Srbija bez kosova je spas

Koji si Lazanski !!!!!!!!!!!

Bitno je da tvoji naslednici budu Kosovski Bozuri sa pancirima !!!!

- Tata tata jel i danas pasteta ???
- Nije sine danas je granata !!!

Bitno je da moji naslednici zive u miru!Malo si ogranicen,a!?Mozda nemas pretke,a decu mrzis,slavu ne slavis,a u Boga ne verujes?Biljka,glista!?
Istoriju procitaj,pa vidi ko ti je prijatelj,a ko te je oduvek mrzeo,i ko ce te i u buduce mrzeti(ako si uopste i Srbin poreklom),sta dalje da ti kazem!

Ako ste Suboticu oteli Madjarima kao sto ste nama Kosovo 1912 god., onda treba.
Opet si čitao neke albanske patriJotske novine, a ne udžbenike, inače bi znao da je Kosovo 1912. povraćeno od Turaka, vi ste tada dole bili ono što ste i sad, obični vazali velikih sila, da ne kažem topovsko meso. Karakteristično je da čim veliki odu odavde, odbace vas i ostave nama u starateljstvo, jer ste očigledno nesposobni da se brinete sami o sebi, zato uvek imate staratelje, kada to nisu Turci, onda su Nemci (i Hitler vam je 1941. dao neku vrstu nezavisnosti, uz starateljstvo od strane Italijana :lol:), a kada su otišli Nemci, došle su SAD, u međuvremenu uvek mi moramo da se bavimo sa pomenutim ljudima sa specijalnim potrebama. Mislim da smo shvatili da više ne treba da vam dozvolimo dečije gluposti, tako da ćemo posle preuzimanja starateljstva od SAD da vas konačno prevaspitamo, kao one vaše drugare u Preševu i Bujanovcu, sada tamo mirno rade i ne pada im na pamet da se opet pobune protiv Srbije. ;-)

Ako ste Suboticu oteli Madjarima kao sto ste nama Kosovo 1912 god., onda treba.

Ма знаш шта бре, ја губим стрпљење и сад ме баш брига ако попијем бан, ја морам рећи истину. Овако већина вас сте олош и шљам чим нашу историју фалсификујете, и продајете је поред јапанског бонсаија (да не буде да вређам све то може да се наже на оном сајту, на ком је такође поменуто да су гусле албански национални инструмент!!!). Космет је српски од времена кад Албаније нити је постојла, нити је иједан становник брдовитог Балкана носио то име, који ако је икад било славно ви сте га заблатили до зла Бога! Не одговараш ми на питања која сам ти поставио на теми Косово и Метохија, све се нешто као плаишиш да те не банују, па онда кажеш да си ми одговорио..Што тако лажеш бре човече? Знаш ли ти да је СРБИЈА помогла стварање АЛБАНИЈЕ те 1912? Зашто ви јунаци се нисте сами изборили за себе? И ево још једном да те питам
1. Зашто су у "албанским" манастирима насликани српски ктитори, уједно и српски средњевековни владари?
2. Наброј ми 3 ктитора Албанца "албанских" манастира/цркава и имена истих
3. Када се први пут у историји помиње назив Албанија, Албанац итд?
4. Одакле тим "албанским" ктиторима новац за изградњу светилишта, кад нису имали државу?
5. Рекао си да су Албанци били католици, зашто онда граде цркве и манастире са православним мотивима више од једног века након црквеног раскола на католичанство и православље (који се десио 1054. године)

модератори, администратори и остали -атори не бришите ми овај пост молим вас нека стоји, кад они могу да измишљају свашта, ја могу да кажем истину.

Opet ista greska! Kako te bre nije sramota da te Albanac uci kako da pises srpskohrvatski jezik! :D
Decko, ne pise se patriJotske vec patriotske.
Opet ti kažem, vidi da je slovo J napisano kao veliko u sredini reči, i označava nepismene patriote kao ti, koji veruju u Ilirske hramove i slične gluposti. Mada me ni malo ne čudi da nisi shvatio, ipak je potrebno barem malo inteligencije da ovo razumeš. :lol::lol::lol::lol:

nema za tebe spasa,a ja ti neću liječiti komplekse,:shock::shock: tako je i Hitler razmišljao o Jevrejima(uzor ti je dobar nema šta):shock::shock:

Taj Hitlerov znak sa kojim se on dičio ti je na avataru.
Ti si bre kao onaj golden ili tako mu nešto beše nik pa kaže vi ste Hitlerovci a na avataru mu baš Hitlerov gvozdeni krst.
Vi "moralisti" morate da se odredite ko ste i šta ste ili će te i dalje ličiti na repu bez korena.
A da ti si iz šiptarije.

