Bogart
Poznat
- Poruka
- 9.747
Ма Германи не постоје, то је лажна група народа са измишљеним језицима. А наравно да су Пруси Срби, иначе се не би звали Пруси, и причали пруским језиком.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
На пример, Германи су први дан у седмици посвећивали Сунцу, а и дан данас им се тај дан поклапа са хришћанском Недељом и даном одмора, а недељу зову Sunday и Sonntag, Сунчев дан.
Upravo tako - Sunčev dan im je osnova od koje su došli do ovo Sunday, Sonntag...
Što se tiče objašnjavanja mojih teza i konkretno povezanosti Srba i Egipćana ovde, tebi ili nekom drugom koji je sličan tebi, je suludo, jer ti, ne želiš, nećeš i NE MOŽEŠ to da razumeš. A to je suludo trošenje energija.
Eto.
Meni je stvarno žao što su ovakve teme svuda ismejane ili čak zatvorene. I što ljudi nisu otvoreni da čuju nešto drugačije i nesvakidašnje. Ipak, najviše mi smeta odsustvo tolerancije među Forumašima. Pa, svako ima pravo na svoje istine. To nije razlog da se tema spamuje.
Ima relativno malo Ljudi koji se interesuju za ideju i teoriju o velikoj drevnosti srbskog naroda, ali to nije razlog da se oni odmah izlože podsmehu, ruglu i prozivkama. Eto, setih se jednog posta gde piše Deretić i par budala, ili tako nešto slično. Baš bezobrazno.
Ako bih ja ovde, vama, npr, napisala da Sloveni kao velika grupa indoevropskih naroda srodnih po jeziku i kulturi uopšte nisu postojali, već da su to zapravo KoloVeni (SuncaRod), srbsko pleme, suimena: Kolovenci, Slovenci, Venci, Veneti, Weni, Wenden, Feni, Feničani, Kolutari, Kolodari, Koledari, Koleda... Vi biste na mene kamenje.
Ili još gore da napišem ovo:
Poštujući Sunce kao Boga i kao izvor i centar svega (sveta) Srbi su i tvorci heliocentričnog poimanja sveta. Narod koji toliko slavi Sunce (Koloveni, Srbi, Surbi, Surabi, Sorabi, Zorba, Zorben, Wenden, Veni, Veneti i još najmanje hiljadu ...) smatra Sunce najvišim i najviše isturenim (nebeskim) gospodarom i ima toliko ličnih sunčanih i sunčevih imena, ne može biti ništa drugo nego NEBESKI narod.

богарте,како издрзис?
Још само с тобом да се спријатељим, и да видиш весеља...Чини ми се да постајем Хрбин од оваквих текстова.Још само с тобом да се спријатељим, и да видиш весеља...
P.S. Одговорио бих ти на ПП, али си био управо банован.
Срби - творци хелиоцентричног система... Па ја не знам људи одакле се лежете и колико је потребно мало да знате о сопственом народу да би тако нешто извалили. Значи, не неки Србин да је творац тог система, него баш Срби, као народ; народ који не зна за планете, једину планету коју зна (Венеру) назива "звездом" (Даница), нема појма да су звезде такође сунца на огромним удаљеностима, него их сматра "светиљкама", који за метеорите мисли да су звезде које падају са неба, за кога су Сунце и Месец "браћа", који нема појма да живи на планети која се окреће око Сунца, већ верује да Сунце излази и залази, а да Месец сија сопственом светлошћу и да "расте" и "смањује се" - народ који је свету даровао хелиоцентрични систем.
Џаба старих Грка, џаба оних мученика што су гинули на ломачама - Срби већ све то знали пре њих. А како? Е, па ето тако. Ко то у старту не разуме, не треба му ни објашњавати јер не вреди.
Nisam ni potencirala na tvoju (ne)sposobnost da razumeš - samo sam htela da nagovestim da sa dosta ironije sagledavaš alternativne teorije.
Срвати су постали од Хрба. Ти уствари ниси Срват, него покатоличени Хрбин.
Шта мислиш, да нема хришћанства, и да је остала словенска вера, ко би од Срба и Хрвата славио Перуна као врховног бога, а ко Велеса?
А видиш, Енглези кажу да је реч -girl млада, и да је настала тек у касном средњем веку по речи "герела" за једну врсту традиционалне англосаксонске сукње, и да се никад раније није користила, већ да је у употреби била старија реч -maiden. Међутим, шта Енглези знају о свом језику.
И немој ово да схватиш као неку "спрдњу" или "ругање". На твом месту бих се пре ухватио архаичне енглеске речи за девојку -mome, која и по изговору и по значењу одговара српској речи "мома", него за girl које има везе са грлом отприлике као и наше четовање са chat-овањем.
Међутим, шта Енглези знају о свом језику.
.
Онда да направимо праволике и катославце. Ево, ја ћу бити Хрбин-катославац.
ops:То је било упућено оном пре тебе...ops:
Upravo tako - Sunčev dan im je osnova od koje su došli do ovo Sunday, Sonntag...
Što se tiče objašnjavanja mojih teza i konkretno povezanosti Srba i Egipćana ovde, tebi ili nekom drugom koji je sličan tebi, je suludo, jer ti, ne želiš, nećeš i NE MOŽEŠ to da razumeš. A to je suludo trošenje energija.
Eto.