- Poruka
- 55.809
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nešto mi je.... I eto tako, pitam se u ovim danima prolecnih zima sta mi je, da li su zle slutnje ili ljubavne patnje, ali znam, nesto mi je.
Kopam po mislima proslosti, kroz tuge sadasnjosti, ka putu ljubavi buducnosti, a i dalje ne znam sta mi je, ali znam, nesto mi je.
Tako stignem do mreze ljubavnih u romantiku skrivenih emocija, gde u tom neznom lavirintu nemira, nalazim tvoje oci, nezne usne i pamukom omotanu dusu. Tada, pomislim da znam sta mi je, ali i dalje ne znam, mada osecam, nesto mi je...
... i iznenada obliju me suncevi zraci, topeci jos ono malo suza kao kapi jutarnje rose, zaostalih na obrazima nocnih snenih nemira, kada mi se sve rasvetli i shvatim sta mi je, osecam ljubav njenu, zauvek.. i eto znam da zaljubljenost je jos tu mila moja... to mi je.
Uh. Emocija. Nebeska.DA MI JE PODARITI ...
Da mi je
da ti usne poljubim
Pa makar i poslednji put
Da mi je
samo da te vidim
Na grudi tvoje da se naslonim
Da mi je
da ti kažem kako mi je
sada u ovom trenutku
Da mi je
podariti ovu nježnost svoje duše
koja se uselila u grudi moje
da je vjetar odnese daleko, daleko ...
Da mi je
još jednom ubrati onaj nježni cvijet
i ponijeti ga sa sobom
Da mi je
čuti onu cvrčkovu pjesmu
koja je ispunjavala duge tople noći
Da mi je ...
Pogledajte prilog 1287792
Predivno, obilje lijepih emocija, izuzetno štivo mladiću, samo istraj u pisanjuVolim te toliko, da ni nebo ni suncevi zraci, ne mogu biti granica nase ljubavi.
Ovo, sto toliko duboko nosim u sebi je ljubav, koju osecam prema tebi. Ona ne zna za granice, ona je jaca od svega sto razum moze zamisliti.
Mnogi drski, mracni, zlobni ljudi, ne mogu zaustaviti snagu nasih emocija, koje nas kao topli vetar, nose kroz izazove nase ljubavi, tako da je ona svojom neunistivoscu i trajnoscu, postala nepresusni izvor koji nas ispunjava srecom.
Zajedno smo jaci od svih prepreka koje nam zivot moze postaviti. Sa tvojom rukom u mojoj, nista nam nije preveliko da se nose sa njima.
Zbog toga ljubavi, kada me obavijes osmehom, moj dan pocinje i zavrsava uvek ispunjen srecom, koju upotpuni nezni dodir, koji tako prepredeno podigne sve moje opcinjene nemire, ustreptale emocije, da moje telo se oseti sigurno i voljeno.
Zato te volim toliko, da nijedna pakost zlih kreatura, ne moze uciniti da se osecam manje zaljubljen, dok tvoja ljubav je svetlost u mojim tmurnim danima i snaga koja me drzi na nogama kada mi se cini da ne mogu vise.
Zauvek cu te voleti i brinuti se za tebe, jer ti si jedini razlog zasto zelim biti bolji covek...
... i dozvoli mi da te volim i vise nego sto umem, toliko da ni nebo ni suncevi zraci ne mogu biti granica nase ljubavi.