СОМА ЕВРА, ДРУЖЕ!

Znaš kako, i ta opcija sa ''legalizovanim'' kriminalom je bolja od toga da nas kupuju stranci.
Ti novokomponovani će taj novac vratiti u zemlju...makar kroz poreze...srediće se to jednom, za koju godinu već, ali šta da radimo ako nas pokupuju Englezi , Nemci, Austrijanci, Ameri, Slovenci....država će prestati da postoji...postaćemo kolonija u potpunosti.

ne vidim nikakvu svetlu buducnost cak i na ovoj nacionalnoj osnovi...imaju u vidu da trenutnoj garnituri faktore koji su suvisni sada "meri dva metra bez geometra" ili ih cesto vidimo u stampi po ceni da pioni dobiju visi rang...a sta kad pioni iz konja evoluiraju u lovca ili kraljicu...

Бесплатне акције, по предлогу Министарства економије, добиће и ленчуге без дана стажа, криминалци или они који седе у кући и убиру плодове рентирања пет, шест станова. Синдикалци у јавним предузећима упозоравају да је овај модел Млађана Динкића, министра за економију и регионални развој, неправичан и да је само део предизборне кампање.

strelo

ima akcija i za tebe! :D raduj se :D

ne vidim nikakvu svetlu buducnost cak i na ovoj nacionalnoj osnovi...imaju u vidu da trenutnoj garnituri faktore koji su suvisni sada "meri dva metra bez geometra" ili ih cesto vidimo u stampi po ceni da pioni dobiju visi rang...a sta kad pioni iz konja evoluiraju u lovca ili kraljicu...

:D kako ne razumesh
pa jutroshnja direktiva poslata sevilji je:

"srpski kriminalac koji dobije na poklon preduzece je dobro za srbiju, jer se pare vracaju u zemlju :D"

a sad... valjda nece niko da pita za objashnjenje 8)
ako pita, sledi standardna procedura:

"bez od mene stoko-gejovsko-narkomanko-sektashka" ;)

Jeste, slažem se, ali naša pozicija je da od dva zla biramo manje.;)
Najpre sam za varijantu da se sve te lopine pohapse osude i da im se konfiskuje imovina...ali kako?
Njih država mora da počne da kontroliše. Opet kako?
Vidimo kako se to radi u svetu. Svuda postoje ti tajkuni, nelegalnim putevima enormno obogaćenih, ali onda dodje ''država'' i kaže : ''sad ćeš ti lepo da daš pare da se napravi bolnica''. I on da, jer zna da ta ista država može da ga skemba za 5 milisekundi..... zbog toga sam pre za varijantu legalizacije krivim putem stečenog. Inače im drugačije ne možemo doskočiti.
Još samo jednom da ka+em rečeno u prvoj rečenici: od dva zla- manje.;)

:D kako ne razumesh
pa jutroshnja direktiva poslata sevilji je:

"srpski kriminalac koji dobije na poklon preduzece je dobro za srbiju, jer se pare vracaju u zemlju :D"

a sad... valjda nece niko da pita za objashnjenje 8)
ako pita, sledi standardna procedura:

"bez od mene stoko-gejovsko-narkomanko-sektashka" ;)
Sa likovima kao što si ti, ne komuniciram.
Baviš se zamenam teza, zlonameran si...dovidjence!

Моје питање у вези овог текста гласи: да ли верујете да ћете добити ваших сома евра, које вам је обећао
млађани Динкић? И да ли је та лова довољна да вас "орасположи" у замену за Косово и Метохију, ако нам
га отму?

Iskreno verujem da cu dobiti besplatne akcije.Sto se tice cifre ona nije konacna nego projektovana,nasumice izracunata.Zavisi za koliko ce se para prodati javna preduzeca.Mada vise bi mi odgovarala privatizacija koja je sprovedena u Sloveniji.
Mene zanima da li ce se iko od gradjana odreci akcija iz ideoloskih razloga.Ja smatran da nemam takvih.Isto tako ne vidim nikakvu vezu izmedju besplatnih akcija i Kosova.Kosovo i Metohiju ce nam svejedno oteti, a mozda su to vec i uradili....samo su nam preostale administrativne procedure.

Znam da ce se sad javiti patriJote da me pljuju ali meni je sasvim svejedno.Navikla sam da slusam te nabedjene likove koji ustvari na Kosovu nikad nisu ni bili ali "iskreno"zele da ga brane iz svoje tople sobice uz sto bolju konfiguraciju compa i ADSL u najmanju ruku od 512.Dosta mi je te ljigave igre i ljigavaca koji vole da se busaju u grudi balkanske i zaklinju u Kosovo i Metohiju.Ne verujem da ne znaju da je ono odavno izgubljeno.

