Srbi i sa severa i juga Kosmeta odbacuju sporazum i NECE GA SPROVODITI!

Ja dizao Tadica u nebesa?
Ti imas velikih problema sa razumljivim citanjem.
Ja sam 2000.godine kada su svi bezali odatle USAO u SRS, odakle sam svojevoljno otisao 2003.godine jer nisma zeleo da se moje ime pominje pored imena poslanika Sulajmana Spahe.
Od tada do danas, nisam clan nijedne stranke, a jedino glasanje na koje sam izasao je glasanje u drugom krugu izbora za predsednika, kada sam podrzao Nikolica, MANJE zbog Nikolica a vise protiv Tadica.

Eto, ja napisao skoro 8000 poruka, i nema NIJEDNE koja podrzava Tadica.
Cak nema mnogo njih koji podrzavaju Nikolica ili Vucica, sem poslednjih godinu dana za koje im dajem podrsku, jer po mome zele i hoce da urade nesto dobro za Srbiju.
Ima desetak poruka koje podrzavaju moju lokalnu vlast(URS), jer je ocigledno da ona radi za dobro mog grada(za ostale gradove se sami brinite).....

Tako da..Rekao sam ti vec da LAZES..
Zasto to radis?

- - - - - - - - - -

Primaju po jednu platu?
A da se kladimo da to nije istina?
A da se kladimo da su svi oni zadnji put platili struju i vodu, pre desetak godina?
A da se kladimo da su zadnji porez platili pre 30 godina?
Pa sta ako su platili struju pre 10 godina...
Zar smo postali toliko beskrupulozni da cemo sada da pljujemo po njima koji svaki dan rizikuju zivo? Da je sramota sve SNSovce koji pokusavaju da opravdaju svoju izdaju sejuci bezocne lazi.

Moze, ali samo da ti placas, mozda i vi iz Dveri ili SPC jer ljudi u Srbiji nemaju ni 100 evra mescno na rspolaganju.
Па логично кад су лоповчине и издајници покрали народ и још га воде у пропалу и банкротирану ЕУрупу.
Него би требало све вас који сте били у замљама што су учествовале у агресији 1999. окрпити одговарајућом таксом кад год пређете границу.
Реално.

Ne zivis na Kosovu? Podrzavas naseljavanje tamo? Zasto onda ne odes ti na Kosovo?

pa ja sam rekao kako animirati ljude .Jeste, podrzavam naseljavanje Kosova SRBIMA kao drzavni projekat i jedino tako se moze vratiti.Sto se mene licno tice nek mi ponude 1000 evra mesecno i odo ja za KiM .

- - - - - - - - - -

Moze, ali samo da ti placas, mozda i vi iz Dveri ili SPC jer ljudi u Srbiji nemaju ni 100 evra mescno na rspolaganju.

ala si kratka ,pa katarski seik kad kupi srbijicu bice para

A ko da ti ponudi 1000 € mesečno?

I što je još gore, znači ti bi bio plaćeni srpski patriota za 1000 €????

jeste bio bi placeni Srbin i sta sad Sta mislis kako bi se tek tad borio ako se ovde besplatno sa vama talibanima borim .Kad mogu biti placeni EUFANATICI e onda treba zaigrati na tu kartu

jeste bio bi placeni Srbin i sta sad Sta mislis kako bi se tek tad borio ako se ovde besplatno sa vama talibanima borim .Kad mogu biti placeni EUFANATICI e onda treba zaigrati na tu kartu

Batice, koliko si ti plitak možeš ladno zaključiti po tome koliko ljudi zaista podržava tvoje stavove...Pusti krstu, ovo je virtuelan svet...

Dveri - nisu prešli cenzus
SRS - nisu prešli cenzus

Današnji miting - koliko ljudi?

Godišnjica smrti Đinšića - Koliko ljudi?

:bye:

pa ja sam rekao kako animirati ljude .Jeste, podrzavam naseljavanje Kosova SRBIMA kao drzavni projekat i jedino tako se moze vratiti.Sto se mene licno tice nek mi ponude 1000 evra mesecno i odo ja za KiM .

- - - - - - - - - -

ala si kratka ,pa katarski seik kad kupi srbijicu bice para

Nema veze da li sam ja kratka ili dugacka, a nema veze ni taj seik koji na Kosovu nista ne kupuje.
Ja sam tebe lepo pitala ko da tebi placa 1000 evra za Srbovanje? Moja majka a 150 evra penzije. Moj brat sa 250 evra plate?

