Споменик Дражи у Београду

ДА ЛИ НА МЕСТУ НА КОМЕ ЈЕ СТРЕЉАН ТРЕБА ПОДИЋИ СПОМЕНИК СРПСКОМ ЧИЧИ?

  • Да

  • Не

  • Не знам


Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
ljubo misu mali pripadnice malog okota ,to su tvoji .....to su rvati ,zadojeni delima vasih i njihovih predaka, nije vazno dal je rvat iz melburna ili klagenfurta...al sto ja tebi to pisem ti to dobro znas ....:zimag:

То су наши и припадници нашег окота пошто су, је л', Хрвати из динарских крајева заправо покатоличени Срби.

А Љубо је прави Хрват из Загорја.
 
Само да питам нешто, али озбиљно ме занима.

У чему је стваран злочин сарадње са Италијанима под онаквим околностима?

Naravno da nije zločin.Četnici su branili srpski narod od besnih ustaških i komunističkih hordi.Morali su da traže privremene saveznike u Italijanima koji su jedan civilizovan narod.
 
То су наши и припадници нашег окота пошто су, је л', Хрвати из динарских крајева заправо покатоличени Срби.

А Љубо је прави Хрват из Загорја.

tacno ,s tim sto su srbi iz hercegovine poticali od naroda koji je bio vecinski na prostorima bivse jug., dok ih nisu nasilno asimilovali u katolike i koji su postali veci i okoreliji faktori mrznje prema narodu iz kog su potekli ,a danas se smatraju ''bogom dani rvati'', taj isti LJUBO nije svestan korena ,ali je svestan da pripada ''cistom rvatu''
ima ih 4miliona ,koliko i mrava legionara iz prasume amazonije...

njihova istorijska manipulacija koja je usmerena prema sopstvenim merilima i standardima ,a prema njima samima ,cini ih retkom pojavom medju narodima u svetu ,koji za sebe kazu da su ''ciste geneze'', ili kako oni vole to reci ''arijevske krvi'', kao sto su to sa ushicenjem opisivali rvatski istoricari, od kraja 30ih god. proslog veka na ovamo.

zato i jesu okot, pripadnici malog roda na ovim prostorima koji svojim frustarcijama i kompleksima ,namecu misljenje i dela za koje smatraju da su opet ''bogom dana'' . narod koji se otudjio, ukrao jezik, nametnuo svoju istoriju,
i sebe proglasio rvatima...

ljubo je pravi rvat sa kavkaza, preko germanije i skandinavskih drzava sa ostrva Tule, i sa genezom 5oro brace rvata...
 
Spomenike po celoj Srbiji:super:
mihailovich.jpg

 
Pricao bih, ali ti si mi se tu nacrtao ko kec na 10. Sta ces... A i to sto sam izneo je istorijska cinjenica.

Постоји нешто што није записано у званичој историји, постоје свједоци из чијих уста сам могао чути оно што нигдје нисам могао прочитати прије ''90-их.

А јасно ми је и зашто није записано. Према томе, слободно на пф историја па тамо дискутуј до миле воље. Са "чињеницама". :bye:
 
Svim cetnicima i postovaocima Draze Mihajlovica iskreno zelim da im se sve politicke zelje ispune jer
sto pre vi dodjete na vlast,narod ce pre moliti komuniste da se vrate!!!

Комунисти су ЗЛО.

Са овом технологијом која постоји данас, да се поново повампире као систем, Србија би била гори затвор него Орвелова "1984".
 
Da li bi bilo pretenciozno da te pitam zasto tako mislis?

Па, надам се да не би.

Прво, не браним стање пре комуниста. Стање у К. Југославији је било више него срамно. Да је ишта ваљало, комунисти се не би ни примакли власти, а камоли дошли на њу.

Друго, да су четници били толики "борци" против фашиста, партизани не би ни имали онолику војску да разгузе и рашчерупају четнике, да једва успеју да побегну спуштених гаћа.

Али да су као алтернативу оном стању увели стање чистог зла, то је неоспорна чињеница. Друштво, државни и политички систем базиран на лажи, контроли и суровом затирању било какве независне мисли. Убијање људског у човеку, страховлада једноумља. Шпијунска држава где се скоро 50 година са највећом паранојом причало о било чему политичком, јер је и погрешна реч изговорена у сну могла да те одведе на робију, а твоју породицу на руб егзистенције. И, што је најгоре, прекид једног континуитета који је узроковао да данас не будемо 70 година испред стања које је било 1941, него будемо на истом, ако не и на горем положају.

Не знам за тебе... Ја можда данас бедније живим него што бих са овом струком живео пре 30 или 40 година, али са оваквим ставовима ја у оно време не бих видео белог дана, него бих се убуђао по затворима и надобијао батина док ми не сломе ум и не убију вољу, тако да радије бирам судбину пољског миша, него миша у златном кавезу који дели са змијом.
 

Back
Top