ima nas i u Coventry citiju
a gde ste vi u londonu??daj neki kontakt da se druzimo malo...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Je`s i dalje u Luton?
Ja radim u IBC Vauxhall
ima nas i u Coventry citijua gde ste vi u londonu??daj neki kontakt da se druzimo malo...
Da li neko zna da li je plata od 2000 funti mesecno neto dovoljna za neki prosecan zivot (stan, komunalije,hrana...) u Filtonu i da li devojka moze da dodje da zivi sa mnom ako sam ja dobio posao u UK (oboje smo iz Srbije). Hvala unapred na odgovoru. Pozdrav
Jedno pitanje za nekoga ko je upucen oko radnih dozvola.
Supruga ima Bugarski pasos, a ja ovaj nas. Koliko sam cuo Bugari nemaju nikakvih ogranicenja za rad u Velikoj Britaniji.
Pitanje je, da li je meni uopste potrebna radna dozvola za rad u Engleskoj i ako jeste, koliko je komplikovan proces dobijanja iste? Da li je mogu preko nje dobiti ako idemo zajedno ili tako nesto?
Pozdrav svima !
Ja sam iz Srbije a zena mi je iz Madjarske. Zajedno smo tri godine, a u braku jednu godinu. Radili smo na kruzerima 3 godine i skupili dosta novca pa sada hocemo da zivimo i radimo u Engleskoj.
Da li neko ima slicna iskustva i savet za nas slucaj vezano za vize i kako otici ?
S obzirom da za koji mesec treba da se preselim u London, zamolio bih nekog, ko ima volje, da mi posalje poruku kako bih saznao sto vise informacija... Hvala vam...
Cao svima, da li ima nekog iz Manchestera? Surpug I ja smo stigli pre nekoliko dana, ja sam dobila posao pa smo tako oboje dosli. Znacila bi nam svaka pomoc u vidu informacija, najpre kako najlakse iznajmiti stan, a potom sve ostale administrativne stvari - prijava za NI, kako traziti posao itd itd.
Hvala puno unapred!
Cao svima, da li ima nekog iz Manchestera? Surpug I ja smo stigli pre nekoliko dana, ja sam dobila posao pa smo tako oboje dosli. Znacila bi nam svaka pomoc u vidu informacija, najpre kako najlakse iznajmiti stan, a potom sve ostale administrativne stvari - prijava za NI, kako traziti posao itd itd.
Hvala puno unapred!