- Poruka
- 62.443
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Reko sam mi Srbi nismo se hebali sa Šiptarima
Како то мислиш ви Албанци се нисте мешали са Шиптарима?
Mater Marka Miljanova je bila Albanka npr.
Pa sto me onda savetujes ako te boli ******?![]()
a šta su onda Mađari, Slovaci, Bunjevci u Vojvodstvu... Vlasi u Istočnoj Srbiji... tzv. Bošnjaci u Raškoj... Romi svugdje...??'
Znači Srbi su Albanci? Promašio si forum šiptar.
- - - - - - - - - -
Crnogorac bmk za njega
Nego Kami, zar nisu zapadne države- nacije na koje mi treba da se ugledamo satrle sve manjineu prošlosti (do kraja 19. vijeka)???
On nije bio "Crnogorac" već Srbin Brđanin...
Pa jesu, mi smo ih super iskopirali u klanju i ubijanju, samo sto su one i napravile nekakvo drustvo i kulturu posle toga, a mi smo napravili goli krac. To je isto kao da kazes da je tvoja kuca ista kao i Trump tower, jer ste i ti i on napravili 2 sprata. A to sto je on osim toga napravio i jos 50 sprata vise nigde ne pomenes.
Srbin koji je htio da Crna Gora bude nezavisna. Kakav je to Srbin?
Znači Srbi su Albanci? Promašio si forum šiptar.
- - - - - - - - - -
Crnogorac bmk za njega
E jbga onda.
Ta nezavisna Crna Gora je bila srpska...
Оћеш да кажеш да ниси Шиптар?
Значи Албанац си?
A u stvari nije
A u stvari nije
- - - - - - - - - -
Po čemu si to zaključio?
Ima primera koliko oćešReko sam mi Srbi nismo se hebali sa Šiptarima
Svi koji postavljate krvno-gensko-nacionalne komentare koje kog etnickog porekla kao da hocete da dokazete kako su narod kome pripadate cistokrvni.
Zasto je bitno biti cistokrvan? Ovo raspravljanje o cistokrvnosti se granici sa raspravljanjem o arijevskoj rasi
Kog zabole, ko je koje rase da li su meksikanci belci, da li su turci belci, da li su hrvati pokatoliceni srbi, da li smo mi srbi najstariji narod, koje rase su bili huni, da li su sloveni preci kelta i ostale stvari su besmislene za raspravu.
Nemam nacionalisticki pogled vec kosmopolitski. Ne delim ljude prema tome kog su naroda.
pa pazi ja sam ti lepo napisala meni do cega je i sta je bitno bole me racku ako mi je predak bio iz turske ako je recimo sprecio dr turke da npr pobiju celo selo...
a ako znaci ljudi se ne stide KRVI ljudi se stide NEDELA i ZLA...a pod stidom podrazumevam da me je sramota za nekog ali to ne uzumam za svoju sramotu...
a dalje ako ti ne vidis u cemu je fora sa nacionalnoscu kulturom jezikom i jedinstvom ja ne mogu da ti pomognem tu...
****aj sta mislis zasto crna gora sad proglasava svoj crnogoraki jezik zasto se ljudi otimaju oko tesle i dr znamenitih likova,zasto albanci pevaju pesme o velikoj albaniji i kosovu i prirodnom pravu na sve,zasto hrvati idu cak dotle da im istoricar spominje kako su indijanci neki njihovim poreklom...
ako ne vidis poentu i snagu nacionalnog ponosa i zasto pobednici cesto menjaju istoriju i kako sve to utice na ljude ja ne znam ni sto si otvarao onda ovu temu..
Samo su se u vaš BG parili Srbi i Turci...
Vi Srbi iz Srbije ste se miješali sa svim mogućim narodima dok mi Srbi iz CG, rijetko s kim.
Ovaj post govori vise o tebi nego o meni.
Ja nisam ponosni patriota ali vidim da ti jesi.
bratjesam nisi odgovorio na pitanje :
Jedno pitanje za tebe . Bugari su duze od Srba bili pod turcima . Grci su isto vekovima bili pod turcima . U Bosni i Hercegovini su isto bili pod turcima vekovima ..
E sad mene zanima zasto njih ne nazivate Turcima ? Ili na primer hrvati i bosanci zasto samo Srbe zovu ciganima na primer cigana ima mnogo vise u makedoniji , bugarskoj , rumuniji , italiji , spaniji i mnogim drugim evropskim zemljama ..
Dal ti je nekad palo na pamet da ste se svi vi mesali sa drugima osim nas Srba u Srbiji i da zato imate KOMPLEKS i da svi izmisljate nebuloze : - bosanci se poturcili mesali sa turcima katolicima itd... hercegovci isto .. - pa onda crnogorci sa siptarima . . . A u Srbiji nema nikog drugog osim Srba . Jedina etnicka cista srpska teritorija - Srbija . ( da ne bude zabune kad sam napisao Srbija nisam mislio na ovo sto je danas drzava Srbija vec samu na na geograsku Srbiju dakle bez Vojvodine i Kosova )