gost 202039
Poznat
- Poruka
- 7.122
Da li poznavanje znaci i upoznavanje?
Ne mora da znači...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da li poznavanje znaci i upoznavanje?
ako ti je neprijatelj![]()

Pa kad citas Bibliju skoncentrisi se na te delove koji ih razotkrivaju i bice ti jasnije.....Pa kada kažeš da se ne sreću tako..ja pitam kako?
Pročitao sam i uvodan post. I Bibliju sam pročitao, Novi Zavet više puta....
da sve cu ti ja objasnitiPa možda mi je prijatelj lažni, a ja ne znam da ga prepooznam...zato ćeš mi ti objasniti![]()

Ne mora da znači...
Zasto onda postavljas pitanje kako da upoznas demone?

pa ne deluju oni takoNigde nisam napisao da ih upoznam....da znam ko su, ili gde kako se to sreću ...
Stalno se priča o demonima, a ja nisam sreo ni jednog...osećam se zapostavljeno ....

pa ne deluju oni tako![]()

neozbiljan si samo spamujes temu...Ok...gledam od sada trećim okomili šestim čulom
![]()
Nigde nisam napisao da ih upoznam....da znam ko su, ili gde kako se to sreću ...
Stalno se priča o demonima, a ja nisam sreo ni jednog...osećam se zapostavljeno ....
a ti si vidovit pod cijim duhomTi si pod duhom svetim i zato si oslobođen njih.

to je sujeverjeČovjek koji služi silama mraka i lunjara u 5 ili 6 sati ponoći nemože vidjeti bjelog goluba nikad jer sunca se boji njemu ostaje samo crno da se u crno oblači.

to je sujeverje
a sujeverje je u sluzbi demona ..
takodje to u vezi boja je sujeverje...
negde se oblace u crno negde u belo kada zale... stvar tradicije...
vid ovo Monika - monaE a zapazih jednu zanimljost...demoni su lukavi....ali ipak ne toliko...vidi sta sam otkrio....zapitaj se
![]()

Nigde nisam napisao da ih upoznam....da znam ko su, ili gde kako se to sreću ...
on je posebanIkada nisi upoznao zlo u ljudima?
potrudi seDa bi žaba postala Golub tu treba .....

on je poseban![]()
nadovezala sam se na tvoj post...Možda je slušao o tome od drugih, ali lično ikada nije doživeo?
Šta fali imenu Mona i moja divna supruga se zove Monika i ništa mi nefali,mada je istina da me je zavela al neosečam posledice![]()