SRBI MUSLIMANI !

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
naprotiv...:hahaha:

citam poslednji post ovog nesretnika Sinji strijač i ne verujem:dash: Cist dokaz potrebe pokatolicenih Srba koji nikad nisu mogli da podnesu ono sto su postali...nisam znao da je ta bolest otisla toliko daleko...

Covek prica o raspadanju srpstva, kojim se sladi, a ja pitam odakle ta potreba, zasto se lepo ne bavi lepom njihovom i svima lepo...

prica o nekom ''napadanju'', hrvatskim interesima ''na nas racun'', koji se izgleda poklapaju sa tim raspadanjem srpstva...samo potvrdjuje ono sto je oduvek bilo poznato...i kad god procitam ovako nesto ne mogu, a da mi kroz glavu ne prodju reci jednog velikog Zivojina Misica, Jovana Ducica, po ko zna koji put, svaki put kad se ''sretnem'' s nekim od tih izroda...

Poslednja izmena:
naprotiv...:hahaha:

citam poslednji post ovog nesretnika Sinji strijač i ne verujem:dash: Cist dokaz potrebe pokatolicenih Srba koji nikad nisu mogli da podnesu ono sto su postali...nisam znao da je ta bolest otisla toliko daleko...

Covek prica o raspadanju srpstva, kojim se sladi, a ja pitam odakle ta potreba, zasto se lepo ne bavi lepom njihovom i svima lepo...

prica o nekom ''napadanju'', hrvatskim interesima ''na nas racun'', koji se izgleda poklapaju sa tim raspadanjem srpstva...samo potvrdjuje ono sto je oduvek bilo poznato...i kad god procitam ovako nesto ne mogu, a da mi kroz glavu ne prodju reci jednog velikog Zivojina Misica, Jovana Ducica, po ko zna koji put, svaki put kad se ''sretnem'' s nekim od tih izroda...

Čoveče, pa bavim se isključivo lijepom našom tj. onim područjem koji u to spada i ničim više. Vi ste tu samo usputni problem koji napokon trebamo rešiti kako treba (mirnim putem, ponavljam).

Ovo nije zdravo za srce... Kaze lik, naprotiv... :hahaha:

Nekima je to bilo jasno posle tvog prvog posta, a tebi je trebalo 1.187 postova da to sam shvatis.

naravno da je naprotiv.
kad vidim tvoj avatar,glavu koju predstavlja olicenje inteligencije i dosega ljudskih sposobnosti (tesla bi se postidio) zapazanja tudjih karakteristika i mana,pronadjem se nekako malen na ovoj planeti shvativsi koliko toga mi je ostalo da jos naucim,shvatim,dozivim i prozivim.stoga mi preostajem da se zahvalim na tvojim savjetima i kritikama,koje ce me vjerujem usmjeriti ka konacnom cilju,a to je izdici se iz sumornog sivila ovog foruma i uciniti me lijepim,atraktivnim i pametnim,kao sto si ti i tvoj avatar....malo sam se postidio :rumenko:

p.s. cvike ti se zamaglile,popravi masnu,pljuni u ruke i napravi razdjeljak

naravno da je naprotiv.
kad vidim tvoj avatar,glavu koju predstavlja olicenje inteligencije i dosega ljudskih sposobnosti (tesla bi se postidio) zapazanja tudjih karakteristika i mana,pronadjem se nekako malen na ovoj planeti shvativsi koliko toga mi je ostalo da jos naucim,shvatim,dozivim i prozivim.stoga mi preostajem da se zahvalim na tvojim savjetima i kritikama,koje ce me vjerujem usmjeriti ka konacnom cilju,a to je izdici se iz sumornog sivila ovog foruma i uciniti me lijepim,atraktivnim i pametnim,kao sto si ti i tvoj avatar....malo sam se postidio :rumenko:

p.s. cvike ti se zamaglile,popravi masnu,pljuni u ruke i napravi razdjeljak

Aaaaaaaaa... Buahahahahahaha.. Nazalost, iskljucene su mi slike na PDA sa koga kucam pa ne mogu da postavim armiju smajlija koju ovaj komentar zasluzuje, a tesko mi je da se suzdrzim do racunara i sacekam brac Hrobijevu repliku na ovo.

Buhahahahaha...

Poslednja izmena:
Нема Срба мухамеданаца...из простог разлога...што мухамеданци не признају националну одредницу!

Прво ми се не зовемо мухамеданци већ Бошњаци, друго тај разлог се не може потврдити, а треће управу си, Нема Срба Муслимана. Србин муслиманске вероисповести не постоји.

Бошњаци (раније Муслимани) су јужнословенски народ, који претежно живи у Босни и Херцеговини, где чини релативну етничку већину од 42%, према задњем попису становништва из 1991. године. У Федерацији Босне и Херцеговине, једном од два ентитета који чине Босну и Херцеговину, Бошњаци чине око 73% становништва.

