- Poruka
- 198
Pustite bre coveka,mozda je smrkao kod Cede,pa tako naduvan je postavljao temu.Zar ne vidite da se oseca kao elektroda!Narkomanima je i onako svejedno.Prodali bi i celu familiju samo da se ima da se smrce!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
.... i obrnuto 8-)Srbija bez kosova je spas.
Овога у монофазну...Овај је слабији кловн за нијансу
![]()
Pustite bre coveka,mozda je smrkao kod Cede,pa tako naduvan je postavljao temu.Zar ne vidite da se oseca kao elektroda!Narkomanima je i onako svejedno.Prodali bi i celu familiju samo da se ima da se smrce!
Ово је одвартна и помисао... тако да веруј, нисам се ни трудио да читам све...
џабе трошиш интернет...
Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.
Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.
A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.
Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.
meni je izginulo dosta familije, buraz mi je poginuo u 23-oj godini pa nisam tako radikalan...i ja kazem yebalo vas kosovo8-)
A kako bi se osecao da ti mi kazemo:yehbala te republika Srpska.Sreca vasa da ste se odbranili,inace bi i ti bio danas jos jedan od izbeglica u Srbiji,ili bi morao slusas po ceo dan alah ekber(ili kako vec).Oprosti im,ali nemoj nikada da im zaboravis!
Hteo sam reci. Lako je biti patirota kad si sit ususkan i nista ti ne fali.
Ljudi nekada kad im nesto nije valjalo uzeli su pusku u ruke i promenili to a nisu lupali gluposti. Ali nema tu ni Srba ni srbije, Solunci da su zivi bilo bi ih sramota.
Da ste vi svi tako spremni da odbranite kosovo, ono bi bilo slobodno u dva dana. Nego nije to nikom u interesu, a narod glupi je zaveden pricom o "patriotizmu" i *****ju.
Pa ako vam je toliko zao tih ljudi na kosovu, sto ne oformite jedinice oslobodilacke vojske i udri po siptarima. Kad ste tako veliki govornici sigurno ste i veliki borci koji bi to resili u 10 dana.![]()
A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???
Da ste vi svi tako spremni da odbranite kosovo, ono bi bilo slobodno u dva dana. Nego nije to nikom u interesu, a narod glupi je zaveden pricom o "patriotizmu" i *****ju.
Pa ako vam je toliko zao tih ljudi na kosovu, sto ne oformite jedinice oslobodilacke vojske i udri po siptarima. Kad ste tako veliki govornici sigurno ste i veliki borci koji bi to resili u 10 dana.![]()
Je li se ide na kakav večernji kurs da bi se izjavljivali ovakvi kretenizmi, ili je to prirodan talenat? Mislim, i ja bih da naučim![]()
веруј ми да се пар издајника типа Наташа Кандић, Чеда итд мало пропусте кроз шаке (читај омчу) број људи који мисле као и постављач теме би се смањио и то бар за неких 90 %.
Koliko vas je samo ispililo na ovoj temi koji bi da koljete, etnicki ocistite Kosovo i ljude koji drugacije misle od vas pobijete. Da li ti sada ovo zvuci strasno dok citas? Da li ti ovo lici na Fasizam zato sto to upravo i jeste?