Srbija bez kosova je spas

Uvek u životu dođe trenutak kada čovek pokaže svoje pravo lice, pokaže ko je i šta je.
SM je svojevremeno nakon naše opšte podrške, vrlo brzo pokazao da je samo diktator i tiranin, željan jedino vlasti koja sa sobom nosi sve ono što nosi.
''Demokratska vlast'' je evo konačno i ona pokazala svoje pravo lice. Neverovatna demagogija se prosipa - pa šta će nam to Kosovo. Bez trunke časti se ubeđuje ovaj narod. Gospodo demokrate, ličite mi na vlast u Crnoj Gori, koja se zarad vlasti, odrekla svog korena, roda, jezika, crkve,.....svoje ikone Njegoša. Sramota.
Kad čovek više nema ni trunke časti, nije više čovek, postao je beskičmenjak, glista. Posle se svi čudimo zašto su radikali duplirali svoje izborno telo, od 800 hiljada na 1,6 miliona glasača.

A svima vama ''demokratama'' želim, ako imate decu, ili kad je budete imali, da vam budu nemirna, neposlušna, da imate s njima problema.... Pa onda primenite ova svoja ubeđenja - šta će vam takva deca....šaljite to u Sivi dom.
Zaslužujete da vaša mesta stanovanja (nedaj Bože) neko sutra oduzme, proglasi nezavisnim, da i vi postanete izbeglice (sa samo jednim naramakom), pa da drugi drobe kako nam ta (vaša i naša) teritorija uopšte ne treba.

Nisam nikada bio ni simpatizer radikala niti glasao nekada za njih, niti ću, ali vi ste se više smučili i Bogu i narodu svojom histerijom, paranojom, licemerjem, ljigavošću.... Obiće vam se to o glavu.

Žalim za onim nekadašnjim DS-om. Mićun, Điki,Vuksanović, Batić, St Protić, Živković......prvoborci, pokretači promena. A sada neki anonimusi iskočili odnekud.....Petrović, Šutanovac, Pajtić, Bogdanović (pokojni), Dulić,......ko je tokom 10-o godišnje borbe protiv diktatora uopšte čuo za ove face?? Pa nije ni čudo što je za vas Kosovo - Tunguzija.

Pitanje teritorije je pitanjeslobode-nazalost. Sto veca teritorija vece su i shanse za kretanje i rad jedne grupe ljudi .To je kao da imas malu i mnogo veliki dnevnu sobu ,naravno da bi svi odabrali vecu. Naravno da je i lignit bitan cak mislim i najbitniji, a takodje i prosta-siptarska radna snaga koju smo godinama placali neku bednu crkavicu.
Zeznu li su nas -ojachali odbili poslushnost i *** sta sad moracemo da trpimo kad necemo u rat "da se bijete"

Већ дуже времена се на овом пдф политика води ПРАВА КАМПАЊА ЗА ОТЦЕПЉЕЊЕ КиМ ОД СРБИЈЕ. На жалост, ту бедну и противуставну кампању по свој прилици не воде ни Шиптари који су овдашњи посетиоци нити УМНИК, нити НАТО - ту кампању води српски отпад у правом смислу те речи.

Када погледам само на овој теми постове који су круна малодушности, саможивости, егоизма, себичности и загледаности само у сопствено "масно дупе", загледаности у некакве ситне користи од овакве кампање, заиста ми се смучи.

Хвала Богу, већинска Србија НЕ МИСЛИ ТАКО.

Vi zelite to Kosvo - ko ga zeli neka ode tamo da zivi . Jel moze tako ? 2 Miliona radikala da ode dole i da stvore Radikalnu Utopiju hleb 3 dinara . Sto ne odete tamo ? Ja bi u Evropu .
Jel vi znate da ljudi u Albaniji , obicni ljudi ne politicari , uopste ne vole Siptare . Zapitajte se malo zasto .Kad ih oni ne vole,kako da prisilis tu gamad da zivi na Kosovu u Srbiji.
Ej vi hocete to Kosovo - ni ne znas gde je , nisi ni bio tamo , putevi droge , belog roblja sverca i kriminala su ustaljeni i ti ga zelis i dalje jer kao ako ga ne zelis ti si izdajnik .
Ej pricate o manastirima . Imate decu ? Nek kazu 1 manastir kako se zove ne na Kosovu , nego u Srbiji.Pricate o lignitu o nekim mineralima.Da je tako to Kosovo bi odavno procvetalo , bilo bi najjaca ekonomska regija Srbije a ne veciti problem,rupa bez dna u budzetu za vojsku i policju.Siptari bi sljakali i cutali jer imaju dobru kintu,ne bi imali vremena za 10 dece.
Imacete decu sutra , hocete da im ostavite problem . Jer treba i oni na vestima da gledaju kako siptarski teroristi divlaju , ne daj Boze postavljaju bombe po Srbiji ??? Jel se vi ljudi palite da pucate malo ???
Nije mi jasno to urlanje AAA Izdajnik AAA Kako te nije sramota AAA

Vi nemate pojma.Kroz moju kucu su prosle i izbeglice iz Bosne,i iz Hrvatske i sa Kosova.Mislite da ovi sa Kosova zele da se vrate?Apsolutno im ne pada na pamet.Psuju i Seselja i Milosevica sve u 16.
Sluzio sam vojsku u Presevu.Ono je ljudi katatrofa.Ono ja ne zelim nikome.Ako nam treba ono sto se nalazi tamo e pa onda vi svi treba da idete kod psihijatra.
Jel vama bitnija buducnost ili cete da pisete o grobnicama iz 1438.god koje ne da necete videtu u svom zivotu , vec necete ni da pomenete nikome uzivo gledace Vas ko budalu,samo pisete po netu bla bla
Dajem Kosovo samo da se zivi normalno.Evo ja narodni izdajnik.