A ko da ti ponudi 1000 € mesečno?

I što je još gore, znači ti bi bio plaćeni srpski patriota za 1000 €????

Pa zar nije Milošević to već pokušao . Naš uvazeni kadar :lol: je jedno vreme boravio na Kosovu, uz
pristojnu apanazu , vidiš, nemam informacija kako se ta priča završila , ovde ih je istina čekao posao :think:

Nema veze da li sam ja kratka ili dugacka, a nema veze ni taj seik koji na Kosovu nista ne kupuje.
Ja sam tebe lepo pitala ko da tebi placa 1000 evra za Srbovanje? Moja majka a 150 evra penzije. Moj brat sa 250 evra plate?

ma ne placa se meni za srbovanje nego se placa ljudima koji ce naseliti KiM .A tvoja majka sto ima penziju 150 EURA I TVOJ BRAT STO IMA platu 250 EURA ,da li su se kad pobunili zbog toga ili mozda ocekuju da kad Srbija 2035 udje u EU pare padnu sa neba

Звонко Михајловић: Даме и господо, браћо Срби и сестре Српкиње! Помаже Бог! Ово је трећи пут у последњих десетак дана да долазим у Београд. Претходна два пута био сам са браћом из Грачанице, Обилића, Косова Поља, Вучитрна, Ранилуга да би Вучићу и Дачићу (Узвици: Уа, Усташо!) рекли шта мислимо о документу који називају бриселски споразум, а који српски народ препознаје као бриселску капитулацију. Желео сам да овим који данас воде Србију кажем како је 14 година живети у најјужнијој српској енклави - у Штрпцу. У потпуном шиптарском окружењу! Да кажем како је живети без слободе кретања, у сталном страху за безбедност деце и стрепети сваки пут када крену у школу или да се играју и како је будити се са питањем да ли је данас нови 17.март. Много тога смо желели да питамо Вучића и Дачића. Али бивши и данас промовисани „нај-европљанин“ оставили су нас да на улици, испред зграде Владе, сатима чекамо пријем који нисмо дочекали! (Узвици: Уа!)

Зато је за нас Србе са Косова и Метохије посебно важно што сте нас данас у Београду у оволиком броју дочекали ви! Хвала што нам доласком показујете да ако су нас заборавили и прецртали Вучић, Дачић и Николић, није нас заборавио српски народ.

Претходних 14 година, ми Срби који живимо на простору Косова и Метохије, свашта смо претурили преко главе. Нису нас отерале ни НАТО бомбе 1999, ни мартовски погром 2004, ни бројна неразјашњена убиства, киднаповања, вађење органа, отимање имовине. Без обзира на све муке нисмо продали своје куће, оранице, шуме, реке, већ желимо да их оставимо својој деци, као што су их нама оставили наши очеви и мајке. Остали смо да живимо уз наше цркве и манастире, уз Свете Архангеле, уз Пећку Патријаршију, Грачаницу, Богородицу Љевишку. Остали смо уз гробове својих предака и тако ће бити заувек. Без обзира на све муке, и то што попут Јевреја у нацистичкој Немачкој, живимо у гету, нисмо се предали. И никада нисмо изгубили наду да ћемо опет нормално живети.

Ми не тражимо дупле плате и било какве привилегије. Једино што тражимо је да живимо нормално попут људи у Врању, Краљеву, Нишу, Новом Саду, Београду.

Вучић и Дачић желе да угасе (Узвици: „Вучићу усташо“) српске институције које ни шиптарски терор није угасио. Траже од нас да прихватимо Тачија за премијера, Реџепија за министра полиције, надлежност врховног суда косова и мирно интегрисање у њихов просветни и здравствени систем.

Ако Дачић и Вучић верују у гаранције НАТО пакта и Хашима Тачија,нека нам то докажу тако што ће своју децу да упишу у школу са нашом децом, и тако што ће своје мајке и очеве да лече код оних што су нам до јуче чупали срце из недара и продавали српске органе по Европи у коју они толико журе.

