Šopi

Не знам какве везе има Книн 1995. Он је тада био неодбрањив. Не пратим форум али изгледа ми да си и ти неки прикривени усташа који се наводно брине за јужне Србе… ******
Odista? I Draganov Vrh i Krvavi Kamik su bili neodbranjivi, pa ih nešto ne vidim da slave kao izvesni…

Da vidiš kako lokalni Bugari zaobilaze kad im pomeneš njihove slavne uspehe. Uvek ih pitam pa kako da Koburzi onoliko izginu od Piroćanaca i Leskovčana kad su tamo “sve Bugari”, da vidiš kako fino podaviju repove.

Poslednja izmena:
Siguran?
Meni zelene oci vuku na madare i talijane, mozda zato, nez
Колико видим и на Крстарици преовладавају зеленооки: https://forum.krstarica.com/threads/koja-su-boje-vase-oci.1043786/
Držimo se mi teme, a što se tiče zelenih očiju…

Green eyes are quite rare globally, found in only about 2% of the world's population, though they are more common in people of European descent, especially in countries like Ireland and Scotland where percentages can reach around 14%.

Не знам какве везе има Книн 1995. Он је тада био неодбрањив. Не пратим форум али изгледа ми да си и ти неки прикривени усташа који се наводно брине за јужне Србе… ******
Inače, kad smo kod Srba i ostalog, NVO Mile Pajić je napravila interaktivnu kartu sa svim dezertiranjima i masovnim odbijanjima poslušnosti u VJ tokom devedesetih, i gle čuda, nema ni jednog jedinog primera iz Niša, Leskovca i Vranja.

Zapadni Srbi svetlo smedja kosa , plave i zelene oci ostali crni vise. Takodje zapsdni Srbi su visoki. Vojvodinu ne racunam, to je mix.
Nzm baš, Dinarci su definitivno tamniji, doduše ne baš kao CG, al ipak. Tamniji ten sam viđao kod ljudi iz Makedinije, i kad sam bio u Bugarskoj na moru, inače se slabo razlikuju.
Сад видех на овој другој теми да је колега недавно написао да они, северњаци доживљавају јужњаке као црне, али кад је био на југу видео је да доста људи има светле очи и косу.

Сад видех на овој другој теми да је колега недавно написао да они, северњаци доживљавају јужњаке као црне, али кад је био на југу видео је да доста људи има светле очи и косу.
To su posledice Cvijićevih sočinenija, a čovek otkrio i izvestan narod Srbo-Hrvata, i gde god su mu se ukazivali tu više Srba nema. A izvesni, koji su inače već predali Tuđmanu Knin, kao da žale što Bugari nisu oteli Niš i Leskovac…

Ja sam se u Leskovcu iznenadio koliko ljudi ima plavu kosu i svetle oci i onda cujes moji su dosli iz Hercegovine

Došli iz Hercegivine? Pa pravo u Leskovác? Kolega, smatramo te za ozbiljnog forumaša.
Kao sto vidis, oko Leskovca i Nisa ima roze boje, to je mahom Hercegovia, CG. Sto se tice kose i ocoju dinaroidi su znatno plavlji i nesto svtlookiji, posebno ovi iz Bosne, Korduna, Banije
NAUCNI-33-5-830x741.jpg

Back