vujadin
Poznat
- Poruka
- 9.689
Илири нису нестали, јер нису ни постојали. У илирској провинцији су живели многи народи којих има још и данас.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
A na koga mislis to da su potomci Ilira, Albanci???vujadin:Илири нису нестали, јер нису ни постојали. У илирској провинцији су живели многи народи којих има још и данас.
Ej, Turkoslavija, ti ne znaš da baš Sloveni važe kao visoki i krupni u odnosu na niske i sitne Germane...SerbiaUnited:Што јужније народи су нижи.
Скандинавци, Немци су највиши
после њих стари народи Илирског или другог староседелачког порекла (Црногорци, Херцеговци)
Словени су одмах после њих где смо наравно и ми Срби,
па "Романско" или делимично романизирано (Италијани, Шпанци, Португалци, Румуни)
па онда Грци, Турци, Блгари (већином),...
A i ti covece, jesi i ti visok, ali da ti se cude u Beogradu na tvojih 189 , e jeebiga sad!giovaniI:e bas lijepa tema,.
postojalo je prije rata 90-ih godian neko istrazivanje na nivou cijele planete i doslo se do podataka da su hercegovci statisticki na drugom mjestu na svijetu po :visini i velicini stopala.
na prvom mjestu su bili pripadnici nekoga afickoga plemena,.
zanima me ima li neko link za to istrazivanje i te podatke?
ja sam i z Hercegovine-189cm i mogu reci da je to neka prosjecna visina kod nas,.
kada sam studirao u Beogradu,svi su me sa faksa i doma pitali bavim li se kosarkom,zbog re visine ,i nisu mi se mogli nacuditi Srbijanci da je moja visina kod nas skroz prosjecna,.
pozdrav i z srpske Hercegovine,.

SiIent Bob:Ej, Turkoslavija, ti ne znaš da baš Sloveni važe kao visoki i krupni u odnosu na niske i sitne Germane...
Ili su CGorci u stvari Šveđani... može biti...
Crow, kako ti je ovo promaklo? X)
joca111:A na koga mislis to da su potomci Ilira, Albanci???
I na koje narode mislis, jel imas neke podatke, posto prvi put cujem, zaista, da Iliri nisu ni postojali?
SiIent Bob:Ej, Turkoslavija, ti ne znaš da baš Sloveni važe kao visoki i krupni u odnosu na niske i sitne Germane...
Ili su CGorci u stvari Šveđani... može biti...
Crow, kako ti je ovo promaklo? X)

1. Bio... doduše nisam u Turskoj i Germaniji, ali bio sam u Norveškoj...SerbiaUnited:a kako bi ti znao kada si retardirani stvor koji zivi u kompjuteru
da li si posetio Nemacku, Crnu Goru, Tursku, Grcku, Hrvatsku pa pricas to...
ako jesi onda mozes da pricas
ako nisi onda CIAO i TISINA! DA NE CUJEM GLAS.
XI XI XI![]()
![]()
![]()
joca111:A i ti covece, jesi i ti visok, ali da ti se cude u Beogradu na tvojih 189 , e jeebiga sad!
Pa kod mene nadomak Cacka, na obroncima Kablara i Ovcara , prosecna visina muskaraca je negde 186, to smem da potpisem, u tom i okolnim selima!
Kod mene u familiji sam ja najnizi, a uglavnom su muskarci oko 190, a moja sestra je 184 , 1 cm niza od mene!
Jeebiga, ispade da je Srbija Liliputanija!![]()
SiIent Bob:1. Bio... doduše nisam u Turskoj i Germaniji, ali bio sam u Norveškoj...
X)
plachDa, ti si Turčin, eto, znam jednog... X)SerbiaUnited:e, **biga, bas kod onih "bratskih naroda" koji se najvise pominju na temi...
bas mi krivo sto nisu vredni tvoji podaci sto ih iskazujes ovde...plach
SiIent Bob:Ako ti čuješ glasove na forumu, nije ni čudo što si pukao...
Samo... da li si ti pukao pa čuješ glasove... ili čuješ glasove pa si pukao... pukao si u svakom slučaju...

Dokaz da si pukao... X)SerbiaUnited:ako si ti pukao kao sto cujes glasove nije ni cudo sto cujes glasove da bi pukao zato sto ih cujes. ali ako si ipak cuo glasove zbog kojih si pukao nije ni cudo sto si pukao zato sto si vec cuo glasove zbog kojih si pukao.
![]()
SiIent Bob:Da, ti si Turčin, eto, znam jednog... X)
Hehehe...
I to Turčin plačipička...
Hahaha...

Huh?SerbiaUnited:uuu bas si se razbesneo
vidi i AVATAR si promenio zbog mene...
to Milosa Obilica glumis i koljes turke![]()
![]()