- Poruka
- 7.375
ovo je jedan veliki BULLSHIT
za izdajnike i prodane duse svaki smislen argument je bullshit
takvi kao ti bi rodjenu kevu poterali na stajgu da im "zaradjuje pare"
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
ovo je jedan veliki BULLSHIT
a sto ti siptarima ne prepustis svoj deo grada u kojem zivis?
sta ce ti?
i ako cemo nesto da dajemo i poklanjamo zasto da im ne damo beograd mesto kosova?
pa i onako je beograd krace deo srpske drzave nego kosovo.
kosovo je bilo srbija od 7 veka a beograd je prvi put postao srpski tek 1804 godine tj nas je tek nekih 200 godina
A što porediš onda? Pogledaj šta si napisao gore..."iz istog tog razloga treba Kosovo i nama".
To bi mogao i da ponovim!
Ali Ti mi reci zbog cega Kosmet treba da pripadne njima, a ne da ostane nama kao i do sada? Jel zato sto su jaci?
A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Jel nam treba zamlja puna problema ???
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Sto nama treba Kosovo ???
Pa dobro, šta će Kosovo Amerikancima i ekipi?
Da nabacamo razloge: vojna baza u Evropi, večno žarište-mogućnost za istovarivanje kojekakvog naoružanja, razvijena kriminalna mreža-super prihodi od droge, prostitucije i ostalih bogougodnih delatnosti, argument za kojekakva spoljnopolitička prepucavanja, evo nek' se nađe i iskorišćavanje rudnog bogatstva....
I ti iz istih razloga, ovih navedenih razloga, želiš Kosovo?! :shock:
Heh!
Razlozi zbog cega nekome treba bilo kakva teritorija su prosti i veoma jasni. Filosofski receno, nekome treba neka teritorija nebili sirio svoj uticaj i vlast u onom pravom smislu te reci.
E, sad, sta koju stranu sta motivise to je drugo pitanje. Nama i amerima nisu isti motivi zbog cega treba da se izbore da bas njima pripadne/ostane Kosmet.
Ja uopste ne vidim razloga da nekome treba da pripada Kosmet osim nama! Zato bi ono i trebalo u najmanju ruku da ostane i dalje nasa teritorija... a ima jos razloga.... mali milion...
Nego pitanje je veoma interensantno. Zasto se to isto pitanje ne postavi drugoj strani?
A znači, ipak nemamo iste razloge? A bio si spreman da to ponoviš...
I nije drugo pitanje, upravo to je pitanje ove teme: koji su naši razlozi?
A kojim povodom mene prozivaš, nabeđeni patrioto? Gledaj malo šta sam citirala. Skijašice...
U mišju rupu da se zavučeš. Na Kosovu su ti najvažnije parice, pa istorija. Sramoto.
meni je sve vazno.
a tebi nije vazno nista.
ti bi izdala i prodala sve , van svog sela.
to dovoljno govori o karakternim osobinama tebe i takvih kao sto si ti.
A sta obican covek , koji ustane ujutru , ode na posao , dodje kuci , tu zena i deca , ima od toga da Kosovo bude deo Srbije ?
Onakvo Kosovo puno problema koji nisu uspeli da se rese ni u ex Kraljevini ni u SFRJ ni u vestackim tvorevinama nakon SFRJ , pa ni u Srbiji .
Samo nemojte one price , to nam je dedovina , to je bogata zemlja iridijumom i platinom , da jeste to bi se iskopavalo jos odavno , bla bla nafta bla bla zlato ... ccc...
I price kao mene emotivno veze Kosovo...izvinjavam se izbeglicama ... ali ovde gomila ljudi koji ne znaju ni gde je Kosovo na karti prica kako im ono treba . To je prosto , zadivljujuce . I da odu na Kosovo , uzasnuli bi se kad bi videli sta im treba .
Razlog je isti ali nemamo iste motive zasto te razloge treba i da materijalizujemo (citaj: izborimo se za Kosmet)!!!
Mislim da sam bio dovoljno jasan.
E ovako. Sto se tice Kosova i Metohije, oni su izgubljeni 1999 godine. Kapitulaciju je potpisao vas dragi Sloba, jer taj rat je izgubljen.
Trenutno stanje je sledece: - Na KiM trebutno po procenama zivi oko 1.5 miliona Albanaca
- Ti Albanci imaju jednu od najjacih narko-mafija na svetu
- Na Kosovu se nalazi najveca NATO baza na Balkanu
- Kosovo ima odavno ustanovljenu vlast (Albansku)
Prvo pitanje je: Da li se borimo za teritoriju ili za ljude koji tamo zive?
Drugo pitanje: KAKO Srbija moze da prisili 1.5 miliona Albanaca da zivi sa nama?
Trece pitanje: Sta ce nam ti Albanci u zivotu?
Cetvrto pitanje: Sta cemo raditi za 20 godina kada bude bilo vise Albanaca nego Srba u Srbiji????
Jeeee, 35 postova a ni u jednom odgovor na pitanje.....
Meni ne. Razlozi, motivi...jesu isti, nisu isti....a ne znamo koji su...ili nije bitno...
Ali ne mogu ja da te teram da odgovoriš na pitanje iz teme, koliko god da je ono nesrećno postavljeno...
Zato sto tamo imamo svetinje! Ti se kao pravis da ne znas?!
To nije napisano ni u jednom od onih 35 postova
A i retko obilazim kosovske manastire, ni u ostalim nisam neka redovna mušterija.....