Šrafciger ili varjača?

Šta vas više loži kod muškarca?

• Ukupno glasova
    12
  • Anketa je zatvorena .
Po kojim standardima se to odredjuje?
Mislim, vidim da za sve postoje neki standardi.
Ako nije po tim standardima onda se seljacki uskace u tudji zivot, lepe se etikete, sto otvoreno, sto muljatorski. I ceka se zgodna prilika da, dok se prica o necem skroz desetom, prebaci nesto sto je zasmetalo i nije bilo po JUS-u?
Mislim da je sve notmalno dok odgovara i njemu i njoj. Ne moraju svi da vole isto, zele isto itd

Red samo ne voli da joj neko ulazi na teritoriju. To ne znaci da pored sebe zeli pecinskog coveka koji deli samare i ne zna da se stara o sebi, izmedju ostalog i kuva. :)
Ja je razumem. Jer kad ja kuvam SVI, osim dece, su suvisni. :D Obozavam da spremam hranu. Ne dam da mi to neko otima. Nista timski rad i tako to. :D
Ja ne volim da mi se bilo ko trpa u bilo sta sto radim, pa bila to i kuhinja ili na poslu dok npr radim oko pacijenta da mi neko uskace i trpa mi se u licni prostor.
Prosto se uznemirim

Pa vidi,ako izneses nesto javno na sred ljisa,onda je skroz glupo da se ljutis sto neko govori o tome.Iznosenjem si mu dala odobrenje.
A drugo, nema u seksu Jusa ali mene to asocira na diskonektovanost od sopstvenog tela,diskonektovanost od partnera, preterana zelja da se nekome ugodi i projektovanje da samo tudje zadovoljstvo moze biti moje zadovoljstvo.
A od te preterane potrebe da se svima ugodi prodje zivot ko da ga bilo nije
A mozda se samo radi o najobicnijim afinitetima. :)
Inace, pitanje za tebe, a i za druge - Kako vidite fellatio? Kao dominaciju zene nad muskarcem ili kao njenu potcinjenost? Pojednostavljeno je do maksimuma, ali ipak - u kojem pravcu ide vas dozivljaj?

I ne, ne ljutim se. :) Seljakljuk sitnih dusa me ponekad zabavlja. A tek krhko JA koje vristeci trazi potvrdu svoje ispravnosti preko tudjih ljudih i njihovih zivota...very amusing. :D

A mozda se samo radi o najobicnijim afinitetima. :)
Inace, pitanje za tebe, a i za druge - Kako vidite fellatio? Kao dominaciju zene nad muskarcem ili kao njenu potcinjenost? Pojednostavljeno je do maksimuma, ali ipak - u kojem pravcu ide vas dozivljaj?

I ne, ne ljutim se. :) Seljakljuk sitnih dusa me ponekad zabavlja. A tek krhko JA koje vristeci trazi potvrdu svoje ispravnosti preko tudjih ljudih i njihovih zivota...very amusing. :D
Felacio vidim kao lizanje..vakum..takve stvari.
Kako ti vidis lizanje zenskog polnog organa?
A kazem ti, ja sam se potvrde sebe preko bilo koga veoma uspesno resila, bolno jeste,ali neizmerno korisno.Zato ti i kazem.Nacin na koji si reagovala mi potvrdjuje da si se zapitala.
I ne zameram ti uopste,zelim ti da se izboris sa tim da svima moras biti savrsena.Budi savrsena sebi za promenu

;) Radimo „istrazivanje“ ko je gde i koliko tanak. Nista licno. :lol:

Salu na stranu, to je normalan odgovor, ali kao sto sam vec rekla - pojednostavljeno je. Da morate da se odlucite izmedju ta dva koje bi ste izabrali? ;)
Ne volim dihotomije, a još manje da se odlučujem između njih, ali ako mora, hajde onda kao dominaciju žene nad muškarcem, jer nikako ne smatram da je žena time potčinjena.

Back