sunasceJeca
Poznat
- Poruka
- 9.932
e, ovako, danas me ortak zove i kaze da je saznao da ga je riba 4 meseca varala sa kolegom, decko hoce da je ostavi, al' je se bas zaljubio u nju, u totalnom je problemu... i to nije nista cudno, prevara, al' za tu ribu nikad ne bi niko ni pomislio da radi takvo nesto... eeej, pa ona je uvek bila, jao slatka, mirna, kulturna, vaspitana, povucena, itd, kad ono... e sad, je l' ste vi imali te situacije gde neko uradi za njega nesto potpuno neocekivano, i da su te mirne, povucene, zapravo najgore, jer relno, sto manje znas, to manje mozes i da ocekujes, a ko zna sta je njoj po glavi... i saveti za ovu budalu sto se lomi da l' da je ostavi ili predje preko svega...![]()
Vise ne savetujem, jer znam da se savet daje samo kada ga neko trazi, ili kada je nesto odvec pitanje zivota ili smrti. U protivnom cete Vi biti smao popljuvani, na kraju grbavi i izvredjani. To kao prvo, kao drugo, ne oprastam laži i prevare, znaci sve mozes kako hoces i dokle hoces, ja nisam inspektor, da proveravam icije mejlove, telefone, kretanja, jer ako ja ne krijem nista i sve ti je dato na uvid, zbog cega to raditi, ako iam poverenja i ljubavi? Trece, najvise su me u životu upravi s*ebali ćutljivi i finjaci. Sa kretenima sam odmah znala na cemu sam. A ćutljivi su me uništavali. Uništili. TakoC, da, ne bih ja tu ništa dirala...