Na zalost, nisam se nesto slikao u hotelu... Ali hotel je sasvim pristojan, ima internet konekciju pored recepcije, hrana je bila zaista raznovrsna i dobra, sobe OK velicine, imali smo TV, a na radiju se pusta neka njihova interna hotelska stanica, sa nekom opustenom muzikicom... Sasvim pristojan i cist hotel, iako ne treba ocekivati nekav luksuz. Plaza se nalazi na 5min., mada smo se mi u kasnijoj fazi odmora, kupali blize sredini playa de palme, kod kafica broj 13, jer je manja guzva, i nekako nam je bilo lepse.
Sto se tice, rent-a-cara, je nisam hteo da rizikujem, u poseydonu su imali neku ponudu za rent-a-car, pa sam odmah iznajmio, i mislim da sam dobro prosao, jer sam na majorci proverio i obisao 2-3 renta-cara i najjeftinije sto sam dobio je 30eur/dan, naravno pricam o auromobilu nize klase, ja sam dobio VW polo. Mada, moram da priznam da ima problema sa parkiranjem, narocito u samoj Palmi, sat vremena sam izgubio trazeci parking kad smo isli u Titos, na kraju, posto sam se nepropisno parkirao sacekala me je i kazna od 100eur. Besplatno parkiranje je samo gde je parking iscrtan belom bojom, tamo gde je plavom moras da platis, a gde je zutom mozes samo da budes 10min.
Inace, ja sam vozilo iznajmio na 7 dana, ali isao sam na eskurziju sa vodicem. Moj savet je da se ide na eskurziju, jer mislim, da bi mnogo vremena izgubio da sam u sopstvenoj reziji obilazio to sve, sto smo sa njim videli za jedan dan. Inace auto sam najvise koristio za obilaske razlicitih plaza, za odlazak do Palme i za obilazak do soping centara - preporuka Porto Pi, obavezno Festival Park, pun je outlet-a, proci centralnim trgom i ulicicama oko njega, pune su radnji, i robna kuca El Corte Ingles. U avgustu su im, inace, rasprodaje, tako da za smesne pare moze da se kupi svasta.
E, da, 100m od hotela je Aqua park, mislim, najveci u Evropi, jedino me malo smorila guzva u redu na toboganima. Vodic nam je sve lepo objasnio, gde da idemo, koje plaze da obidjemo, sve u svemu jedan lep, sadrzajan, ali i opustajuci odmor.
I tako...