Srbi u Engleskoj

• Začetnik teme Začetnik teme -
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
znate li kakva je potraznja za radnicima u Tescu magacinima u Londonu ? (imam radnu dozvolu ,HU pass) ... kinta nije neka ali za pocetak je i to dobro......1200 funti minimalac + prekovremeno i nocne smene i td.... moze da se zivotari ili ustedi neka para....
drugo, znate li neki sajt gde mogu da proverim poslove vezane za hotelijerstvo ? i da li je moguce putem neta aplicirati i uopste dobiti posao ? sljaka u hotelima konkretno.....

znate li kakva je potraznja za radnicima u Tescu magacinima u Londonu ? (imam radnu dozvolu ,HU pass) ... kinta nije neka ali za pocetak je i to dobro......1200 funti minimalac + prekovremeno i nocne smene i td.... moze da se zivotari ili ustedi neka para....
drugo, znate li neki sajt gde mogu da proverim poslove vezane za hotelijerstvo ? i da li je moguce putem neta aplicirati i uopste dobiti posao ? sljaka u hotelima konkretno.....
pozdrav,ne znam puno posto sam I ja od skora u Londonu ali ono sto zanm jeste da mozes aplicirati online I cekati da ti se jave,ukucaj Jobcentre plus...upisi podatke ili kljucne reci vezano za sta te zanima I dobices ponude -potraznju poslovava..

Pozdrav svima koji posecuju ovu temu...
Potrebna mi je mala pomoc oko nekih informacija vezane za zivot u Londonu...ovde sam nekih 2 meseca,hteo bih dovesti zenu I dete od 9 godina u smislu da se preselimo ovde,ono sto mi je potrebno jeste informacije vezano za dete,na koji nacin dete pohadja skolu,koju skolu,sta je potrebno upisati dete u skolu...I tako to,neke osnovne stvari...pa bih molio sve sto su prosli ovu fazu-procedure da mi se jave ili ako neko nekoga zna da je bio u slicnoj situaciji...naime citam I cujem da ima,kako kazu,jako puno Srba u londonu...pa bih voleo bar neko od njih da mi se javi,unapred HVALA.
Ja sam trenutno u Ealing-u tako da bili meni blizi ili dalji,ne bitna daljina,molim javite se,jos jednom unapred HVALA
p.s.ponuda za kafu I casicu razgovora jos uvek stoji.:)

trenutno trze u tesco u Milton keynes 50 milja od londona,agencija se zove Rapier i zaposljavaju nove jos uvek,plata je solidna,veca je od minimalca i posle tri meseca se povecava,posao nije tezak.

Pozdrav svima,
interesuje me da li ima lekara koji se spremaju za odlazak u UK? ili bar da imaju neke informcije o GMC registraciji, o tome kako nasi lekari prolaze u UK... Na netu pronalazim jako malo podataka. Osim, naravno, info sa zvanicnih sajtova, ali mene interesuju i licna iskustva. Piiiiisiiiiteeee.
Hvala unapred. :)

Back