pozdrav svima
za sve one sto se raspituju dali ima srba u londonu, samo jedno mogu reci, ima vise nego sto mislite...
za sve one sto se raspituju dali ima srba u londonu, samo jedno mogu reci, ima vise nego sto mislite...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
pozdrav,ne znam puno posto sam I ja od skora u Londonu ali ono sto zanm jeste da mozes aplicirati online I cekati da ti se jave,ukucaj Jobcentre plus...upisi podatke ili kljucne reci vezano za sta te zanima I dobices ponude -potraznju poslovava..znate li kakva je potraznja za radnicima u Tescu magacinima u Londonu ? (imam radnu dozvolu ,HU pass) ... kinta nije neka ali za pocetak je i to dobro......1200 funti minimalac + prekovremeno i nocne smene i td.... moze da se zivotari ili ustedi neka para....
drugo, znate li neki sajt gde mogu da proverim poslove vezane za hotelijerstvo ? i da li je moguce putem neta aplicirati i uopste dobiti posao ? sljaka u hotelima konkretno.....
znate li kakva je potraznja za radnicima u Tescu magacinima u Londonu ? (imam radnu dozvolu ,HU pass) ... kinta nije neka ali za pocetak je i to dobro......1200 funti minimalac + prekovremeno i nocne smene i td.... moze da se zivotari ili ustedi neka para....
drugo, znate li neki sajt gde mogu da proverim poslove vezane za hotelijerstvo ? i da li je moguce putem neta aplicirati i uopste dobiti posao ? sljaka u hotelima konkretno.....
Ukoliko imas EU pasos nece biti mnogo problema za posao.
Je`s i dalje u Luton?
Ja radim u IBC Vauxhall