Casual Observer
Stara legenda
- Poruka
- 93.736
Irci, i šta s tim?Triba vidit koji narod ima zele oci najvise
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Irci, i šta s tim?Triba vidit koji narod ima zele oci najvise
Kad smo kod Roma poznavao sam jednog plavog, sa plavim očima, ali ten baš njihov, mešanac kao iz Brazila.Eto ti znas bolje od mene
U vas cigani mogu biti konstituivni
Odista? I Draganov Vrh i Krvavi Kamik su bili neodbranjivi, pa ih nešto ne vidim da slave kao izvesni…Не знам какве везе има Книн 1995. Он је тада био неодбрањив. Не пратим форум али изгледа ми да си и ти неки прикривени усташа који се наводно брине за јужне Србе… ******
Колико видим и на Крстарици преовладавају зеленооки: https://forum.krstarica.com/threads/koja-su-boje-vase-oci.1043786/Irci, i šta s tim?
Siguran?Irci, i šta s tim?
Nzm, statistika kaže da nije verovatno.Колико видим и на Крстарици преовладавају зеленооки: https://forum.krstarica.com/threads/koja-su-boje-vase-oci.1043786/
Siguran?
Meni zelene oci vuku na madare i talijane, mozda zato, nez
Držimo se mi teme, a što se tiče zelenih očiju…Колико видим и на Крстарици преовладавају зеленооки: https://forum.krstarica.com/threads/koja-su-boje-vase-oci.1043786/
Inače, kad smo kod Srba i ostalog, NVO Mile Pajić je napravila interaktivnu kartu sa svim dezertiranjima i masovnim odbijanjima poslušnosti u VJ tokom devedesetih, i gle čuda, nema ni jednog jedinog primera iz Niša, Leskovca i Vranja.Не знам какве везе има Книн 1995. Он је тада био неодбрањив. Не пратим форум али изгледа ми да си и ти неки прикривени усташа који се наводно брине за јужне Србе… ******
Zapadni Srbi svetlo smedja kosa , plave i zelene oci ostali crni vise. Takodje zapsdni Srbi su visoki. Vojvodinu ne racunam, to je mix.
Сад видех на овој другој теми да је колега недавно написао да они, северњаци доживљавају јужњаке као црне, али кад је био на југу видео је да доста људи има светле очи и косу.Nzm baš, Dinarci su definitivno tamniji, doduše ne baš kao CG, al ipak. Tamniji ten sam viđao kod ljudi iz Makedinije, i kad sam bio u Bugarskoj na moru, inače se slabo razlikuju.
A nista krishna i lovac luka keltske krviDržimo se mi teme, a što se tiče zelenih očiju…
Green eyes are quite rare globally, found in only about 2% of the world's population, though they are more common in people of European descent, especially in countries like Ireland and Scotland where percentages can reach around 14%.
To su posledice Cvijićevih sočinenija, a čovek otkrio i izvestan narod Srbo-Hrvata, i gde god su mu se ukazivali tu više Srba nema. A izvesni, koji su inače već predali Tuđmanu Knin, kao da žale što Bugari nisu oteli Niš i Leskovac…Сад видех на овој другој теми да је колега недавно написао да они, северњаци доживљавају јужњаке као црне, али кад је био на југу видео је да доста људи има светле очи и косу.
Šta da se radi…A nista krishna i lovac luka keltske krvi
Ja sam se u Leskovcu iznenadio koliko ljudi ima plavu kosu i svetle oci i onda cujes moji su dosli iz HercegovineСад видех на овој другој теми да је колега недавно написао да они, северњаци доживљавају јужњаке као црне, али кад је био на југу видео је да доста људи има светле очи и косу.
Došli iz Hercegivine? Pa pravo u Leskovác? Kolega, smatramo te za ozbiljnog forumaša.Ja sam se u Leskovcu iznenadio koliko ljudi ima plavu kosu i svetle oci i onda cujes moji su dosli iz Hercegovine
E nije, Vikinzi su iz Rogalanda, R1a1, I1a je iz centralne Švedske, daljina znatno veća nego Beograd Ljubljana.Aj kad pricate o meni js imam I1a haplogrupu, drigim recima Vikinzi
A jel se bar čuje i četvotoakcenatski južnomoravski, kad su već odatle?Ja sam se u Leskovcu iznenadio koliko ljudi ima plavu kosu i svetle oci i onda cujes moji su dosli iz Hercegovine
Kao sto vidis, oko Leskovca i Nisa ima roze boje, to je mahom Hercegovia, CG. Sto se tice kose i ocoju dinaroidi su znatno plavlji i nesto svtlookiji, posebno ovi iz Bosne, Korduna, BanijeDošli iz Hercegivine? Pa pravo u Leskovác? Kolega, smatramo te za ozbiljnog forumaša.