Ma ja non stop pričam da je ovde par šiptara i krvata kojima je jedini cilj da miniraju forum i postavljaju teme koje ni oni neshvataju.Džaba se oko toga sa njima raspravljati.Treba odmah da dobiju doživotni ban a te njihove teme sasvim izbrisati.

Bitno je da moji naslednici zive u miru!Malo si ogranicen,a!?Mozda nemas pretke,a decu mrzis,slavu ne slavis,a u Boga ne verujes?Biljka,glista!?
Istoriju procitaj,pa vidi ko ti je prijatelj,a ko te je oduvek mrzeo,i ko ce te i u buduce mrzeti(ako si uopste i Srbin poreklom),sta dalje da ti kazem!

Jak si ti Srbin kad oces deci problem da ostavis , da u miru - ali od tebe jer neces biti ziv - sami resavaju probleme sa Siptarima.Kako te nije sramota da pricas o miru , kad jedva cekas malu iskricu da zapocnes novu temu na forumu , umesto da te ratnicke vestine primenis po Kosovu.E Srbijo jadna li si . ako te ovakvi iz Desetih Dimenzija cuvaju , sto misle da samo oni slavu slave i u Boga veruju a sa druge strane pozivaju na krvoprolice, zbog svoje dece , ej zbog svojih predaka...Kako te nije sramota svoje slave,Boga,pricas o precima,pa nisi otisao dalje 35 kilometara od sela u kome zivis.
Kad pricas o precima,idi vidi babune u ZOO Vrtu , sigurno imaju gomilu problema.
Ti zivis u nekoj paranoji , jadna zena koja ce decu da ti radja, sigurno ce prva rec da im bude Gusle .
Hoces decu da naucis prvo nesto o kalasnjikovu ili odma prelazis na S-300 Deluxe koji si dobio od Rusa ???
Strasno.Uzas.Vise te raduje krv na rukama nego sreca svoje dece !!! Samozivi bedniche !!!

Taj Hitlerov znak sa kojim se on dičio ti je na avataru.
Ti si bre kao onaj golden ili tako mu nešto beše nik pa kaže vi ste Hitlerovci a na avataru mu baš Hitlerov gvozdeni krst.
Vi "moralisti" morate da se odredite ko ste i šta ste ili će te i dalje ličiti na repu bez korena.
A da ti si iz šiptarije.

molim te reci mi koji si ti od ovo dvoje na tvom avataru:-D:-D (volio bih da si ova dole ,ali mi sve više ličiš na ovoga gore).:lol::lol:
PS
prošetaj slobodno do BG ,ili misliš da ti je za to potreban pasoš koji nemaš, (možda je ipak bolje da prvo odeš do Kraljeva,al pazi da ne zalutaš:lol::lol:)

Jak si ti Srbin kad oces deci problem da ostavis , da u miru - ali od tebe jer neces biti ziv - sami resavaju probleme sa Siptarima.Kako te nije sramota da pricas o miru , kad jedva cekas malu iskricu da zapocnes novu temu na forumu , umesto da te ratnicke vestine primenis po Kosovu.E Srbijo jadna li si . ako te ovakvi iz Desetih Dimenzija cuvaju , sto misle da samo oni slavu slave i u Boga veruju a sa druge strane pozivaju na krvoprolice, zbog svoje dece , ej zbog svojih predaka...Kako te nije sramota svoje slave,Boga,pricas o precima,pa nisi otisao dalje 35 kilometara od sela u kome zivis.
Kad pricas o precima,idi vidi babune u ZOO Vrtu , sigurno imaju gomilu problema.
Ti zivis u nekoj paranoji , jadna zena koja ce decu da ti radja, sigurno ce prva rec da im bude Gusle .
Hoces decu da naucis prvo nesto o kalasnjikovu ili odma prelazis na S-300 Deluxe koji si dobio od Rusa ???
Strasno.Uzas.Vise te raduje krv na rukama nego sreca svoje dece !!! Samozivi bedniche !!!

