutra oduzme, proglasi nezavisnim, da i vi postanete izbeglice (sa samo jednim naramakom), pa da drugi drobe kako nam ta (vaša i naša) teritorija uopšte ne treba.

Nisam nikada bio ni simpatizer radikala niti glasao nekada za njih, niti ću, ali vi ste se više smučili i Bogu i narodu svojom histerijom, paranojom, licemerjem, ljigavošću.... Obiće vam se to o glavu.

Žalim za onim nekadašnjim DS-om. Mićun, Điki,Vuksanović, Batić, St Protić, Živković......prvoborci, pokretači promena. A sada neki anonimusi iskočili odnekud.....Petrović, Šutanovac, Pajtić, Bogdanović (pokojni), Dulić, Đilas......ko je tokom 10-o godišnje borbe protiv diktatora uopšte čuo za ove face?? Pa nije ni čudo što je za vas Kosovo - Tunguzija.

Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.:roll:

Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.

A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.

Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.

Ти се Тадићевац лепо торњај у 3 лепе, знаш које :wink:

Dotični nije tadićevac, već budala. Da ne mešamo stvari :D

Back