Srbi koji se stide turske krvi

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srpski vladar magarče

Jedno pitanje za tebe . Bugari su duze od Srba bili pod turcima . Grci su isto vekovima bili pod turcima . U Bosni i Hercegovini su isto bili pod turcima vekovima ..

E sad mene zanima zasto njih ne nazivate Turcima ? Ili na primer hrvati i bosanci zasto samo Srbe zovu ciganima na primer cigana ima mnogo vise u makedoniji , bugarskoj , rumuniji , italiji , spaniji i mnogim drugim evropskim zemljama ..

Dal ti je nekad palo na pamet da ste se svi vi mesali sa drugima osim nas Srba u Srbiji i da zato imate KOMPLEKS i da svi izmisljate nebuloze : - bosanci se poturcili mesali sa turcima katolicima itd... hercegovci isto .. - pa onda crnogorci sa siptarima . . . A u Srbiji nema nikog drugog osim Srba . Jedina etnicka cista srpska teritorija - Srbija .

Jedno pitanje za tebe . Bugari su duze od Srba bili pod turcima . Grci su isto vekovima bili pod turcima . U Bosni i Hercegovini su isto bili pod turcima vekovima ..

E sad mene zanima zasto njih ne nazivate Turcima ? Ili na primer hrvati i bosanci zasto samo Srbe zovu ciganima na primer cigana ima mnogo vise u makedoniji , bugarskoj , rumuniji , italiji , spaniji i mnogim drugim evropskim zemljama ..

Dal ti je nekad palo na pamet da ste se svi vi mesali sa drugima osim nas Srba u Srbiji i da zato imate KOMPLEKS i da svi izmisljate nebuloze : - bosanci se poturcili mesali sa turcima katolicima itd... hercegovci isto .. - pa onda crnogorci sa siptarima . . . A u Srbiji nema nikog drugog osim Srba . Jedina etnicka cista srpska teritorija - Srbija .

Ja sam Srbin skapiraj više tebra.

Koji si ti lik!

( Izvuci se, ne izvuči se...čisto onako... da spomenem...)

To se zove dijalekt Turčine.

Svi koji postavljate krvno-gensko-nacionalne komentare koje kog etnickog porekla kao da hocete da dokazete kako su narod kome pripadate cistokrvni.
Zasto je bitno biti cistokrvan? Ovo raspravljanje o cistokrvnosti se granici sa raspravljanjem o arijevskoj rasi

Kog zabole, ko je koje rase da li su meksikanci belci, da li su turci belci, da li su hrvati pokatoliceni srbi, da li smo mi srbi najstariji narod, koje rase su bili huni, da li su sloveni preci kelta i ostale stvari su besmislene za raspravu.
Nemam nacionalisticki pogled vec kosmopolitski. Ne delim ljude prema tome kog su naroda.

To jeste tacno, Srbija je bas onako etnicki cista drzava, na vreme smo proterali, poklali i asimilirali sve remetilacke elemente. Izuzev Siposa, ali to ionako nije vise Srbija.

a šta su onda Mađari, Slovaci, Bunjevci u Vojvodstvu... Vlasi u Istočnoj Srbiji... tzv. Bošnjaci u Raškoj... Romi svugdje...??'

- - - - - - - - - -

A u stvari jeste.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back