Srbija bez kosova je spas

Ово је одвартна и помисао... тако да веруј, нисам се ни трудио да читам све...
џабе трошиш интернет...
:D

4547srpski-20pentagon.jpg

Za ovo te castim Srpskim Pentagonom..:)

Za Srbiju je 100 puta bolje da bude bez kosova. Kosovo nas je unazadjivalo i dok smo bili Jugoslavija. Sve pare su isle na kosovo, imali su bakarne krovove koliko su se izivljavali.:roll:

Te ovaj ugrozen, te albance stalno neko dira, te Srbima sa kosova je stalno neki **** falio.

A mi smo radili za te majmune (sve republike) (uopste me ne cudi sto je hrvatima i slovencima pukao film) i davali im sakom i kapom, ma to je gamad lopovska. Kosovo nam je kocnica za sve, vuce nas u provaliju.

Srbi sa kosova pricaju siptarski, ni njima nije nista za verovati. Sve su to siptari.

Tebi gospodine Elektrodo, definitivno, fali licna u mozgu kada mozes da sebi priustis ovakvu drskost i drcnost. Hej, covece, pa tamo zive ljudi...od krvi i mesa bas kao ti, ja ili ostali ljudi, sa emocijama koje ocito ti nemas. Ti ocito nisi osetio njihovu BOL.

Sramota!

meni je izginulo dosta familije, buraz mi je poginuo u 23-oj godini pa nisam tako radikalan...i ja kazem yebalo vas kosovo8-)

A kako bi se osecao da ti mi kazemo:yehbala te republika Srpska.Sreca vasa da ste se odbranili,inace bi i ti bio danas jos jedan od izbeglica u Srbiji,ili bi morao slusas po ceo dan alah ekber(ili kako vec).Oprosti im,ali nemoj nikada da im zaboravis!

A kako bi se osecao da ti mi kazemo:yehbala te republika Srpska.Sreca vasa da ste se odbranili,inace bi i ti bio danas jos jedan od izbeglica u Srbiji,ili bi morao slusas po ceo dan alah ekber(ili kako vec).Oprosti im,ali nemoj nikada da im zaboravis!

za tvoju informaciju ja SLUSAM alah ekber ili kako vec SVAKI DAN i to nekoliko puta dnevno!!! toliko o tome da smo se "odbranili"...u banjaluci ima 30 dzamija i 2-3 pravoslavne crkve...i nisam ja nikom oprostio a nisam ni zaboravio....

Da ste vi svi tako spremni da odbranite kosovo, ono bi bilo slobodno u dva dana. Nego nije to nikom u interesu, a narod glupi je zaveden pricom o "patriotizmu" i *****ju.

Pa ako vam je toliko zao tih ljudi na kosovu, sto ne oformite jedinice oslobodilacke vojske i udri po siptarima. Kad ste tako veliki govornici sigurno ste i veliki borci koji bi to resili u 10 dana.:roll:

Hteo sam reci. Lako je biti patirota kad si sit ususkan i nista ti ne fali.

Ljudi nekada kad im nesto nije valjalo uzeli su pusku u ruke i promenili to a nisu lupali gluposti. Ali nema tu ni Srba ni srbije, Solunci da su zivi bilo bi ih sramota.

Hteo sam reci. Lako je biti patirota kad si sit ususkan i nista ti ne fali.

Ljudi nekada kad im nesto nije valjalo uzeli su pusku u ruke i promenili to a nisu lupali gluposti. Ali nema tu ni Srba ni srbije, Solunci da su zivi bilo bi ih sramota.

па не би Солунце било срамота ових што се упиру да одбране оно за шта су они гинули, него ТЕБЕ који на њих пљујеш, СРАМОТО

Da ste vi svi tako spremni da odbranite kosovo, ono bi bilo slobodno u dva dana. Nego nije to nikom u interesu, a narod glupi je zaveden pricom o "patriotizmu" i *****ju.

Pa ako vam je toliko zao tih ljudi na kosovu, sto ne oformite jedinice oslobodilacke vojske i udri po siptarima. Kad ste tako veliki govornici sigurno ste i veliki borci koji bi to resili u 10 dana.:roll:

Која прича тебе заводи о Иранском нуклеарном програму, ти фино пушку на леђа правац Ирак (мало да се загрејеш за Иран) па причај о Евро-Атланским интеграцијама....да Бог да се провели коу Вијетнаму!!!

A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???

У том случају,шта ће ти Рашка или северни део Војводине?Шта ће ти општине Прешево,Бујановац и Медвеђа?
Шта ће ти било који део на ком живе мањине?

Ko kaze da treba te ljude braniti jedinicama oslobodilacke vojske...ako ti mislis na krvoprolica ne tripuj da smo i svi ostali ubice. To sto smo govornici ne znaci da smo I ubice...ja pricam prvenstveno o ljudima koji pate na svakakav nacin. Neka nam osecanja I ZIVOT ljudi, dece, zena, trudnica, starih budu svetinja ma gde god da su...Njihova sudbina moze da zadesi mene kao vojvodjanku, tebe, mog prijatelja, familiju i sta ond reci!!!! A kada bi krenuli po pitanju sta je spas za Srbiju, moja prva rec bi bila RAZUM a druga HUMANOST.

Sine... vetj smo videli shta se dobija kada idemo protiv celog sveta '99... Mozhda zato narod i omladina nije spreman da gine za neshto shto je izgubljeno... Kosovo je UVEK bilo SRPSKO... Ostali deo nije toliko ni bitan... Skoro svi manastiri su nam na Kosovu... Ono o chemu se uchi u shkolama tje sada biti shiptarsko... Zashto? Zato shto su i za vreme SFRJ postojali oni koji su smatrali da nam Kosovo ne treba... Koji su davali shiptarima da "prebegnu" sa 300 ovaca i 15 chlanova porodice... Dobar prebeg... Srbija bez Kosova nije Srbija... Istorija Srbije je napisana na Kosovu, a ti kazhesh da je Srbija bez Kosova spas... Za Turke, NATO, Amere i ostale profitere mozhda...

Jedan savet... Ako te neko pita koje si nacionalnosti, nemoj retji da si Srbin... Sramotish ovaj narod...

веруј ми да се пар издајника типа Наташа Кандић, Чеда итд мало пропусте кроз шаке (читај омчу) број људи који мисле као и постављач теме би се смањио и то бар за неких 90 %.

Koliko vas je samo ispililo na ovoj temi koji bi da koljete, etnicki ocistite Kosovo i ljude koji drugacije misle od vas pobijete. Da li ti sada ovo zvuci strasno dok citas? Da li ti ovo lici na Fasizam zato sto to upravo i jeste?

Koliko vas je samo ispililo na ovoj temi koji bi da koljete, etnicki ocistite Kosovo i ljude koji drugacije misle od vas pobijete. Da li ti sada ovo zvuci strasno dok citas? Da li ti ovo lici na Fasizam zato sto to upravo i jeste?

Hebi ga, ko je kriv našim precima što nakon oslobađanja od turčina nisu počistili i šiptare na KiM-u i balije iz Bosne, kao Ameri svoje Indijance svojevremeno!:D

Pouka: Čim kasnije nešto uradiš, to su katastrofalnije posledice!

Back