- Poruka
- 976
ne smatram sebe pametnim ili nacitanim,naprotiv
Ovo nije zdravo za srce... Kaze lik, naprotiv...

Nekima je to bilo jasno posle tvog prvog posta, a tebi je trebalo 1.187 postova da to sam shvatis.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.

Cist dokaz potrebe pokatolicenih Srba koji nikad nisu mogli da podnesu ono sto su postali...nisam znao da je ta bolest otisla toliko daleko...naprotiv...
citam poslednji post ovog nesretnika Sinji strijač i ne verujemCist dokaz potrebe pokatolicenih Srba koji nikad nisu mogli da podnesu ono sto su postali...nisam znao da je ta bolest otisla toliko daleko...
Covek prica o raspadanju srpstva, kojim se sladi, a ja pitam odakle ta potreba, zasto se lepo ne bavi lepom njihovom i svima lepo...
prica o nekom ''napadanju'', hrvatskim interesima ''na nas racun'', koji se izgleda poklapaju sa tim raspadanjem srpstva...samo potvrdjuje ono sto je oduvek bilo poznato...i kad god procitam ovako nesto ne mogu, a da mi kroz glavu ne prodju reci jednog velikog Zivojina Misica, Jovana Ducica, po ko zna koji put, svaki put kad se ''sretnem'' s nekim od tih izroda...
Ovo nije zdravo za srce... Kaze lik, naprotiv...
Nekima je to bilo jasno posle tvog prvog posta, a tebi je trebalo 1.187 postova da to sam shvatis.

Čoveče, pa bavim se isključivo lijepom našom tj. onim područjem koji u to spada i ničim više. Vi ste tu samo usputni problem koji napokon trebamo rešiti kako treba (mirnim putem, ponavljam).

Čoveče, pa bavim se isključivo lijepom našom tj. onim područjem koji u to spada i ničim više. Vi ste tu samo usputni problem koji napokon trebamo rešiti kako treba (mirnim putem, ponavljam).

Ovaj je izgleda tek najluđi od svih nas ovdje izgleda...![]()
![]()
naravno da je naprotiv.
kad vidim tvoj avatar,glavu koju predstavlja olicenje inteligencije i dosega ljudskih sposobnosti (tesla bi se postidio) zapazanja tudjih karakteristika i mana,pronadjem se nekako malen na ovoj planeti shvativsi koliko toga mi je ostalo da jos naucim,shvatim,dozivim i prozivim.stoga mi preostajem da se zahvalim na tvojim savjetima i kritikama,koje ce me vjerujem usmjeriti ka konacnom cilju,a to je izdici se iz sumornog sivila ovog foruma i uciniti me lijepim,atraktivnim i pametnim,kao sto si ti i tvoj avatar....malo sam se postidio
p.s. cvike ti se zamaglile,popravi masnu,pljuni u ruke i napravi razdjeljak
Нема Срба мухамеданаца...из простог разлога...што мухамеданци не признају националну одредницу!
Бошњаци (раније Муслимани) су јужнословенски народ, који претежно живи у Босни и Херцеговини, где чини релативну етничку већину од 42%, према задњем попису становништва из 1991. године. У Федерацији Босне и Херцеговине, једном од два ентитета који чине Босну и Херцеговину, Бошњаци чине око 73% становништва.
Izgleda mi da si ti malo izgubljen i u vremenu i u prostoru. Pogledaj granice srpstva u 1990.g i pogledaj granice srpstva danas.
koja si ti budala...

Aaaaaaaaa... Buahahahahahaha.. Nazalost, iskljucene su mi slike na PDA sa koga kucam pa ne mogu da postavim armiju smajlija koju ovaj komentar zasluzuje, a tesko mi je da se suzdrzim do racunara i sacekam brac Hrobijevu repliku na ovo.
Buhahahahaha...
Нема Срба мухамеданаца...из простог разлога...што мухамеданци не признају националну одредницу!
Ovih tvojih nekoliko javljanja na moje pisanje tipično je ponašanje srpskih forumaša kad nemaju argumente za odgovor. Sve se svodi na tri modela:
i ti si dosao na srpski forum da nam to predocis...pa tvoja potreba da blejis na ovom forumu vec dovoljno govori o svemu, samo si ti izgleda plitak da to uvidis...smesno izgleda sa strane...
a mozda sam trebao da ostanem na poslednjem postu: ''koja si ti budala''....![]()
Прво ми се не зовемо мухамеданци већ Бошњаци, друго тај разлог се не може потврдити, а треће управу си, Нема Срба Муслимана. Србин муслиманске вероисповести не постоји.
pretpostavit cu da si torcidas pa te necu kritizirat