Nenad In
Obećava
- Poruka
- 71
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Treba mi pomoć!!!u maju idem u Ljoret na exkurziju od kojih cemo samo dan i po provesti u Barseloni,a imamo 4 slobodna dana u Ljoretu.I par nas zeli da te dane ipak provedemo u Barseloni...kako se stize do tamo?gledala sam razne mape,i metro-e i videla da je stanica metroa udaljena 17 km od Ljoreta,ne znam kako se to vremenski i novcano isplati...?

po spaniji ima x lepsih gradova.i spanskijih 

mada je meni madrid ipak favorit od svega sto sam kroz spaniju uspela da vidim.
)

) i nešto što zaista treba videti.

Najverovatnije se iz svih vasih saveta i prepuruka odlucujemo za Andaluziju
e sad,Marbelju bas ne mozemo da priustimo, Banshee ovaj gradic cadiz sto si nam preporucila koliko vidim na sajtu u ovoj agenciji nemaju u sistemu hotela,mada cu se raspitati kod njih tacno, tako da nam za sada ostaje Malaga
ona nam i po vasim opisima najvise odgovara,nego Banshee sto kazes da je puna stranaca i danonocnih zurki, jel to ne znaci da su samo pijani englezi koji se maskiraju i ko zna sta jos,da se i ne podsecam...kao npr sto je u Lioretu (tako smo cule od drugarice da je tamo,koja je bila prosle god) jel ako je tako nesto to ne dolazi u obzir!posto nam je prosle godine u grckoj more preselo zbog njih!!
znaci super bi nam odgovaralo ako je neko mesto gde ima mesta za izlaske a da se uz to oseti i duh spanije,ako je tako u Malagi onda je ona za nas idealna!!
A Nerja ili Torrox?Jel znate nesto o tome, jel bi to odg mozda nasim zahtevima? I Banshee sto si rekla za ovaj gradic Cadiz,da je mirniji, jel to znaci da nema uopste klubova uvece ili da je mirniji u odnosu na Malagu?
krecem na ovu ekskurziju za koju nedelju