Izvini sto sam te nazvao biljkom i glistom,jer to je nesto prirodno i korisno.Zakljucio sam,po onome sto pises, da si ti ipak siptarski narkoman,t.j.poslednji talog ovog drustva,nekoristan i stetan!Kada sam ja to pozivao na rat!!!Postoje i drugi nacini i metode!Konstatacija je bila da vama siptarima ne treba dozvoliti stvaranje jos jedne drzave,jer se necete zaustaviti samo na tome!!Pogan ste narod!
Aj sad iglu u venu pa odgovaraj koliko ti je milo!Ah da jos nesto,drazi su mi babuni u ZOO vrtu nego vi narkomani,oni nemaju slobodu izbora,vi imate,pa opet ste takvi nakaradni!

Imas slepo crevo koja je inficirana . E doktor ti kaze ako vam ne odstranimo slepo crevo , vi umirete .
Srbija je telo , a Kosovo je slepo crevo .
Jel bi vise voleli da zivite kao na Kosovu , ili kao u Srbiji ?
I sto lepo ne odeete na Kosovo , pa ljudi tamo nema nista , ej nista .

alo bre pa ti neemaš pojma šta tamo ima i da to srbija nikada neće imati.a sto se tiče života u srbiji ............

Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.:roll:

Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.

A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.

Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.

Idi na Kosovo i kaži to Srbima dole u lice.

Mnogo će da boli, al možeš da vrištiš koliko hoćeš.

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???
Ja ne znam kako na ovakav stav odgovoriti pa pitam, a što će tebi tvoja kuću, tvoja deca i tvoja porodica, što ih ne otkačiš zar ti ne bi bilo bolje
da nemaš "prikolice" sa koje treba da brineš?

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

To isto ja da kazem, kad se ustanem ujutro kakve veze meni ima i kako mene efektira da sutra NATO poravna tvoj grad, tvoju kucu, tebe, zenu i decu.
Mislim to se realno desava nekome, recimo u ovom istom trenutku u Libiji, npr. Tripoliju, a to meni ne pada uopste na pamet.
Znaci tema ti je u fazonu, ako ja nemam nikakve koristi od neceg', a moze potencijalno da me kosta na neki nacin, onda me boli ****** za to.
Pa sve kosta u zivotu i ne vrti se Svet oko tebe, tvoje kuce, tvoje zene i tvoje dece.
Kad zaigra mecka i pred tvojom kucom, mnoge bi isto tako mogao da zaboli ******, a ti o tome ne razmisljas i mislis da do toga nikad nece doci.
To se zove solidarnost, isto tako sto je tebi tvoja porodica najbliza, posle njih logicno bi bilo da ti je blizi pripadnik svog naroda nego tudjeg, i tvoja drzava od tudje, ali dobro, ima svakakvih ljudi.

Poslednja izmena:
To isto ja da kazem, kad se ustanem ujutro kakve veze meni ima i kako mene efektira da sutra NATO poravna tvoj grad, tvoju kucu, tebe, zenu i decu.
Mislim to se realno desava nekome, recimo u ovom istom trenutku u Libiji, npr. Tripoliju, a to meni ne pada uopste na pamet.
Znaci tema ti je u fazonu, ako ja nemam nikakve koristi od neceg', a moze potencijalno da me kosta na neki nacin, onda me boli ****** za to.
Pa sve kosta u zivotu i ne vrti se Svet oko tebe, tvoje kuce, tvoje zene i tvoje dece.
Kad zaigra mecka i pred tvojom kucom, mnoge bi isto tako mogao da zaboli ******, a ti o tome ne razmisljas i mislis da do toga nikad nece doci.
To se zove solidarnost, isto tako sto je tebi tvoja porodica najbliza, posle njih logicno bi bilo da ti je blizi pripadnik svog naroda nego tudjeg, i tvoja drzava od tudje, ali dobro, ima svakakvih ljudi.

Nacionalan solidarnost...
To je granica do koje se trpi gaženje i sram.
Naravno da je pripadnik sopstvenog naroda najbliži i onda kada ne razmišlja isto.
Kada je Nato napao RS, pokrenuo je pitanje sopstvenog osnivanja i postojanja.
Niko od Srba nije napao nijednu članicu nato pakta što je osnovni ralog za pokretanje intervencije.
Opet je nešto novo počelo na balkanu, kao i početkom 20-tog veka i sada se istorija okreće u pravcu kojem nama apsolutno ne odgovara....

Da li bi Srbija bila uopće spremna i sposobna prihvatiti ovakvo Kosovo kada bi joj ga kojim čudom Amerikanci odlučili prepustiti?:roll:

Šta je za Sbiju veće zlo: nevisno Kosovo ili Kosovo sa dva milijuna albanaca u Srbiji?:think:

Ipak je tu riječ o oko dva milijuna Srbiji ekstremno oportunih građana.:neutral:

Back