Хвала Богу, већинска Србија НЕ МИСЛИ ТАКО.

Na žalost, to nema nikakvog uticaja.
Problem koji je decenijama guran pod tepih i kome je decenijama pristupano tek koliko se mora da se ostane na vlasti i uglavnom pogrešno, svakako nedovoljno....već godinama je kasno za njegovo rešenje. I to nema veze ni sa ovim ni sa bilo kojim drugim izborima. Čini mi se da je došlo vreme da se spašava što se spasti da. Mada činjenica je da mi imamo vremena na pretek da otežemo, dok se kosovskoj vladi itekako žuri.
Sve u svemu sam pesimista, čekamo sledeće izvlačenje.:(

Kaze se Kosovo i Metohija!Kazu stari ljudi da onaj koji se odrice svoje proslosti bas i nema neku svetlu buducnost!Pitam se samo,ko ce mi garantovati,da ako i siptarima prepustimo Kosovo i Metohiju(nedaj Boze),da ti isti siptari ne pocnu da svojataju i jug Srbije,za nekih 10-15 god.,pa da nam opet proteruju narod,da lome spomenike i da nam pale svetinje.Zar ste slepi kod ociju,pa te 2004 god.u tim rusilackim hordama,maloletnici su ucestvovali,nauceni da mrze sve sto je Srpsko!Ti isti maloletnici postaju ljudi ispunjeni mrznjom prema Srbima.Eto zato nam i treba Kosovo i Metohija(izmedju milijardu drugih razloga),zbog nase dece!

mi mozemo da vratimo kosovo samo ratom.sta mislite siptari ce samo tako da odu sami i da kazu evo vam zivite.ili se opet nadamo na nekog da nam rusi pomognu?neznam ljudi neka nam Bogu pomoci.ali izgubili smo mi kosovo odavno a to je zalosno.

очекујте да кроз коју годину демократе исто питање поставе кад крену да нам отимају војводину.

тј шта ће нам суботица, сомбор, нови сад, зрењанин, вршац итд.

Kaze se Kosovo i Metohija!Kazu stari ljudi da onaj koji se odrice svoje proslosti bas i nema neku svetlu buducnost!Pitam se samo,ko ce mi garantovati,da ako i siptarima prepustimo Kosovo i Metohiju(nedaj Boze),da ti isti siptari ne pocnu da svojataju i jug Srbije,za nekih 10-15 god.,pa da nam opet proteruju narod,da lome spomenike i da nam pale svetinje.Zar ste slepi kod ociju,pa te 2004 god.u tim rusilackim hordama,maloletnici su ucestvovali,nauceni da mrze sve sto je Srpsko!Ti isti maloletnici postaju ljudi ispunjeni mrznjom prema Srbima.Eto zato nam i treba Kosovo i Metohija(izmedju milijardu drugih razloga),zbog nase dece!

Hm, ej pametnjakovic... sta mislis o sledecem... Kosovo ostane u Srbiji... i za dvadesetak godina... u nasem parlamentu siptari postanu vecina... ili na izborima za predsednika Srbije... u drugi krug udju Vucic i neki Ahmedi... Ko ce da nam garantuje da nece tako biti... A?

Hm, ej pametnjakovic... sta mislis o sledecem... Kosovo ostane u Srbiji... i za dvadesetak godina... u nasem parlamentu siptari postanu vecina... ili na izborima za predsednika Srbije... u drugi krug udju Vucic i neki Ahmedi... Ko ce da nam garantuje da nece tako biti... A?

A sta ti mislis o sledecem,za ovih 20-tak i vise godina,smo videli ko su i sta su siptari,pa ce imati izbor,ili ce biti lojalni i posteni gradjani Srbije ili ce moci da se isele.Pa kada je mogla Bugarska da protera sve nelojalne Turke,sto ne bi i mi proterali sve teroriste i narko dilere.A to za predsenika,sto da ne,ali tek kada u Nemackoj jevrjin bude kancelar,ili u Francuskoj musliman predsednik.

[QU OTE=deseta dimenzija;5916295]A sta ti mislis o sledecem,za ovih 20-tak i vise godina,smo videli ko su i sta su siptari,pa ce imati izbor,ili ce biti lojalni i posteni gradjani Srbije ili ce moci da se isele.Pa kada je mogla Bugarska da protera sve nelojalne Turke,sto ne bi i mi proterali sve teroriste i narko dilere.A to za predsenika,sto da ne,ali tek kada u Nemackoj jevrjin bude kancelar,ili u Francuskoj musliman predsednik.[/QUOTE]

Hm, ybt. shto ti je odgovor...:lol: A i primeri su ti do mojega... Si ti zavrshio bar osnovnu?:lol:

Vidi sad, vecina je vecina... pa ako ih za dvadesetak godinica bude vishe ili priblizno kao nas... onda je 'drugi krug' vrlo moguc... zar ne? Dalje, njih sve vise... nas sve manje... oni se kote i komformizam im i nije bash najbitniji... kod nas bela kuga... lagano izumiremo... selo nam je ukenyano... nashe devojke hrle u grad... a momci na selu... zene se Albankama... Kako god, shipci da su pametni... sami bi trazili da ostanu u sastavu Srbije... pa bi im drzava za pedesetak godina bila mnogo veca... Sreca nasa pa nemaju mozga... Usput, amerima&co. treba zahvaliti... ovaj put...

Back