E bas zato smo im trn u oku...Vidite molim vas lepo ja sam bila na proputovanju kroz jednu zapadnoevropsku zemlju sa svojim deckom i svratila na jednu benz pumpu u okviru koje je i prelep restoran za odmor kaficu i klopu...tu je i neizbezni preterano cist toalet pa je uzivanje bez premca...Bas u casu kad se divih neodoljivo lepom ambijentu zaustavise se na prakingu autobusi sa rumunskim i bugarskim putnicima i oni u gomili pohrlise unutra...Majko moja rodjena cega sam se ja tu nagledala...za ne verovati...Em sto su ruzni daleko bilo em sto su obuceni kao najgori cirkuzanti a o higijeni da ne pricam...Najgore je sto misle da su stvarno elegantni pa tako i hodaju a o ponasanju da ne pricam...Prvo je nekoliko njih uslo hladno u kucnim papucama unutra...zene su u farmerkama sa strasom i svetlucavim bluzama ko da je nova godina...urlaju deru se trce lupaju a kad dodjose do automata za kafu mislila sam da ce ga demolirati...Niko pojma nema kako to funkcionise pa sutirase nogama i udarase ne bi li kafa potekla bez para... Kad je se nekako docepase odose lepo za sank na opste zgrazavanje domacina koji tamo sluze kafu u soljicama...Zao mi je sto ne madoh kameru da slikam face koje sam videla, pa poremetile bi vam san u narednih deset god... Eto dragi moji te sotone dobijaju vizu ili ulaze bez nje, to su oni koji su u EU a mi koji smo nekad bili centar evropske kulture i koji smo ako nista drugo bar besprekorno obuceni kad negde krenemo ne mozemo bez gomile papira ni da privirimo u beli svet...Bas mi je drago sto ce moderna Evropa dobijati ovakve goste sve cesce...To je demokratski zar ne a za lepotu i kulturu ko te pita...