Srbi od 2 metra???

Kako covece mozes a tvrdis da Crnogorci i Hercegovci nisu poreklom Srbi, jesi ti video mape iz X,XI,XII,XIII,XIV veka! Pa ako je neko poreklom iz Stare Srbije i Raske, to su oni, a da ne pricamo da je u Crnoj Gori bilo najmanje mesanja sa drugim narodima!
Drugo je sto si ti opsednut izgleda Slovenima sa kojima mi imamo veze koliko i sa starosedeocima Balkana, kako si rekao Ilirima, jer nema sanse da smo se naselili ovde kao Sloveni, a da nismo unistili lokalna plemena, a o tome nema nikakvih podataka koliko ja znam , ili da smo se sa njima izmesali!
Takodje, pogledaj prosecnog Rusa, ama nemamo nikakve slicnosti sa njimja osim jezika! Ona njihova svetla kosica, svetao ten, i cesto zajapuren nos, i siroka glava!

vujadin:
Илири нису нестали, јер нису ни постојали. У илирској провинцији су живели многи народи којих има још и данас.
A na koga mislis to da su potomci Ilira, Albanci???
I na koje narode mislis, jel imas neke podatke, posto prvi put cujem, zaista, da Iliri nisu ni postojali?

Pa ja i rekoh da nisam siguran, nemam clanak , pa pitah da li neko drugi ima!

Dodao bih da su Crnogorci iz zaledja dosta visi od onih na moru i po konstitucji su potpuno isti Srbima Hercegovcima ( Trebinje, Nevesinje i okolina ),reko bih cak da su isti !

e bas lijepa tema,.
postojalo je prije rata 90-ih godian neko istrazivanje na nivou cijele planete i doslo se do podataka da su hercegovci statisticki na drugom mjestu na svijetu po :visini i velicini stopala.
na prvom mjestu su bili pripadnici nekoga afickoga plemena,.
zanima me ima li neko link za to istrazivanje i te podatke?
ja sam i z Hercegovine-189cm i mogu reci da je to neka prosjecna visina kod nas,.
kada sam studirao u Beogradu,svi su me sa faksa i doma pitali bavim li se kosarkom,zbog re visine ,i nisu mi se mogli nacuditi Srbijanci da je moja visina kod nas skroz prosjecna,.
pozdrav i z srpske Hercegovine,.

SerbiaUnited:
Што јужније народи су нижи.

Скандинавци, Немци су највиши
после њих стари народи Илирског или другог староседелачког порекла (Црногорци, Херцеговци)
Словени су одмах после њих где смо наравно и ми Срби,
па "Романско" или делимично романизирано (Италијани, Шпанци, Португалци, Румуни)
па онда Грци, Турци, Блгари (већином),...
Ej, Turkoslavija, ti ne znaš da baš Sloveni važe kao visoki i krupni u odnosu na niske i sitne Germane...

Ili su CGorci u stvari Šveđani... može biti...

Crow, kako ti je ovo promaklo? X)

giovaniI:
e bas lijepa tema,.
postojalo je prije rata 90-ih godian neko istrazivanje na nivou cijele planete i doslo se do podataka da su hercegovci statisticki na drugom mjestu na svijetu po :visini i velicini stopala.
na prvom mjestu su bili pripadnici nekoga afickoga plemena,.
zanima me ima li neko link za to istrazivanje i te podatke?
ja sam i z Hercegovine-189cm i mogu reci da je to neka prosjecna visina kod nas,.
kada sam studirao u Beogradu,svi su me sa faksa i doma pitali bavim li se kosarkom,zbog re visine ,i nisu mi se mogli nacuditi Srbijanci da je moja visina kod nas skroz prosjecna,.
pozdrav i z srpske Hercegovine,.
A i ti covece, jesi i ti visok, ali da ti se cude u Beogradu na tvojih 189 , e jeebiga sad!
Pa kod mene nadomak Cacka, na obroncima Kablara i Ovcara , prosecna visina muskaraca je negde 186, to smem da potpisem, u tom i okolnim selima!
Kod mene u familiji sam ja najnizi, a uglavnom su muskarci oko 190, a moja sestra je 184 , 1 cm niza od mene!
Jeebiga, ispade da je Srbija Liliputanija! :)

joca111:
A na koga mislis to da su potomci Ilira, Albanci???
I na koje narode mislis, jel imas neke podatke, posto prvi put cujem, zaista, da Iliri nisu ni postojali?