:hahaha:

koja si ti budala...
Izgleda mi da si ti malo izgubljen i u vremenu i u prostoru. Pogledaj granice srpstva u 1990.g i pogledaj granice srpstva danas.
Okači ti tvoju "istoriju" mačku o rep. Izvan zvaničnih granica Hrvatske i Srbije odvija se SADA borba ovih zemalja za ekonomski, kulturni, jezični i svaki drugi uticaj. I tu stvari ne idu u budućnosti u prilog srpstvu a nema naznaka da bi se taj trend mogao promijeniti (jedan od faktora su tu i muslimani).
Umesto ovih litanija o Srbima muslimanima bilo bi bolje da gledate da spašavate ono šta sada imate.

i ti si dosao na srpski forum da nam to predocis...pa tvoja potreba da blejis na ovom forumu vec dovoljno govori o svemu, samo si ti izgleda plitak da to uvidis...smesno izgleda sa strane...

a mozda sam trebao da ostanem na poslednjem postu: ''koja si ti budala''....:lol:

Čini mi se da evropske nacije koje su definisane nakon 19. (pa čak i 18.) veka nemaju realnih perspektiva. Takođe, mogu da predstavljaju polugu za lako izazivanje regionalne nestabilnosti od strane različitih uporišta moći. To su, ubeđen sam, fakti.

i ti si dosao na srpski forum da nam to predocis...pa tvoja potreba da blejis na ovom forumu vec dovoljno govori o svemu, samo si ti izgleda plitak da to uvidis...smesno izgleda sa strane...

a mozda sam trebao da ostanem na poslednjem postu: ''koja si ti budala''....:lol:
Ovih tvojih nekoliko javljanja na moje pisanje tipično je ponašanje srpskih forumaša kad nemaju argumente za odgovor. Sve se svodi na tri modela:

1. Direktna uvreda ("Ti si budala")
2. Vaša iskompleksiranost vas dovodi na ovaj forum
3. Makni se sa "našeg" foruma

Šta se tiće prvog, već sam čvrsnici objasnio kakav utisak ostavljaju na mene te uvrede.
Šta se tiće drugog, tu ste u nekim slučajevima u pravu, jer ako na ikome Hrvati mogu lečiti svoje komplekse, onda su to upravo Srbi.
Šta se tiće trećeg, neću, ali i nikakve koristi za vas i da odem, jer će se pojaviti neki drugi Hrvat koji će opet pisati stvari od kojih vam s razlogom dolazi muka.

A zanimljivo, na ovoj temi i uopšte na ovom forumu ne pojavljuju se Bošnjaci/Muslimani da kažu šta misle. Ako se koji i pojavi onda ga poklopite u stilu "turci", "nož, žica, Srebrenica",... tako da se brzo pokupi sa foruma.
Ima li većeg sadizma nego pokrenuti temu "Srbi muslimani" nakon šta ste ih nedavno bratski tamanili u Srebrenici, Bijeljini i drugim stratištima u BiH?

Poslednja izmena:
Ova njonja je sad šef klinike.

lol.gif

Прво ми се не зовемо мухамеданци већ Бошњаци, друго тај разлог се не може потврдити, а треће управу си, Нема Срба Муслимана. Србин муслиманске вероисповести не постоји.

Мала школа историје...

Бошњаци нити су постојали нити ће постојати...

Ви јесте мухамеданци јер следите мухамедову секту...

Има Срба мухамеданаца, али после 1945 полако нестају!

Ја сам био ироничан јер ваша мухамеданска секта не дозвољава национално опредељење!

--------------------

Повеља Дубровчанима из 1189

Ова повеља Бана Кулина из 1189 представља први сачувани босански документ и први помен словенског имена града Дубровника (Epidaurum, id est Ragusium, на тал.: Рагуса). Годину дана прије писања ове повеље Римски папа шаље 1188, дубровачком надбискупу плашт и потврђује стара права дубровачке цркве. У писму помиње српску Босну: "regnum Servilie, quod est Bosna" (српска краљевина која је Босна). То је било вријеме бана Кулина.

(regnum у то доба не мора нужно да значи "краљевина", Босна је била тада бановина)

Видјети у: И. Кукуљевић, Codex diplom, II, 148, стр 21.)

Повеља Бана Кулина (29. VIII 1189)
1 Фол. 49в - 53р (Cod. slav. 12 Bibl. Vatic.), в.сн.XIII и "Слово" 9-10.
2 Према тзв. лењинградском (изворном) примјерку.

или у преводу на модеран српски:

У име Оца и Сина и Светога Духа

Ја бан босански Кулин присезају (исказује) вама кнеже Крвашу и свима дубровчанима прави пријатељ бити вам од сада до вијека и правицу држати с вама и праву вјеру докле сам жив. сви дубровчани који ходе по мојему владанију трговаће гдје који хоће, коначи ће гдје се који нађе с правом вјером и правим срцем без икаквог зла... ("развје што ми кто, да својев волов поклон", овдје ми није јасна конструкција ради се о даривању стоке)...да им не буде од мојих частника силе и докле у мене буду дат имат свет и помоћ како и себи колико могу без зле помисли тако ми Бог помогао и свето Евангелие

Ја Радоје, дијак бана писах цијелу књигу банову повељу од рођења Христова хиљаду и сто и осамдесет и девет љета, мјесеца августа у двадесет и деветри дан отсјеченије главе Јована Крститеља

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back