Sto se tice Srba sa Kosova oni su u vecini slucajeva obogatili na Kosovu i dosli u Srbiju puni para i zauzeli radna mesta u javnim preduzecima i institucijama na budzetu.U niskoj opstini sve vrvi od kosovara koji ne znaju ljudski da se potpisu.Takva je situacija i Sup-u,Poreskoj upravi...Retki su oni za zaljenje.

Sto se tice zaposljenih u javnim preduzecima smatram da uopste nemaju pravo da strajkuju jer nisu zaposljeni u drustvenim nego javnim preduzecima.Ako neko ima opravdan razlog zasto ima pravo na akcije u Telekomu, Nisu,Eps-u...neka iznesu svoje misljenje...razmotricemo.

Sto se tice Srba sa Kosova oni su u vecini slucajeva obogatili na Kosovu i dosli u Srbiju puni para i zauzeli radna mesta u javnim preduzecima i institucijama na budzetu.

Podsecaju me po tome na one druge lihvare, bogatase i profitere - izbeglice iz RSK! I Lika i Kosmet su pre svega poznati po bogatstvu, koga oni farbaju i kome uzimaju mesta u komunalnim preduzecima!?

Nadam se da se salis.

Zao mi je sto imas takve iskrivljene i sumanute poglede na najugrozenije ljude u Srbiji.

Veselo bi se kod tebe proveo neki Norvezanin, Peruanac ili Japanac kad ti je tvoj Srbin izbegao ispred noza monstruozni uljez, prevarant i bogatas koji iz ciste perverzije visi po kolektivnim smestajima.
Ja ne pricam o ljudima u kolektivnim smestajima.Zivim u Nisu i mi imamo najveci broj Srba sa Kosova.Govorim o mojim komsijama.O nekoliko porodica.Takva je vecina.Da li smatras siromasima one koji dodju u Srbiju kupe kucu i stan i zaposle se u Fondu za penzijsko osiguranje?Da li smatras ugrozenim Srbina s Kosova koji svoju kucu u centru Urosevca proda za 1000000 evra i obezbedi stambeno sve clanove svoje porodica a pritom napravi kucu od 500 m2.?Da li smatras jadne i bedne Srbe s Kosova koji bespomucno uzimaju nase pare iz budzeta kao humanitarnu pomoc a pritom imaju stambeni prostor od nekoliko stotine kvadrata?Da li smatras siromasnim one koji imaju dva stana u istoj zgradi i nece da placaju troskove jer ih i tamo nisu placali?Ja ih ne smatram,niti ih zalim.Imaju bolje uslove za zivot od mnogih Srba.Pogledaj statistiku koliko Srba u Srbiji je bez posla,a koliki je procenat kod Srba s Kosova...

Ja ne pricam o ljudima u kolektivnim smestajima.Zivim u Nisu i mi imamo najveci broj Srba sa Kosova.Govorim o mojim komsijama.O nekoliko porodica.Takva je vecina.Da li smatras siromasima one koji dodju u Srbiju kupe kucu i stan i zaposle se u Fondu za penzijsko osiguranje?Da li smatras ugrozenim Srbina s Kosova koji svoju kucu u centru Urosevca proda za 1000000 evra i obezbedi stambeno sve clanove svoje porodica a pritom napravi kucu od 500 m2.?Da li smatras jadne i bedne Srbe s Kosova koji bespomucno uzimaju nase pare iz budzeta kao humanitarnu pomoc a pritom imaju stambeni prostor od nekoliko stotine kvadrata?Da li smatras siromasnim one koji imaju dva stana u istoj zgradi i nece da placaju troskove jer ih i tamo nisu placali?Ja ih ne smatram,niti ih zalim.Imaju bolje uslove za zivot od mnogih Srba.Pogledaj statistiku koliko Srba u Srbiji je bez posla,a koliki je procenat kod Srba s Kosova...
Slažem se da ima ovakvih- opisanih, ali su u velikoj manjini u odnosu na ljude koji žive na ivici bede, a potiču iz Hrvatske i sa Kosova.

Nije ti palo na pamet, na primer, da po prirodi stvari poznajes samo one ciji su uslovi slicniji tvojim jer zivite u istom kraju, radite na slicnim mestima, i sl? U Novom Sadu imaju slicne prituzbe, znas.

Ne da vecina izbeglica nije bogata nego ni deseti deo nema normalne uslove za zivot. Ruzno je demonizovati ove ljude.

U Novom Sadu imas najmanje pravih Novosadjanima.Pa ceo Liman su Bosanci.Da im nisu Bosanci lale ne bi nikad videle kucu na sprat.Pa mogli bi da se trampimo vise mi odgovaraju vojvodjanske izbeglice.Bojim se da ce Kosovari ugroziti njihov laganica mentalitet...Pa ne znam, ipak smo mi juznaci imuni na takav mentalan sklop

Back