vujadin je u pravu
ilirima su se zvali narodi koji su ziveli na veeeeelikom prostoru
kao drzava NARAVNO DA NISU NI POSTOJALI

kao raznovrsna plemena da ali ko zna dal su bili zajednickog porekla ili ne...

SiIent Bob:
Ej, Turkoslavija, ti ne znaš da baš Sloveni važe kao visoki i krupni u odnosu na niske i sitne Germane...

Ili su CGorci u stvari Šveđani... može biti...

Crow, kako ti je ovo promaklo? X)

a kako bi ti znao kada si retardirani stvor koji zivi u kompjuteru
da li si posetio Nemacku, Crnu Goru, Tursku, Grcku, Hrvatsku pa pricas to...

ja jesam pa ne moram da ratujem sa mozgom kao crow,
vidim kakvi su ljudi, ne loopam gluposti...

ako nisi onda CIAO i TISINA! DA NE CUJEM GLAS.

XI XI XI :) :) :)

SerbiaUnited:
a kako bi ti znao kada si retardirani stvor koji zivi u kompjuteru
da li si posetio Nemacku, Crnu Goru, Tursku, Grcku, Hrvatsku pa pricas to...

ako jesi onda mozes da pricas
ako nisi onda CIAO i TISINA! DA NE CUJEM GLAS.

XI XI XI :) :) :)
1. Bio... doduše nisam u Turskoj i Germaniji, ali bio sam u Norveškoj...
2. Ako ti čuješ glasove na forumu, nije ni čudo što si pukao...

Samo... da li si ti pukao pa čuješ glasove... ili čuješ glasove pa si pukao... pukao si u svakom slučaju...

E sad, to što se tvoje znanje o svetu oko tebe svodi iz filmova je sasvim druga stvar...

E, Ture, Ture...

X)

joca111:
A i ti covece, jesi i ti visok, ali da ti se cude u Beogradu na tvojih 189 , e jeebiga sad!
Pa kod mene nadomak Cacka, na obroncima Kablara i Ovcara , prosecna visina muskaraca je negde 186, to smem da potpisem, u tom i okolnim selima!
Kod mene u familiji sam ja najnizi, a uglavnom su muskarci oko 190, a moja sestra je 184 , 1 cm niza od mene!
Jeebiga, ispade da je Srbija Liliputanija! :)

Pa Srbijja i jeste naseljena u seobama bas iz tih krajeva, juznijih. Procenat starog stanovnistva je bio jako mali. Ja sam iz zapadne Srbije, i visok sam 1.95, moji rodjaci su mahom moje visine, manje/vise koji cm, moji drugovi takodje. U selu se zna odakle je, iz kog bratstva, koja porodica dosla... Neki iz Hercegovine, neki iz Bosne, neki iz Crne Gore, neki iz Raske... Sve u svemu, toliko smo izmesani da ces jako tesko razlikovati Hercegovca od Srbijanca, ili kako vec...

SiIent Bob:
Ako ti čuješ glasove na forumu, nije ni čudo što si pukao...
Samo... da li si ti pukao pa čuješ glasove... ili čuješ glasove pa si pukao... pukao si u svakom slučaju...

ako si ti pukao kao sto cujes glasove nije ni cudo sto cujes glasove da bi pukao zato sto ih cujes. ali ako si ipak cuo glasove zbog kojih si pukao nije ni cudo sto si pukao zato sto si vec cuo glasove zbog kojih si pukao.

:)

Back