- Poruka
- 9.431
Srbija Global? Huh, i onda onom Mostu kazes da je mitoman
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Srbija Global? Huh, i onda onom Mostu kazes da je mitoman
North American Society for Serbian Studies.A i kako naletim na temu.
Ko se iz Amerike bavi istrazivanjem istorije Srba, ne budite smesni.
Jel negiraš ono što stoji u video klipu u vezi sa Srbima u Šopluku?Srbija Global? Huh, i onda onom Mostu kazes da je mitoman![]()
Kad budem imala vise vremena pogledacu, hvala.North American Society for Serbian Studies.
nemam zivaca ni da gledam, to su obicni sarlatani i mitomani, fabrikuju istoriju kako im odgovara iMisljaji, izvace iz ko teksta, lipetaju, Most6 im nije ravanJel negiraš ono što stoji u video klipu u vezi sa Srbima u Šopluku?
Aj sada si počeo lupetati gluposti i nebuloze. Šopi su uvek bili Srbi, od samog početka, a Crnogoraca nikada u istoriji nije bilo u Srbiji sve do 1945. godine.Ne osporavam ja da su Šopi danas Srbi, i jesu, i ovi po danasnjoj Bugarskoj su mogli u i u srpski korpsus, da se malo pametnije politika vodila, s obzirom da Srbi ni jedan pametan potez u 20tom veku nisu imali.
Nego me zanimaju srednjovekvni dokumenti u kojima se navode kao Srbi. Porfirogenit kao Srbe navodi Paganjane, Travunjane, Zahuljane
Siklica Dukljane, al nigde se Morabljani, Branicevci, Timacani ne pominju kao srpska plemena
sta sam poceo?Aj sada si počeo lupetati gluposti i nebuloze. Šopi su uvek bili Srbi, od samog početka, a Crnogoraca nikada u istoriji nije bilo u Srbiji sve do 1945. godine.
Zvali su ih Timockim Srbima, vidim i kartu ovde imate cak i do Srema ih je bilo.pa zato sam ga i pitao za bolji izvor,
Wikipediju moze da pise ko hoce, registrijes se i editujes.
Ne secam se da smo nesto posebno ucili o Sopima iskreno, mozda sam zaboravio
e tako, hvalaZvali su ih Timockim Srbima, vidim i kartu ovde imate cak i do Srema ih je bilo.
Ucili smo. Ali ja za to opet dokaz a nemam, samo se secam..
Evo nesto sam pronasla:
https://www.google.com/url?q=https:...IQFnoECA4QAg&usg=AOvVaw3VKK1KzRRf7dD4RnYlbr0r

Nisam sigurna da nisam bas omasila temu, ali ima tu mozda nekih podataka, iz ovog pdf izdanja link iz teksta.e tako, hvala![]()
Aj prestani mitomanisati

Ajde ijekavski mitomanu, ja ću pre verovati Amerikancima koje se bave istraživanjima Balkana nego mitomanu poput tebe.Каже ми човјек да сам митоман који нема ниједан доказ да су Тимочани српско племе.![]()
poztavi to istrazivanjeAjde ijekavski mitomanu, ja ću pre verovati Amerikancima koje se bave istraživanjima Balkana nego mitomanu poput tebe.
Ajde ijekavski mitomanu, ja ću pre verovati Amerikancima koje se bave istraživanjima Balkana nego mitomanu poput tebe

Komentar broj 1402.poztavi to istrazivanje
i? gde je studijaKomentar broj 1402.
Pitaj amerikancei? gde je studija
neozbiljan si, ako nesto tvrdis onda da bi te neko shvatio za ozbiljno moras imati i argumente za to. Rekao si Amerikanci radili studiju, ti verujes u nju, ok postavi studiju da i mi procitamoPitaj amerikance
A šta su bili ako ne Srbi?neozbiljan si, ako nesto tvrdis onda da bi te neko shvatio za ozbiljno moras imati i argumente za to. Rekao si Amerikanci radili studiju, ti verujes u nju, ok postavi studiju da i mi procitamo
jesi tu uopste citao to sto su Amerikanci napisali, il si cuo na Srbija global pa prihvatio. Eto ja jednom na tom Srbija global, tad sam mislio mozda su ozbiljni a ne mitomani, i nesto oni kao argument daju na grckom znaci to i to. Ja pitam druga Grka, on jaze to ne znaci nista na grckomA šta su bili ako ne Srbi?