MORNAR SA PUČINE
Aktivan član
- Poruka
- 1.643
Naravno!Doze lekova se prvo smanjuju pa tek onda ukidaju. Ali, to ne sme niko da radi na svoju ruku, bez psihijatra.
Mislim i na ostale lekove, ništa ne sme da se pije ili ukida na svoju ruku.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Naravno!Doze lekova se prvo smanjuju pa tek onda ukidaju. Ali, to ne sme niko da radi na svoju ruku, bez psihijatra.
Mislim i na ostale lekove, ništa ne sme da se pije ili ukida na svoju ruku.
Koliko vam pomaže fizička aktivnost kada ste neraspoloženi?
Psihijatar jutjuber Healthy gamer GG baš ima klip o tome, kako je najbolji način da se srede misli šetnja. Ne mogu sad da ga nađem, kad uspem okačiću.Brza, duga šetnja mi dosta pomogne. Naročito kad sam jako nervozna. Krenem u nameri da saberem misli, i iako ih realno skoro uopšte ni ne saberemopet mi znači, lakše se osećam posle.
Ovo sam zapazila kao vrlo problematično.To ti neće odgovoriti jer ljudi čekaju da im bude bolje da bi se aktivirali a ne znaju da će im biti bolje tek posle aktiviranja.
Sta ce ti psihijatar da ti kaze da covek treba da radi ono za sta je dizajniran.Psihijatar jutjuber Healthy gamer GG baš ima klip o tome, kako je najbolji način da se srede misli šetnja. Ne mogu sad da ga nađem, kad uspem okačiću.
Nije poenta u kretanju kao takvom nego da je šetnja naročito korisna za sređivanje uma i psihe.Sta ce ti psihijatar da ti kaze da covek treba da radi ono za sta je dizajniran.
Doslo je vreme da ljudima psihijatar mora da kaze da poseduju motorne funkcije da bi se kretali WTF.
Pa ovo znas od trece godine kad se istrcis pa posle kunjas...Nije poenta u kretanju kao takvom nego da je šetnja naročito korisna za sređivanje uma i psihe.
Al neka si se ti olakšao i po meni i po njemu, nema veze što ne pratiš
Oboje ste u pravu, ti milion posto a ona govori da je pored toga potrebna i terapija nekome. Znači jedno ne treba da isključuje drugo, ako ovo prvo nije dovoljno.Pa ovo znas od trece godine kad se istrcis pa posle kunjas...
DobroPa ovo znas od trece godine kad se istrcis pa posle kunjas...
Poenta je da šetnja nije samo obična distrakcijaOboje ste u pravu, ti milion posto a ona govori da je pored toga potrebna i terapija nekome. Znači jedno ne treba da isključuje drugo, ako ovo prvo nije dovoljno.
Nasi stari nisu koristili rec "Pas",vec "Ker".Tako je odavnina.To nije ruzna rec,koliko danas ima ruznih reci za pse.poslovica koja je napravila psa
dobro.Nasi stari nisu koristili rec "Pas",vec "Ker".Tako je odavnina.To nije ruzna rec,koliko danas ima ruznih reci za pse.
Nasi stari nisu koristili rec "Pas",vec "Ker".Tako je odavnina.To nije ruzna rec,koliko danas ima ruznih reci za pse.
dobro.
poslovica koja je napravila kera
dobro.Pretpostavljam da je autor teme želeo da što više ljudi diskutuje. Zato je stavio ovaj naslov.
Cekaj sad,a sta mi da radimo,da ne ulazimo na ovu temu,ako nema jos nekoga?Pretpostavljam da je autor teme želeo da što više ljudi diskutuje. Zato je stavio ovaj naslov.
Cekaj sad,a sta mi da radimo,da ne ulazimo na ovu temu,ako nema jos nekoga?
Pa mi i pisemo o nekadasnjim i danasnjim metaforama o psu,a o ruznim nazivima ne bih pisao.Naravno da možete da uđete na temu i da pišete. Samo sam navela da je taj pas ili ker metafora..
Ako nekome smeta ker, slobodno prepravi u pas, meni je svejedno, koristim oba.Naravno da možete da uđete na temu i da pišete. Samo sam navela da je taj pas ili ker metafora..