Српски народ на Косову и Метохији је углавном, у мањој или већој мери, имао подршку Владе Србије. Потписивањем бриселског споразума се по први пут Влада Републике Србије и српски народ налазе на супротним странама. Потписивање бриселског споразума су поздравили сви непријатељи српског народа и Србије. На исту страну су стале САД, ЕУ, Ештон, Тачи, Харадинај, али су нажалост, раме уз раме са њима, стали и домаћи издајници: Вучић, Дачић, Николић, Динкић, и Чедомир Јовановић. (Узвици: „Издаја“)

Знам да многи од вас нису веровали када је Српска радикална странка упозоравала какве ће бити последице Вчићеве и Николићеве издаје. Нису веровали када је из Хашког трибунала српски јунак Војислав Шешељ упозоравао да је потурица гори од Турчина и да ће Николић и Вучић по налогу Запада предати Косово и Метохију, што чак ни Тадић није смео.

Сада је последњи тренутак да се српски народ пробуди, опамети и уједини у борби против оних који издају Косово и Метохију. Време је да се одвоји жито од кукоља, да се свака политичка странка отворено изјасни да ли у Вучићу и Дачиу види највеће непријатеље српског народа или потенцијалне коалиционе партнере. Они који данас издају Косово и Метохију сутра ће издати Рашку, а пркосутра Војводину. Са издајницима не сме бити сарадње и коалције ни на једном нивоу, већ се против њих морамо борити на сваком кораку до коначне победе!

Србија је вечна док су јој деца верна!

Живела Србија!

ne već u medijima

u medijima i parama.

Na zalost vecini naroda stanuje mozak u televizoru.

Drugo miting je zakazan u radno vreme.

A u Srbiji vlada surovi neoliberalni kapitalizam gde radnik ima pravo na maksimum dan odmora nedeljno.

Sto kazu Slovenci, Srbi su presiromasni da bi se bunili jer se bukvalno bore za puko biolosko prezivljavanje.

Svi mi sto dolazimo na ove forume smo uglavnom solidno ili bolje situirani.

Obican narod radi za 150-200 evra, prodaje svoj glas za obecanje zaposlenja zene ili deteta, kamion sodera, kesu sa namirnicama, ne koristi interet vec se informise na B92 , RTS-u i Pinku

Poslednja izmena:
Pa zar nije Milošević to već pokušao . Naš uvazeni kadar :lol: je jedno vreme boravio na Kosovu, uz
pristojnu apanazu , vidiš, nemam informacija kako se ta priča završila , ovde ih je istina čekao posao :think:
Jeste lIki ne samo da je pokusao nego je to bogami trajalo i 7-8 godina.
Bila je otimacina za sluzbeni put ( a trajali su i po cetiri godina) medju policajcima, sudijama, drzavnim tuziocima.
Plata je bila oko 3000 DM za nizi kadar. Usput bezocno pljackanje,, ucene ( o ubistvima ne bih, za to nemam saznanja ali za ovo iz prve ruke
jer se radi o mojim komsijama) tako da su se vracali posle dve--tri godine sa kesama zlata i 100000 DM u keshu, pazarili kafice, BMW dzpove
i jos kojesta. Svega sam svedok.
Moj direktni komsija je onaj Vitomirovic ( sada pokojni) koji je otkrio cuvenu hlladnjacu u Dunavu sa lesevima Albanaca, usput i dece.
Taj je covek bio kao policijski inspektor tamo, nafatirao se silne love, vratio se , kupovao sinovima nektetnine i kojesta, ali je okrenuo curak
naopako i poceo da prica sta je sve video i doziveo.

Звонко Михајловић: Даме и господо, браћо Срби и сестре Српкиње! Помаже Бог! Ово је трећи пут у последњих десетак дана да долазим у Београд. Претходна два пута био сам са браћом из Грачанице, Обилића, Косова Поља, Вучитрна, Ранилуга да би Вучићу и Дачићу (Узвици: Уа, Усташо!) рекли шта мислимо о документу који називају бриселски споразум, а који српски народ препознаје као бриселску капитулацију. Желео сам да овим који данас воде Србију кажем како је 14 година живети у најјужнијој српској енклави - у Штрпцу. У потпуном шиптарском окружењу! Да кажем како је живети без слободе кретања, у сталном страху за безбедност деце и стрепети сваки пут када крену у школу или да се играју и како је будити се са питањем да ли је данас нови 17.март. Много тога смо желели да питамо Вучића и Дачића. Али бивши и данас промовисани „нај-европљанин“ оставили су нас да на улици, испред зграде Владе, сатима чекамо пријем који нисмо дочекали! (Узвици: Уа!)

Зато је за нас Србе са Косова и Метохије посебно важно што сте нас данас у Београду у оволиком броју дочекали ви! Хвала што нам доласком показујете да ако су нас заборавили и прецртали Вучић, Дачић и Николић, није нас заборавио српски народ.

