red riding hood
Elita
- Poruka
- 18.868
Razmislicu ah da patrijarhat mi ne dozvoljava da koristim svoju volju, nista onda kmeeeePRAVDAJ SE JBT RAZVIJAJ MI TEMU!
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Razmislicu ah da patrijarhat mi ne dozvoljava da koristim svoju volju, nista onda kmeeeePRAVDAJ SE JBT RAZVIJAJ MI TEMU!

Vidis kako se normalne zene lepo razumejuRed samo ne voli da joj neko ulazi na teritoriju. To ne znaci da pored sebe zeli pecinskog coveka koji deli samare i ne zna da se stara o sebi, izmedju ostalog i kuva.
Ja je razumem. Jer kad ja kuvam SVI, osim dece, su suvisni.Obozavam da spremam hranu. Ne dam da mi to neko otima. Nista timski rad i tako to.
![]()
Upravo to.Pa ne ja da delim,sto ja.Feministkinje nisu isto sto i feminacistkinje, zao mi je sto ne znas razliku i drago mi je sto si odmah kidisala kao besno pasce jer si se time sama svrstala u ovu drugu podgrupu. Sljage da delis na tvoju srecu ovde ne mozes a ne verujem da mozes i bilo gde drugde zato si puna nekog osvetnickog besa, tako da ono iskuliraj malo popij pivo![]()
Koje su ti omogucile feministkinjeIskoristi svoje pravo na mišljenje i slobodu govora i odgovori mi na pitanje lol.

Ko govori o timskom radu?Red samo ne voli da joj neko ulazi na teritoriju. To ne znaci da pored sebe zeli pecinskog coveka koji deli samare i ne zna da se stara o sebi, izmedju ostalog i kuva.
Ja je razumem. Jer kad ja kuvam SVI, osim dece, su suvisni.Obozavam da spremam hranu. Ne dam da mi to neko otima. Nista timski rad i tako to.
![]()
Pa ja.Ko govori o timskom radu?

Pa cekaj, jesi li procitala sta sam ja napisala? I to dva puta.Mojne Bambi obe govorite o bazicnoj podeli na musko zenske poslove, on da gine i da tegli ona da kuva.
Sta ako se on razboli, ode u rat,oce da sedne da place?
Sta ako ona nije u stanju,mogucnosti ili joj se prosto nece,on da sedne da place?
Ali Bambi, vestina koja se ne koristi,zamire,zar ne?
Pa ne volim ni ja ko govori o tomeI nista ne delim na musko-zenske poslove, vec jednostavno ne volim da neko kuva sa mnom.
To mi je ono bas trn u oku.
Pa ova tema je napravljena zbog toga, ja iznela misljenje feminacistkinje sto se skidaju gole i vriste po ulici se osecaju prozvane i tako. Znas kad se neko oseti prozvanim a ne spominjes ga jer se prepoznaje, zaboli ga sta cesPa ja.
Sto se krljate, jeste li poludele?!![]()
Napadaju osobe pune stereotipa, njima je svet crno beo, ne dozvoljavaju drugima slobodu misljenja ali boze moj. Feminizam je dobar kao ideja ali zene koje su od odbijanja varjace napravile svoj zivotni poziv i svoju religiju su u sustini unistile tu ideju i nista dobro nisu donele drustvu osim aktivnog hejta ka muskarcima. Jedno je zdrav feminizam drugo toksicna histerija. Tuzno je to al etoKuva kad je bez mene. A to je dovoljno cesto.Ali Bambi, vestina koja se ne koristi,zamire,zar ne?
Da. Iz cisto prakticnih i inih razloga.Al bi između muškarca koji zna da majstoriše al ne zna ništa oko kuvanja i kuće i muškarca koji to zna, al ne zna da majstoriše, pre odabrala ovog prvog?

Kuvanje nije stvar voljenja,sem ako coveku nije profesija ili hobi.Kuva kad je bez mene. A to je dovoljno cesto.
I rostilja! Tu se uopste ne guram. On to i onako super radi i voli, a meni je dosadno.
Da kuva bas i ne voli.
Busilica je ekstra korisna i zanimljiva stvar,cisto da ti kazem.Da. Iz cisto prakticnih i inih razloga.
Em, kao sto rekoh, ne volim da mi se neko otima oko kuvanja, koje je moja pasija, em ne volim da majstorisem, osim oko namestaja.
Busilica, testera, cekic i nakovanj me ich ne zanimaju.
Mnogo ste se uozbiljili...![]()
A koliko zena je toliko narajcano svojim stavovima, pa je slepo i uopste ne vidi da niko kuvanje nije stavio pod „zenski posao“, vec samo pise o onome sta voli i sta ne voli?Živo me zanima koliko žena koje smatraju da je kuhinja isključivo ženski domen, voli da puši k**** ali ne voli da im se liže p****.
Ništa lično, radim neko *istraživanje* o vezi taadicionalne i seksualne submisivnosti...

Nisam sigurna šta si htela reći, ja i mislim da se poslovi dele po afinitetimaA koliko zena je toliko narajcano svojim stavovima, pa je slepo i uopste ne vidi da niko kuvanje nije stavio pod „zenski posao“, vec samo pise o onome sta voli i sta ne voli?![]()
Ima ko to voli i kome na kraju krajeva moze i da se plati da nesto od toga uradi. Ja ne volim i ne zanima me.Busilica je ekstra korisna i zanimljiva stvar,cisto da ti kazem.
Opet,zivot namece potrebe a ne voljenja

Razumela si me odlicno. Kao i ja tebe.Nisam sigurna šta si htela reći, ja i mislim da se poslovi dele po afinitetima