Претходних 14 година, ми Срби који живимо на простору Косова и Метохије, свашта смо претурили преко главе. Нису нас отерале ни НАТО бомбе 1999, ни мартовски погром 2004, ни бројна неразјашњена убиства, киднаповања, вађење органа, отимање имовине. Без обзира на све муке нисмо продали своје куће, оранице, шуме, реке, већ желимо да их оставимо својој деци, као што су их нама оставили наши очеви и мајке. Остали смо да живимо уз наше цркве и манастире, уз Свете Архангеле, уз Пећку Патријаршију, Грачаницу, Богородицу Љевишку. Остали смо уз гробове својих предака и тако ће бити заувек. Без обзира на све муке, и то што попут Јевреја у нацистичкој Немачкој, живимо у гету, нисмо се предали. И никада нисмо изгубили наду да ћемо опет нормално живети.

Ми не тражимо дупле плате и било какве привилегије. Једино што тражимо је да живимо нормално попут људи у Врању, Краљеву, Нишу, Новом Саду, Београду.

Вучић и Дачић желе да угасе (Узвици: „Вучићу усташо“) српске институције које ни шиптарски терор није угасио. Траже од нас да прихватимо Тачија за премијера, Реџепија за министра полиције, надлежност врховног суда косова и мирно интегрисање у њихов просветни и здравствени систем.

Ако Дачић и Вучић верују у гаранције НАТО пакта и Хашима Тачија,нека нам то докажу тако што ће своју децу да упишу у школу са нашом децом, и тако што ће своје мајке и очеве да лече код оних што су нам до јуче чупали срце из недара и продавали српске органе по Европи у коју они толико журе.

Српски народ на Косову и Метохији је углавном, у мањој или већој мери, имао подршку Владе Србије. Потписивањем бриселског споразума се по први пут Влада Републике Србије и српски народ налазе на супротним странама. Потписивање бриселског споразума су поздравили сви непријатељи српског народа и Србије. На исту страну су стале САД, ЕУ, Ештон, Тачи, Харадинај, али су нажалост, раме уз раме са њима, стали и домаћи издајници: Вучић, Дачић, Николић, Динкић, и Чедомир Јовановић. (Узвици: „Издаја“)

Знам да многи од вас нису веровали када је Српска радикална странка упозоравала какве ће бити последице Вчићеве и Николићеве издаје. Нису веровали када је из Хашког трибунала српски јунак Војислав Шешељ упозоравао да је потурица гори од Турчина и да ће Николић и Вучић по налогу Запада предати Косово и Метохију, што чак ни Тадић није смео.

Сада је последњи тренутак да се српски народ пробуди, опамети и уједини у борби против оних који издају Косово и Метохију. Време је да се одвоји жито од кукоља, да се свака политичка странка отворено изјасни да ли у Вучићу и Дачиу види највеће непријатеље српског народа или потенцијалне коалиционе партнере. Они који данас издају Косово и Метохију сутра ће издати Рашку, а пркосутра Војводину. Са издајницима не сме бити сарадње и коалције ни на једном нивоу, већ се против њих морамо борити на сваком кораку до коначне победе!

Србија је вечна док су јој деца верна!

Живела Србија!

Svaka cast gospodinu Mihajlovicu.

Ono sto je jasno da nasi Srbi sa Kosmeta, u rezimu u Beogradu imaju srpskog neprijatelja.

Treba da se oslone na Srpsku Pravoslavnu Crkvu na same sebe i na srpsku dijasporu.

U Srbiji vise ne stanuje ni cast ni moral ni bratstvo.

Vecina Srba su danas proEU prostitutke koje bi rodjenog brata prodale za 20 evra ...

Jeste tuzno ali je tako

- - - - - - - - - -

Artemije održao opelo za Vladu Srbije....? :eek:

tako je. Samo sto nije vladika Artemije vec Amfilohije.

Moja puna podrska vladici Amfilohiju.

Meni nisu jasni ovi nishki mandovi koji misle da ih cekaju u EU samo njima da daju pare.

Pa ima bre EU mandova i cigana i bez ovih nasih koliko ti volja.

Eno Francuska deportuje ove rumunske i bugarske mandove na dnevnoj bazi.

A meni nisu jasni ovi patriotski "džurdžovdan" mandovi, koji misle da će bukačenje da promeni nešto...

Pa ti kao mandov najbolje znaš kakva će bežanija da nastupi, kad bude stani pani...

Back